dreag Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Szkoda, że ja trochę za daleko i nie pomogę, ale jutro podkarmię suślik, co by sił nabrała jak biedna z wycieńczenia padać będzie. Mam nadzieję, że ostatkiem sił się do mnie dowlecze..., by wspomóc kolejną bidkę watkową;). Zapasy już zrobiłam:).
suślik Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='dreag']Szkoda, że ja trochę za daleko i nie pomogę, ale jutro podkarmię suślik, co by sił nabrała jak biedna z wycieńczenia padać będzie. Mam nadzieję, że ostatkiem sił się do mnie dowlecze..., by wspomóc kolejną bidkę watkową;). Zapasy już zrobiłam:). Tak tak dokładnie :) jutro mnie podkarmi denta stixem i ciasteczkiem i purina dla alergików :) Z głodu nie padnę, naładuję akumulatory i popędzę dalej :) Jutro zjawię się na miliard procent! TŻ już uprzedziłam,że do Ciebie musimy zajechać. dzisiaj paczkę przygotuję żeby niczego nie zapomnieć.
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Alex kochany psiaku wybacz :( Cioteczki proszę zajrzyjcie do psiaka zgarniętego dziś z ulicy :( Zmasakrowane oczko :( wierzę że uda się je uratować:( http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy!
DONnka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 suślik napisał(a):Tak tak dokładnie :) jutro mnie podkarmi denta stixem i ciasteczkiem i purina dla alergików :) Z głodu nie padnę, naładuję akumulatory i popędzę dalej :) Jutro zjawię się na miliard procent! TŻ już uprzedziłam,że do Ciebie musimy zajechać. dzisiaj paczkę przygotuję żeby niczego nie zapomnieć. No to miłego plakatowania, a potem ... biesiadowania ;) Musi się udać, ja nie widzę innej opcji ... :):):)
Martika&Aischa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Będzie dobrze .......najważniejsze że akcja "plakatowania" ruszy lada moment ;) Alex znajdziemy Cię chłopaku :)
ANETTTA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 czyli nic nie wiecie gdzie psiak jest ???? oj psiaku psiaku
kwiaciarka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Tyle czasu mnie nie było na wątku(mój komp wysiadł a więc odcięta od informacji) że liczyłam na to że Alex się odnalazł!niestety jednak nie!dziewczyny ja jestem z Bielska mogę pomóc rozwieszać plakaty,koleżanka buniaaga i ifka pytały o mojego Minia,wstawie zdjęcie jak się uda
zachary Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kwiaciarko a sprawdzałaś w Radysach? Może go odłowiono i tam wywieziono? Podawałam Ci namiary/są na wątku Radys/.Może tam wyślij zdjęcie Misia i termin zniknięcia, może on tam marnieje tęskniąc za Tobą....Ja bym tak zrobiła/ a nawet pojechałabym osobiście do Radys /. W Bielsku już byś go znalazła, albo on Ciebie.
kwiaciarka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 przez telefon nie umiałam się dogadać z Radysami,jedyne wyjście to pojechać zobaczyć osobiście!problem jest bo niezmotoryzowana:shake:
zachary Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kwiaciarko, ale Radysy mają pocztę mailową, spróbuj wysłać im zdjęcie Misia z datą ewentualnego zniknięcia i jego cechy charakterystyczne.Jak będą mieli zdjęcie, to może coś im "zaświta".....Jak powiedzą,że na pewno takiego nie ma, to jeden trop odpada, jeśli powiedzą,że są takie lub podobne, to tylko wycieczka PKS-em do nich, jeśli chcesz oczywiście.Poza tym, na wątku Radys pojawiły się ciotki z miejscowości gdzie są obok Radysy.Zapytaj którąś, może zechce pomóc.Podeślij jej zdjęcie na pw wraz gorącą prośbą o pomoc.
suślik Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Cioteczki! Jutro pod wieczór planuję wybrać się na rozwieszanie plakatów ( niedowiarkom mogę zaoferować nawet foki każdego ogłoszenia rozwieszonego na mieście co by kolejne bezsensowne zarzuty nie miały racji bytu ) i przy okazji zapraszam każdą Cioteczkę na wątek Sary. http://www.dogomania.pl/threads/213593-SARA-ga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28-SZUKAM-DLA-NIEJ-SKRAWKA-quot-ZIELONEJ-TRAWKI-quot Ok. 14 letnia sunia w typie ONka od 9 lat mieszka w schronisku Białostockim. Szukamy dla dziewczyny zielonej trawki na ostatnie chwile jej życia.
DONnka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='suślik']Cioteczki! Jutro pod wieczór planuję wybrać się na rozwieszanie plakatów ( niedowiarkom mogę zaoferować nawet foki każdego ogłoszenia rozwieszonego na mieście co by kolejne bezsensowne zarzuty nie miały racji bytu ) i przy okazji zapraszam każdą Cioteczkę na wątek Sary. http://www.dogomania.pl/threads/213593-SARA-ga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28-SZUKAM-DLA-NIEJ-SKRAWKA-quot-ZIELONEJ-TRAWKI-quot Ok. 14 letnia sunia w typie ONka od 9 lat mieszka w schronisku Białostockim. Szukamy dla dziewczyny zielonej trawki na ostatnie chwile jej życia. Suśliku, ja Ci wierzę, ale chętnie pooglądam Cię na zdjęciach ;););) Trzymam kciuki za powodzenie akcji !!!!!!!!!!! A do Sary też zapraszam !!!
zachary Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Suśliku, z tymi plakatami uważaj, aby Straż Miejska nie zatrzymała Cię za zaśmiecanie miasta.W Białymstoku na przystankach MPK były zrywane jako zaśmiecanie, na niektórych sklepach ludzie nie zgadzali się na powieszenie. Zapamiętaj gdzie powiesiłaś, aby w razie czego powiedzieć,że wszystkie uprzątniesz.
suślik Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 DONnka napisał(a):Suśliku, ja Ci wierzę, ale chętnie pooglądam Cię na zdjęciach ;););) Trzymam kciuki za powodzenie akcji !!!!!!!!!!! A do Sary też zapraszam !!! Ja mało ciekawa jestem wizualnie do oglądania ;) Ale jeśli Cioteczka sobie życzy to nie ma problemu :) zachary napisał(a):Suśliku, z tymi plakatami uważaj, aby Straż Miejska nie zatrzymała Cię za zaśmiecanie miasta.W Białymstoku na przystankach MPK były zrywane jako zaśmiecanie, na niektórych sklepach ludzie nie zgadzali się na powieszenie. Zapamiętaj gdzie powiesiłaś, aby w razie czego powiedzieć,że wszystkie uprzątniesz. Dziękuję za troskę :) Policzyłam z TŻ, że w okolicy ratusza ( najlepiej w witrynie sklepowej i na słupach ogłoszeniowych ), w klinikach wet i w okolicy sklepu, przy którym był Alex trzeba koniecznie rozwiesić plakat. Dodatkowo w osiedlowych sklepach. Nie jestem pewna na jakiej zasadzie można dać ogłoszenie np. do porannego w Bielsku albo współczesnej. i czy w ogóle oni wydrukują apel ? Ale może i tam spróbować? No nic. Pora iść spać bo jutro poza plakatami czeka mnie bliskie spotkanie trzeciego stopnia z urzędami Bielskimi.... Kolorowych snów cioteczki :) Kolorowych Alex gdziekolwiek jesteś to my cię znajdziemy :)
azalia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 mam wielką nadzieję,że Alexik się odnajdzie,że ktoś go rozpozna,dziękuję za pracę nad plakatami.
jolasek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 suślik napisał(a):Ja mało ciekawa jestem wizualnie do oglądania ;) Ale jeśli Cioteczka sobie życzy to nie ma problemu :) Dziękuję za troskę :) Policzyłam z TŻ, że w okolicy ratusza ( najlepiej w witrynie sklepowej i na słupach ogłoszeniowych ), w klinikach wet i w okolicy sklepu, przy którym był Alex trzeba koniecznie rozwiesić plakat. Dodatkowo w osiedlowych sklepach. Nie jestem pewna na jakiej zasadzie można dać ogłoszenie np. do porannego w Bielsku albo współczesnej. i czy w ogóle oni wydrukują apel ? Ale może i tam spróbować? No nic. Pora iść spać bo jutro poza plakatami czeka mnie bliskie spotkanie trzeciego stopnia z urzędami Bielskimi.... Kolorowych snów cioteczki :) Kolorowych Alex gdziekolwiek jesteś to my cię znajdziemy :) Suśliku zanieś do redakcji bielskiej ogłoszenie ze zdjęciem i poproś o notatkę o Alesie ze zdjęciem. Nie powinnaś za to zapłacić, za tradycyjne ogloszenie pewnie tak.
suślik Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 jolasek napisał(a):Suśliku zanieś do redakcji bielskiej ogłoszenie ze zdjęciem i poproś o notatkę o Alesie ze zdjęciem. Nie powinnaś za to zapłacić, za tradycyjne ogloszenie pewnie tak. Dziękuję za informację :) Notatka za darmo tak? a ogłoszenie płatne? Zobaczę co wizualnie lepiej wygląda może ogłoszenie będzie większe i więcej ludzi je zobaczy?
Martika&Aischa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji i naprawdę wierzę że przyniesie efekty :) Alexiu znajdziemy Cię kochany:bluepaw:
jolasek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 suślik napisał(a):Dziękuję za informację :) Notatka za darmo tak? a ogłoszenie płatne? Zobaczę co wizualnie lepiej wygląda może ogłoszenie będzie większe i więcej ludzi je zobaczy? Trzeba poprosić o notatkę ze zdjęciem zdecydowanie. Ogłoszenie ze zdjęciem to poważna kasa, zresztą zapytaj z ciekawości. :evil_lol: Musisz powiedzieć, że to pies bezdomny i chcesz mu pomóc, powinni się zgodzić na notkę.
inga.mm Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 W razie czego koszt ogłoszenia trzeba będzie z jakiegoś bazarku pokryć
suślik Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 jolasek napisał(a):Trzeba poprosić o notatkę ze zdjęciem zdecydowanie. Ogłoszenie ze zdjęciem to poważna kasa, zresztą zapytaj z ciekawości. :evil_lol: Musisz powiedzieć, że to pies bezdomny i chcesz mu pomóc, powinni się zgodzić na notkę. Ok Ok Cioteczko. Zrobi się :) Chyba już nawet wiem gdzie jest ich biuro. Podjadę tam dzisiaj mam nadzieję, że będzie otwarte a jak nie to jutro .
Recommended Posts