Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na przesyłkę z nowymi tuszami ( wczoraj złożyłam zamówienie ) i jak tylko dotrą to zrobię ogłoszenia i porozwieszam w mieście.

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alex, cioteczki suślik i buniaaga wybaczcie mi tego off`a
ale te ONki potrzebują na już pomocy

Zajrzyjcie ludziska kochane na bazarek w moim podpisie dla chorego Dona i porzuconej Shiry. To mój pierwszy bazarek w życiu i bardzo mi zależy żeby się udało

A Alex i tak cały czas jest w moich myślach :)

Posted

No niestety. Czas leci jak szalony w ciagu kilku godzin zorganizowalysmy mu 100% pomoc a Alexa nie ma tak jak i go nie bylo. CIagle szukam pewnie gdzies kiedys wyjdzie. oby wtedy nie bylo za pozno i pomoc znalazla sie rownie szybko jak i teraz.

Posted

Oby, oby suśliku kochany. Cały czas modły zanoszę, żeby się odnalazł :modla: :modla: :modla:
A najgorsze, że sytuacja Alexa nie jest odosobniona :(
Zajrzyj na wątek słodkiej ONki Lizki www.dogomania.pl/threads/212916
Tak się cieszyłam, ze udało mi się suni pomóc, domek nagrałam dla Niej, a tu klops :( Sunia też zniknęła :(:(:(

Aha i dziękuję za zakupy na naszym bazarku :)

Posted

ANETTTA napisał(a):
a nie został odłowiony do schroniska

no właśnie niby nie bo schronisko było dwa tygodnie temu w środę a Alex w piątek jeszcze był...

Posted

Może warto sprawdzić schroniska,a na plakatach umieścić napis,że jak ktoś go przygarnął to może u niego zostać.Choć szczerze mówiąc wątpię,aby był u kogoś,bardzo się martwię,była i jest taka szansa dla niego..

Posted

azalia napisał(a):
Może warto sprawdzić schroniska,a na plakatach umieścić napis,że jak ktoś go przygarnął to może u niego zostać.Choć szczerze mówiąc wątpię,aby był u kogoś,bardzo się martwię,była i jest taka szansa dla niego..

róznie z tym bywa -moze ktoś sie zlitował i zabrał ....

Posted

Tak, na ogłoszeniu warto zaznaczyć, że jeśli ktoś go przygarnął, to my pragniemy tylko uzyskać taką info a nie odzyskać Alexa.Mam cichą nadzieję,że nie stoi gdzieś na łańcuchu, bo jesli pobiegł za rowerzystami lub za kimś innym, to w celu "udomowienia" mógł być zapięty na łańcuch....Jeśli poleciał do tej sfory psów za miastem, to fakt,że był karmiony w centrum, powinien go w końcu z powrotem "przygnać"...Ogłoszenie na pewno powinno być w miejscu, gdzie ostatnio był widziany przez Pipi.Jesli "sprawca" wróci do tego sklepu, wówczas zauważy ogłoszenie...

Posted

Dostałam sygnał, że prawdopodobnie ( czyli 50% szans ) Alexa ktoś zabrał do siebie do domu. Wczoraj widziano psa podobnego do Alexa na spacerze z nowym właścicielem. Mam zamiar zaczaić się w okolicach De Facto i dalej w kierunku ronda na Białystok pod wieczór w porach spacerowych i mam zamiar tam rozwiesić ogłoszenie o Alexie.
Niestety dopiero we wtorek je będę mogła wydrukować bo przysłano mi źle dobrany rozmiar tonera ( czy jak by to tam się ta szutczka nie nazywała ) więc póki co cierpliwie czekam.

A przy okazji Cioteczki zachęcam do klikania " wezmę udział" jedna osoba to jeden posiłek w schronisku!
http://www.facebook.com/event.php?eid=213850371998961

Klikajcie rozsyłajcie. Stop pustym miskom- pomagamy schroniskom !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...