suślik Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Czekam na przesyłkę z nowymi tuszami ( wczoraj złożyłam zamówienie ) i jak tylko dotrą to zrobię ogłoszenia i porozwieszam w mieście.
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Alex, cioteczki suślik i buniaaga wybaczcie mi tego off`a ale te ONki potrzebują na już pomocy Zajrzyjcie ludziska kochane na bazarek w moim podpisie dla chorego Dona i porzuconej Shiry. To mój pierwszy bazarek w życiu i bardzo mi zależy żeby się udało A Alex i tak cały czas jest w moich myślach :)
Martika&Aischa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 zaczynam się już poważnie martwić że Alex zniknął na zawsze :( Alex psiaku kochany wracaj do nas :(
inga.mm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 To juz tak długo???? Mam nadzieję, że moje czarnowidztwo nie sprawdzi się...
suślik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 No niestety. Czas leci jak szalony w ciagu kilku godzin zorganizowalysmy mu 100% pomoc a Alexa nie ma tak jak i go nie bylo. CIagle szukam pewnie gdzies kiedys wyjdzie. oby wtedy nie bylo za pozno i pomoc znalazla sie rownie szybko jak i teraz.
DONnka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Oby, oby suśliku kochany. Cały czas modły zanoszę, żeby się odnalazł :modla: :modla: :modla: A najgorsze, że sytuacja Alexa nie jest odosobniona :( Zajrzyj na wątek słodkiej ONki Lizki www.dogomania.pl/threads/212916 Tak się cieszyłam, ze udało mi się suni pomóc, domek nagrałam dla Niej, a tu klops :( Sunia też zniknęła :(:(:( Aha i dziękuję za zakupy na naszym bazarku :)
buniaaga Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ANETTTA napisał(a):a nie został odłowiony do schroniska no właśnie niby nie bo schronisko było dwa tygodnie temu w środę a Alex w piątek jeszcze był...
azalia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Może warto sprawdzić schroniska,a na plakatach umieścić napis,że jak ktoś go przygarnął to może u niego zostać.Choć szczerze mówiąc wątpię,aby był u kogoś,bardzo się martwię,była i jest taka szansa dla niego..
ANETTTA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 azalia napisał(a):Może warto sprawdzić schroniska,a na plakatach umieścić napis,że jak ktoś go przygarnął to może u niego zostać.Choć szczerze mówiąc wątpię,aby był u kogoś,bardzo się martwię,była i jest taka szansa dla niego.. róznie z tym bywa -moze ktoś sie zlitował i zabrał ....
Anula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja przepraszam,że nie na temat ale tej suni potrzebna jest pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/213179
zachary Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tak, na ogłoszeniu warto zaznaczyć, że jeśli ktoś go przygarnął, to my pragniemy tylko uzyskać taką info a nie odzyskać Alexa.Mam cichą nadzieję,że nie stoi gdzieś na łańcuchu, bo jesli pobiegł za rowerzystami lub za kimś innym, to w celu "udomowienia" mógł być zapięty na łańcuch....Jeśli poleciał do tej sfory psów za miastem, to fakt,że był karmiony w centrum, powinien go w końcu z powrotem "przygnać"...Ogłoszenie na pewno powinno być w miejscu, gdzie ostatnio był widziany przez Pipi.Jesli "sprawca" wróci do tego sklepu, wówczas zauważy ogłoszenie...
buniaaga Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Alexa nadal nie widać ,dziwne gdzie on mógł pójść ,też myślę że do centrum powinien wrócić bo tam dostawał jeść i lubił być w mieście.
suślik Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Dostałam sygnał, że prawdopodobnie ( czyli 50% szans ) Alexa ktoś zabrał do siebie do domu. Wczoraj widziano psa podobnego do Alexa na spacerze z nowym właścicielem. Mam zamiar zaczaić się w okolicach De Facto i dalej w kierunku ronda na Białystok pod wieczór w porach spacerowych i mam zamiar tam rozwiesić ogłoszenie o Alexie. Niestety dopiero we wtorek je będę mogła wydrukować bo przysłano mi źle dobrany rozmiar tonera ( czy jak by to tam się ta szutczka nie nazywała ) więc póki co cierpliwie czekam. A przy okazji Cioteczki zachęcam do klikania " wezmę udział" jedna osoba to jeden posiłek w schronisku! http://www.facebook.com/event.php?eid=213850371998961 Klikajcie rozsyłajcie. Stop pustym miskom- pomagamy schroniskom !
Recommended Posts