Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asencja']czy ktoś wie cos na temat hotelu "gajne łąki" w Wasilkowie???
Co z trypuciami? dzwoniłaś? szukam o tych łąkach na necie. póki co dobre opinie. jest jeszcze hotel Burex
Burex. Hotel dla psów

Sochonie
16-010 Wasilków

tel. 85 718 67 00

[quote name='buniaaga']ja dziś zrobię rundę poszukiwawczą.

Ok dzięki. Jak znajdzie się miejsce w hotelu i znajdzie się pies ale ja jeszcze poza terenem Bielska będe istnieje możliwość żebyś go przetrzymała kilka godzin?

Dreag czy dowiozłabyś Alexa do hotelu w okolicach Białegostoku?

Posted

suślik napisała :
Ok dzięki. Jak znajdzie się miejsce w hotelu i znajdzie się pies ale ja jeszcze poza terenem Bielska będe istnieje możliwość żebyś go przetrzymała kilka godzin?

Tak kilka godzin lub noc.

Posted

buniaaga napisał(a):
Tak kilka godzin lub noc.

Tyle wystarczy. Dzięki.

Asencja licze na Ciebie dzisiaj w dzwonieniu. Ja powoli się zbieram i jadę do Białego. zanim wyjadę z Bielska to jeszcze rundkę zrobię poszukam chłopaka. może się znajdzie to podrzucam go do Buni a Ty Asencja masz 150% motywacji, żeby szukać mu miejsca ;) Myślę, że mając póki co 3 hotele do obdzwonienia coś się powinno znaleźć choć na chwilę.
Istnieje też duża szansa na DT poza Podlasiem. ale to jeszcze dogaduję w szczegółach.

Asencja daj znać telefonicznie jak się czegoś dowiesz o hotelach.

Guest monia3a
Posted

Asencja napisał(a):
czy ktoś wie cos na temat hotelu "gajne łąki" w Wasilkowie???

Gajne łąki to hotel p.Kuleszy, który swego czasu odławiał psy i ginęły bez śladu...
Aby obejśc przepisy założył fundację i hotel, być może teraz naprawdę pomaga zwierzętom i jest tam u niego wszystko OK

Posted

Jak ma jechac do Wasilkowa, to niech lepiej na ulicy zostanie.
Asencja, nie mozesz go wziąć? przeciez do Ciebie mial jechac.

edit: juz doczytalam, przepraszam za pytanie.

Alex mogl pojsc za pania ze sklepu i przesiedzial pod lasem czekajac na nią. Mysle, ze dzisiaj rano wrocil z nia do miasta. Ta pani mi mowila, ze bywa tak, ze za nia leci i czeka do nastepnego dnia. Ona jedzie rowerem do pracy do sklepu i on z nia wraca. Trzeba zobaczyc tam, gdzie robilam zdjecia.

Posted

Myślałam, że po wczorajszych poszukiwaniach Alexa gorzej już być nie może. A jednak :shake:

Ciotko buniaaga jesteś kochana :loveu: Udanych poszukiwań Ci życzę !!!
A Gajowa (ta z hoteliku pod W-wą) nie odpowiedziała na PW ?

Posted

Zaciskam mocno kciuki żeby się Alex znalazł!! :kciuki:
Czesto tak jest że gdy mamy już zapięte wszystko na 'ostatni guzik' Nasz delikwent znika... Zupełnie nie wiem dlaczego...

Posted

Alex, łobuziaku jeden, wyłaź z ukrycia. Ciotki pięknie proszą :modla:
Kurcze, a może ktoś akurat ulitował się i wziął biedaka z ulicy do domu. Alex był na tyle ufny, że poszedłby za kimś do domu?

Posted

Wróciłam z rundy po mieście ,spotkałam ifkę i połaziłyśmy po mieście,parku,rynek,pod Biedronkę,zaszłam do tego sklepu gdzie mu Pipi zrobiła zdjęcia ale te panie nie widziały go ostatnio,tylko że dziś była tam pracownica sklepu a z opisu Pipi wygląda na to że robiąc Alexowi zdjęcia rozmawiała z szefową sklepu,będę tam jeszcze zaglądała.
A zaraz jadę Kaufland ,Lidl,stacja PKS.

Posted

Jest bardzo duża szansa na hotel dla Alexa. Pod warunkiem, że chłopak się znajdzie w ogóle. Ania M podesłała mi namiar na hotelik za co jej bardzo bardzo dziękuję.
Miejsce już zaklepane dla Alexa. Teraz trzeba dograć transport ( hotelik jest ok 35 km od Radomia o ile dobrze pamiętam ) i dorwać chłopaka.
A teraz wybaczcie ale muszę się położyć. Wczoraj zasnęłam dopiero o 4 nad ranem a już o 6-20 rano rozmawiałam z Asencją przez telefon. więc jak widzicie mam za sobą wiele godzin na nogach a zdecydowanie za mało w objęciach morfeusza.

Posted

Ja nie mogę, to chyba jakiś ewenement jest:
HOTELIK JEST, KASKA JEST (obiecana) A PSIURA JAK NIE MA TAK NIE MA :shake:

Cioteczko suślik odpoczywaj i niech Ci się przyśni Alex już w hoteliku :lol:
Czekamy na wieści od ciotki buniaagi i wznosimy modły, żeby Jej poszukiwania dały efekt :modla::modla::modla:

Guest monia3a
Posted

Słuchajcie, a może on ma dom ?? Spokojnie śpi sobie nie wiedząc, że ktoś go szuka.

Posted

monia3a napisał(a):
Słuchajcie, a może on ma dom ?? Spokojnie śpi sobie nie wiedząc, że ktoś go szuka.

Jeśli ma dom to od wczoraj po południu. Takie mam przeczucia i jakoś przekonana jestem, że to bezdomniak.
Błaka się po nocy, chodzi za każdym kto mu odrobine zainteresowania okaże, można go spotkać ( tzn można było bo jak nie było kasy i hotelu to pies był ale jak wszystko jest to teoretycznie najbardziej zainteresowanego nie ma ) o każdej godzinie na mieście.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...