Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaanna019 napisał(a):
suślik rozdziel te deklaracje na stałe i jednorazowe, bo taki zapis jak jest fałszuje obraz finansów biedaka. Osobno zlicz stałe osobno jednorazowe.

Zrobione Cioteczko :)
buniaaga napisał(a):
jadę w miasto rozejrzeć się za chłopakiem:)

Mam nadzieję, że chłopaka znajdziesz. Jeśli jest możliwość to skontaktuj się dziś z wetem na konsultację. Trzeba sprawdzić jego pyszczek, odrobaczyć, zaszczepic. Ale najważniejsze na dziś to sprawdzić pyszczek, jego ogólny stan zdrowia ocenić. Resztą zajmę się jak już Alex będzie u Asi. Jeśli dziś to da się załatwić to jutro zostanie tylko droga do DT do Asi.

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buniaaga napisał(a):
jadę w miasto rozejrzeć się za chłopakiem:)

Trzymamy kciukasy!!!
Mam nadzieję, ze u Was nie pada, bo u mnie na Śląsku leje:shake:

Posted

Asencja napisał(a):
Wpadłam na chwilę ....roboty -huk...i co czytam???? Aga wybiera się do mnie :multi:

No wiesz :-( myślałam, że bedziesz załować, że mnie nie zobaczysz a tu proszę..:mad:. No ale jutro Aga do Ciebie zajedzie a ja postaram się wpaść do chłopaka w tygodniu choć tego obiecać nie mogę.
Szykuj się Ciotka na jutro, nic się nie martw, na pewno Twoje dziewczyny przyjmą przystojniaka z otwartymi łapami i serduchami ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Trzymamy kciukasy!!!
Mam nadzieję, ze u Was nie pada, bo u mnie na Śląsku leje:shake:

Pod Białoruską granicą świeci piękne słońce dmucha lekki wiaterek. A to tylko 50km od bielska więc i tam pogoda musi być ładna :)

A teraz wybaczcie, że Was porzucam ale cała rodzina obrażona, że z Wami siedze zamiast rodzinną okoliczność świętować.
wracam pod wieczór oby czekały tu na mnie same dobre wieści.

Posted

Cioteczko suślik, tak dla porządku : przeoczyłaś deklarację jednorazową danavas - 10 zł (po 10.08.2011r);););)
Ale fajnie, ze kaski przybywa :multi:
I jeszcze nie było wszystkich ciotek, które zapraszałam :razz:

Posted

Miło mi, że Asencja się cieszy z zobaczenia mnie:ylsuper:, ja też z chęcią odwiedzę ten kocio - psi padół sokólski:shiny: i oczywiście samą właścicielkę:bigcool: .
Oby Alex się tam odnalazł, to będzie miał superasto:cool2:.

Posted

Marysiu nie wiadomo na razie co to za rana ale wieści rzeczywiście przednie:multi: oby udało się szwędaczka <odłowić> ;), a będzie miał jak w raju :evil_lol: kobiet mnóstwo....normalnie jak jakiś hrabia:cool3:

Posted

Kajka_72 napisał(a):
Marysiu nie wiadomo na razie co to za rana ale wieści rzeczywiście przednie:multi: oby udało się szwędaczka <odłowić> ;), a będzie miał jak w raju :evil_lol: kobiet mnóstwo....normalnie jak jakiś hrabia:cool3:

Jak Basza w Haremie ;)

Posted

Specjalnie wracałam wcześniej do domu, żeby dziś jeszcze Alexa zobaczyć,nakarmić,sprawdzić jego pysk. No ale niestety... nie znalazłam go nigdzie. Szukałam razem z TŻ i nic :-(
Nie wiem czy gdzieś poszedł czy ktoś mu pomógł pójść nie mam pojęcia. ale zaczynam panikować. bo jeśli jutro go nie znajdę? On musi jutro trafić do Asi. Innej opcji nie ma.

Posted

ja też właśnie wróciłam z poszukiwań zjeździłam miasto park,pod supermarketami,osiedla Żeromskiego,Poświętna,3-go Maja,Jagiellońska,Kazimierzowska,Rynek,Cerkiew niebieska,pod Hajduczkiem,11-go Listopada,obwodówką Piłsudskiego,Północna i nigdzie Alexa nie widać:shake:

Kurcze a już namówiłam tż i zgodził się go noc przetrzymać u nas - bo ja jutro na urlopie.

wiem tyle że popołudniu był pod Lidlem.

Posted

Wieczorem trzeba będzie jeszcze raz pojechać i poszukać go. może gdzieś się zaszył przed upałem? Zazwyczaj w okolicach 20 Alex jest albo obok supermarketu obok niebieskiej cerkwi albo na placu ratuszowym. Nie mam pojęcia gdzie on może teraz być. Siedzę w domu i myślę, że pewnie teraz gdzięs się pokazał.

Posted

O kurcze, to niedobrze:shake::-(
A Alex jest tak ufny, ze poszedłby z kimś dobrowolnie?
A może zadzwonić do tego nieszczęsnego schroniska, czy nikt "usłużny" (:angryy:) psa nie przyprowadził, bo oni w niedzielę mam nadzieję nie odławiają

Posted

DONka jeśli chodzi o Radysy to nie ma mowy, żeby ktoś go odłowił dzisiaj. nasza miasto na szczęście oszczędza bardzo i zamawia "czystkę" raz na jakiś czas.
Po 19 pojadę znowu szukać Alexa. Może akurat uda się go znaleźć.
Buniaaga czy Twoja oferta przetrzymania Alexa jest nadal aktualna? czy jeśli go znajdę to mogę go do Ciebie podrzucić i jutro z rana go zabieram i wiozę do Białegostoku.

Posted

Jeśli schronisko by nam odpadło, to prędzej czy później musi się znaleźć. O kurcze, żeby Mu tylko ktoś krzywdy nie zrobił :shake::-(

Posted

[quote name='suślik']DONka jeśli chodzi o Radysy to nie ma mowy, żeby ktoś go odłowił dzisiaj. nasza miasto na szczęście oszczędza bardzo i zamawia "czystkę" raz na jakiś czas.
Po 19 pojadę znowu szukać Alexa. Może akurat uda się go znaleźć.
Buniaaga czy Twoja oferta przetrzymania Alexa jest nadal aktualna? czy jeśli go znajdę to mogę go do Ciebie podrzucić i jutro z rana go zabieram i wiozę do Białegostoku.

Tak jest aktualna.Jak go znajdziesz przywieź!

Posted

buniaaga napisał(a):
Tak jest aktualna.Jak go znajdziesz przywieź!

Ciotko buniaaga, nie znam Cię a już Cię lubię ;)
No to czekam, nie odejdę dziś chyba od tego kompa
Gdzie jesteś Alex ???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...