Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asl']Dla Baszara wpłynęło dziś łącznie 70,00 zł w tym:
- 20 zł od Lazy
- 50 zł od JP - tak mam w tytule przelewu.

Bardzo dziękuję :)

Czyli razem z pieniędzmi po Dianie (zwrot od Magenki1) - 30,00 zł

mam u siebie 100,00 zł Baszara.[/QUOTE]

no to super

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaruję 20,00 zł, ale wpłacać będę po 15 każdego miesiąca. Mam nieregularne dochody i nie mogę wszystkich deklaracji stałych płacić na początku miesiąca. Jeśli tak może byc, to poproszę o nr konta - wpłacę po 15 do 20 sierpnia i w następnych miesiącach tak samo

Posted

[quote name='alla chrzanowska']deklaruję 20,00 zł, ale wpłacać będę po 15 każdego miesiąca. Mam nieregularne dochody i nie mogę wszystkich deklaracji stałych płacić na początku miesiąca. Jeśli tak może byc, to poproszę o nr konta - wpłacę po 15 do 20 sierpnia i w następnych miesiącach tak samo[/quote]

dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Jolusia']To ja deklaruję 10zł stałej. Wpłacać będę do 10-go każdego miesiąca. Poproszę o dane do przelewu.[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję!!!!

Posted

[quote name='daga31081980']podajcie proszę numer konta.nie będzie to deklaracja stała ale postaram się co miesiąc wpłacić coś na staruszka.Przypominajcie się proszę:)
Niech zazna piecho jeszcze trochę szczęścia[/QUOTE]

dziękuję! Zaraz przesyłam konto

Posted

Dziękuję wszystkim za przybycie, podnoszenie wątku też jest ważne! Odwiedzajcie Baszarka, jak ktoś moze pomóc w rozsyłąniu wątku. Ja jutro w nocy wyjeżdzam wątkiem zajmie się Dea, Ashaski i asl. Mam nadzieję, ze Baszar w przyszłym tygodniu pojedzie do Czarodziejki

Posted

Dziekuje za zaproszenie:iloveyou:pieknyyy piekny chopczyk, aby sie to wszystko udalo kochani - trzymam kciuki , nie pomoge narazie finansowo bo niedawno stracilam prace , ale bazarusiek wyczarujemy jakis. Cudowne imie:thumbs:cudowny psiaczus!

Posted

Bidulek:( niestety na dzien dzisiejszy moge tylko podrzucić, jak będe mogła to wplacę jakiś grosik, a robicie moze bazarek dla niego????jakies fanty bym moze znalazła, bo bazarku niestety robić nnie umiem:( a mam np. takie 2 talerzyki które niedawno moj kuzyn wykopał gdzieś koło bunkrów, sa chyba bardzo stare(był cały komplet ale mi dał tylko 2)
http://imageshack.us/f/20/dsc04526k.jpg/ mogłabym przekazac je na bazarek