Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem tylko ciekawa, czy ten stan łapek mu w jakis sposób zagraża np. obciąży w większym stponiu pewnie stawy czy cos innego?
Chyba trzeba go dac na ogłoszenia w tym stanie. Może znajdzie sie jakiś dom, który zechce tego psiaka zabrac i pokazac u jakiegoś dobrego chirurga? No sama nie wiem...

Posted

bo on musi dostać dożylnie wapno i to kilkakrotnie. gips w niczym nie pomoże:shake:

Inaczej będzie kaleką do końca życia.
Szkoda psa

Posted

jogi napisał(a):
bo on musi dostać dożylnie wapno i to kilkakrotnie. gips w niczym nie pomoże:shake:

Zapytalam kierownika ile trzeba kasy na to wapno podawane dozylnie.
Mam nadzieje, ze mu podali wiecej niz raz, p.Iza mowila, ze mial zastrzyki z wapnem.

Posted

Ja jestem za oglaszaniem, w domu na pewno doszedlby do siebie, chociaz w schronisku, ani jedzenia ani opieki mu nie brakuje. Ale wlasnego pana i milosci nie ma, a to wazniejsze niz jedzenie.
Tylko troche malo zdjec mamy tego onka :hmmmm:

Posted

To sa 'swiezutkie' fotki mamy z dziecmi przyjetej 28.4.2008. Na razie nie do adopcji, maja dopiero ok. 6 tygodni. Trzeba poczekac ze 2 tygodnie.
Przypuszczam, ze sunia z dziecmi jest w budynku, dlatego jej Reno nie widzialas.

Posted

aaa, one sa takie malutkie...no tak. Myślałam, że może one juz odstawione od suni. Na świetlicy w kenellu siedziały tylko malutkie kociaczki i dlatego sie spytałam o psiaki... :lol:
Czyli czekamy jeszcze ze dwa tyg.

mam nadzieję, ze one szybko pójdą, bo chyba innych szczeniąt w schronie nie ma ...tfu, tfu, tfu ...;)

Posted

[quote name='Ulka18']Kierownik sie wzial za ciachanie suczek, mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych podrzutkow.
A te psiaczki sa super, szczegolnie ten czekoladowy :p

Nooo, ten czekoladowy jest boosssski :loveu:.
Tak samo jak KUBUŚ!
Gdyby był to inny okres i mielibysmy więcej miejsca w samochodzie to niewiele by brakowało, abym wzięła go na DT do siebie. Wprawdzie Jarek mocna sie temu opiera, bo twierdzi, że on ma za miękkie serce i potem nie moze tych psów wydawać w obce ręce (no, taki wrażliwy typ i uraz po historii z Maszą :eviltong:), ale pewnie jakos bym go urobiła. KUBUŚ jest przefajniasty. Tak kocha ludzi. Tylko wiadomo jak to w schronisku-sierśc matowa (choć przy takim włosiu, to nigdy nie będzie to super połysk -wiem po Maszy), no i co dom to dom.

Eee, no dobra pogadałam sobie. Mam nadzieję, ze do mojego nastepnego przyjazdu on juz dawno w domu bedzie :lol:.

Posted

Jarek był dziś w schronisku.
Raport:
Kubuś jest jeszcze w schronisku (przecież o tym wiem :angryy:).
Kubuś jest przesłodki (przeciez o tym wiem :angryy:).

Więcej nic nie powiedział, bo wyczuł pismo nosem.

Niech ktoś adoptuje tego psa, bo nie ręczę za siebie ...:flaming:

Posted

Cholera, ze tez taki fajny szczenius musi tak dlugo czekac.
Ponowie prosbe o nowe zdjecia. Chociaz dzisiaj kierownik pojechal do hoteliku u Murki z psami, ale moze P.Iza pstryknie kilka.