Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Murka, dzieki :calus: rzeczywiscie zapomnialam nie odmieniac nazwy :oops:

Reno, jutro do Murki przyjedzie szczeniaczek a la collie. To moze jego wystawisz :modla: Zreszta aukcji nigdy nie za duzo... wczoraj dostalam np. maila, ze piekne psiaki sa na stronie 9 galerii. Kilka z nich wystawiamy, ja np. Duza ze 190.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murka, dzieki :calus: rzeczywiscie zapomnialam nie odmieniac nazwy :oops:

Reno, jutro do Murki przyjedzie szczeniaczek a la collie. To moze jego wystawisz :modla: Zreszta aukcji nigdy nie za duzo... wczoraj dostalam np. maila, ze piekne psiaki sa na stronie 9 galerii. Kilka z nich wystawiamy, ja np. Duza ze 190.

Śliczne psiaki są na każdej stronie. Aż ciężko się zdecydować, którego wystawiać. ja przyjęłam teraz taktykę, że wystawiać będę kilka psów nowych i tych z ostatnich stron galerii. mam juz rudego ala retriver a teraz zdecydowałam się na tę suczynkę. W schronie juz dwa lata a trafiła gdy miała 3 msc.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Reno, moze wez inna dorosla psinke, bo zdjecia tej suczki sa juz na pewno nieaktualne, mialam ja ostatnio usunac :roll: i chyba dzisiaj to zrobie.

Kurczę, same pudła :cool3:.
Strzelam dalej.

Oczywiście tego szczeniaczka collie od Murki też wystawię ;).

Posted

Cioteczki na poprawe humoru

To co robimy jest bardzo ważne i niezwykle pożyteczne. Bez naszych akcji, aukcji setki psów byloby dalej bezdomnych, nie wspomne o zagryzieniach i innych sprawach.