Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ewa, piekna aukcja, super wielkie dzieki :calus: Ja wstawiam wlasnie kolejne psiaki, dobermana oraz szczeniaka podrostka, zobaczcie sami :loveu: Quote
Edi100 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Serce mi pęka ż żalu:( Takie maleńkie a już za kratami i wogle, ech:placz: bezradność... Quote
Guest aneta_w Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam!!! :) Nowe zdjęcia.. :) kurcze.. a gdzie jest ta miejscowość Mielec? Tak niemwięcej? Quote
terra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Coś z geografią Polski na bakier?;) Powiedziałabym, że to nawet spore miasto, z woj. podkarpackiego. Gdybyś chciała znależć na mapie, leży w trójkącie Kraków, Rzeszów, Kielce, bliżej Rzeszowa.;) Quote
terra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Wstawiłam szczeniaczka, sunię Mega do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6214038&posted=1#post6214038 Quote
Sabina02 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='aneta_w']Witam!!! :) Nowe zdjęcia.. :) kurcze.. a gdzie jest ta miejscowość Mielec? Tak niemwięcej? No nie zartuj!!! Quote
Sabina02 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ulka18, chcialabym zrobic osobna aukcje temu biszkoptowemu szczeniorkowi...bidulek tak siedzi w kącie...:shake: Czy wiesz cos wiecej o nim? Moze jakies lepsze fotki? Quote
terra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wstawiłam suczkę Mega,do wątk: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6217160#post6217160 Quote
Guest aneta_w Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='terra']Coś z geografią Polski na bakier?;) Powiedziałabym, że to nawet spore miasto, z woj. podkarpackiego. Gdybyś chciała znależć na mapie, leży w trójkącie Kraków, Rzeszów, Kielce, bliżej Rzeszowa.;) Cóż.. :oops: chciałabym zaznaczyć że nie jestem osobą dorosłą. Dwa lata temu była ogólnie geografia świata, w tym roku geografia polityczna świata oraz sprawy typu przemysł czy rolnictwo, natomiast w następnym roku będę miała dopiero geografię Polski. Ale racja.. mogłam przecież spojrzeć na mapę, albo chociaż pójść na łatwiznę i w GOOGLE'a wpisać ;) Co u szczeniaczków?? :) Quote
Ulka18 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Temat: Re: Szczeniaki od urodzenia bezdomne i bez szans ?:((( (numer 208486928)] Od: mtoz@neostrada.pl Data: Pt Czerwca 22 2007, 7:59 pm Do: mielec@bezdomne.com [SIZE="3"]Ten szczeniaczek to suczka. Szczeniaki te, a było ich cztery trafiły do nas bez matki i trudno powiedzieć jakie będą wielkie. Po ich budowie na pewno nie będą większe niż średni pies. Można porównac budowę tego co jest na zdjęciu czarnego jakie ma grube łapy. To szczeniak od wilczurki. Ja bym proponował poczekać ze 3 - 4 dni. Niby nic mu nie jest, je, tylko wydaje nam się jakiś "lelowaty" Ja napiszę w niedzielę wieczór jak dalej wygląda sprawa. Ewa, prosze Cie dopisz na aukcji allegro, ze ta kremowa kruszynka to sunia, a ten grubas za buda bedzie owczarkiem niemieckim :modla: Quote
ania14p Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cudne maluszki, ale ten białasek-łaciaty-smutasek, to jest moje ulubione cudo! Quote
ewatr Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, prosze Cie dopisz na aukcji allegro, ze ta kremowa kruszynka to sunia, a ten grubas za buda bedzie owczarkiem niemieckim :modla: zaraz dopisze :lol: dziekuje za info !!! Quote
ewatr Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz: oto co dostałam przed chwilą - cytuje : " a jak tam dojechac / do tego Mielca / bo jestem z krakowa niema morzliwoci wysłania pieska w paczce pokryje koszty..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to dotyczyło tej malusienkiej biszkoptowej suni :-( Quote
Paulina_mickey Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='ewatr']musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz: oto co dostałam przed chwilą - cytuje : " a jak tam dojechac / do tego Mielca / bo jestem z krakowa niema morzliwoci wysłania pieska w paczce pokryje koszty..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to dotyczyło tej malusienkiej biszkoptowej suni :-( brak słów...:shake: Quote
ania14p Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nie słów, tylko dobrego, odpowiedzialnego domu! Quote
Guest aneta_w Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='ewatr']musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz: oto co dostałam przed chwilą - cytuje : " a jak tam dojechac / do tego Mielca / bo jestem z krakowa niema morzliwoci wysłania pieska w paczce pokryje koszty..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to dotyczyło tej malusienkiej biszkoptowej suni :-( yy.. oo..a.. zatkało mnie. Tak! Najlepiej priorytetem :/ Czy Ci ludzie czasem myślą?? :shake: Quote
Ulka18 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ewatr, ja sobie dopisze na moich aukcjach, ze nie wysylamy zwierzat poczta ani kurierem. MIalam juz na kocich aukcjach, ze nie dowozimy zwierzat bez zaangazowania i pomocy adoptujacych, ale widac to za malo :angryy: Quote
terra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Niektórym ludziom chyba mózgi się zlasowały wskutek upału lub zmieniły w sieczkę z powodu zbyt małego używania:shake: Quote
ewatr Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 szukamy domu dla maluszków ...............:-( Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Podnosze male smutaski, ktore powinny grzac sie w lozeczkach, a nie w samotnosci czekac w schronisku :placz: Quote
halbina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Boże... do przesyłki?... Chryste Panie! :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts