Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest aneta_w
Posted

Witam!!! :)
Nowe zdjęcia.. :) kurcze.. a gdzie jest ta miejscowość Mielec? Tak niemwięcej?

Posted

Coś z geografią Polski na bakier?;)

Powiedziałabym, że to nawet spore miasto, z woj. podkarpackiego.
Gdybyś chciała znależć na mapie, leży w trójkącie Kraków, Rzeszów, Kielce, bliżej Rzeszowa.;)

Guest aneta_w
Posted

[quote name='terra']Coś z geografią Polski na bakier?;)

Powiedziałabym, że to nawet spore miasto, z woj. podkarpackiego.
Gdybyś chciała znależć na mapie, leży w trójkącie Kraków, Rzeszów, Kielce, bliżej Rzeszowa.;)

Cóż.. :oops: chciałabym zaznaczyć że nie jestem osobą dorosłą.
Dwa lata temu była ogólnie geografia świata, w tym roku geografia polityczna świata oraz sprawy typu przemysł czy rolnictwo, natomiast w następnym roku będę miała dopiero geografię Polski.

Ale racja.. mogłam przecież spojrzeć na mapę, albo chociaż pójść na łatwiznę i w GOOGLE'a wpisać ;)

Co u szczeniaczków?? :)

Posted

Temat: Re: Szczeniaki od urodzenia bezdomne i bez szans ?:((( (numer 208486928)]
Od: mtoz@neostrada.pl
Data: Pt Czerwca 22 2007, 7:59 pm
Do: mielec@bezdomne.com

[SIZE="3"]Ten szczeniaczek to suczka. Szczeniaki te, a było ich cztery trafiły do nas bez matki i trudno powiedzieć jakie będą wielkie. Po ich budowie na pewno nie będą większe niż średni pies. Można porównac budowę tego co jest na zdjęciu czarnego jakie ma grube łapy. To szczeniak od wilczurki. Ja bym proponował poczekać ze 3 - 4 dni. Niby nic mu nie jest, je, tylko wydaje nam się jakiś "lelowaty" Ja napiszę w niedzielę wieczór jak dalej wygląda sprawa.

Ewa, prosze Cie dopisz na aukcji allegro, ze ta kremowa kruszynka to sunia, a ten grubas za buda bedzie owczarkiem niemieckim :modla:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, prosze Cie dopisz na aukcji allegro, ze ta kremowa kruszynka to sunia, a ten grubas za buda bedzie owczarkiem niemieckim :modla:

zaraz dopisze :lol: dziekuje za info !!!

Posted

musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz:

oto co dostałam przed chwilą -
cytuje :

" a jak tam dojechac / do tego Mielca / bo jestem z krakowa niema morzliwoci wysłania pieska w paczce pokryje koszty..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

to dotyczyło tej malusienkiej biszkoptowej suni :-(

Posted

[quote name='ewatr']musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz:

cytuje :

" a jak tam dojechac / do tego Mielca / bo jestem z krakowa niema morzliwoci wysłania pieska w paczce pokryje koszty..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

brak słów...:shake:

Guest aneta_w
Posted

[quote name='ewatr']musze Wam cos zacytować bo mi czasami rece opadaja na ludzi :placz:

cytuje :

yy.. oo..a.. zatkało mnie.
Tak! Najlepiej priorytetem :/ Czy Ci ludzie czasem myślą?? :shake:

Posted

Ewatr,
ja sobie dopisze na moich aukcjach, ze nie wysylamy zwierzat poczta ani kurierem. MIalam juz na kocich aukcjach, ze nie dowozimy zwierzat bez zaangazowania i pomocy adoptujacych, ale widac to za malo :angryy: