Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska jutro bedziemy miec jeszcze jedna Kremówke.

Temat: Re: Kremowka dwoch chetnych
Od: mtoz
Data: Wt Lutego 9 2010, 7:54 pm

Dzwoniła Pani z Warszawy i jest chętna na adopcję białej z łatkami. Zostawiła kontakt.

Pani Agnieszko, aby może zaspokoić drugą osobę, to jutro postaram się zrobić zdjęcia tylko nie wiem czy to matka czy starsza siostra kremówki, Jest trochę większa, no ale i starsza. W każdym bądź razie razem przywiezione z Łańcuta.

Posted

To super jakby sie udało, że wilk syty i owca cała :)

A w sprawie czekoladek, to ten co bardziej się bał - kudłaty wczoraj sam mi na ręce wskakiwał i zaczepiał :) tamten bardziej "przyziemny" został w tyle w uczłowieczaniu, ale nie jest z nim też źle, najbardziej mnie martwi ta mała czarna, tak ja gnoje terroryzuja i gryzą , bo słabizna taka :(

Posted

Strasznie zaluje, ze nie mieszkam w Mielcu, albo ze nie mam urlopu. Chcialam urlop na czw-piatek, ale mi po prostu boss nie podpisal !!! Te malce trzeba przyzwyczajac do czlowieka, to nie prawda, ze jak placza potem za czlowiekiem, to jest dla nich gorzej, niz byc calkowitymi dzikusami.

Gdzie ta mala czarna jest? W boksie na wprost wejscia czy w 90?

Posted

W boksie Aga naprzeciw wyjścia ze świetlicy, ona od początku siedziała za budą nigdy do mnie nie wyszła, inne szczeniaki takie duże się porobiły już a ona malusia bida, może jej do miski nie dopuszczają nie wiem... dzisiaj Pani Iza je uspokajała, najgorszy jest duży rudy, ten co szczeka zawsze, dominator jeden :)

Tu rudy cwaniak a ona malizna za nim widzicie ?

Posted

Jeny ja juz zgłupiałam...ale z drugiej strony sa 2 Kremówki i 2 domki:lol: Niech kiero działa....Zobaczmy najpierw czy ta Stalowa Wola rzeczywiście przyjedzie i jak to się jutro rozegra...nie wiem sama co tu robić, niech Kierownik decyduje.

Posted

Kasia ja tak myślę, że mozna z ta sunia spróbować powalczyć, łapy trzeba zdiagnozować, żeby było wiadomo o co biega, pozbierać jak najwięcej info, sprawdzić ja do innych zwierzaczków, dorobimy jeszcze fot jak Halcia nosi na rękach :) i trzeba spróbować wątek i serię ogłoszeń, sunia jest niesamowita, przepiękna i cudowna, zasługuje w pełni na dom, na dogo już różne cuda się zdarzały....Aga co Ty na to??

Posted

Kasa będzie jak nic z bazarków, tylko zgoda Kierownika na wyjazd do Tomka z nią .... O mamo to mi isę dostanie o Kiero, że naskarżyłam bo on to widział, ale powie napewno że tyle szczeniaków że nie ma gdzie bidy przenieść, a w izolatce podglądnęłyśmy z Halcią 11 nowych, chyba te z pudełka :(
Może jak pójdzie Śnieżynka i ta druga malizna(trzymam mocno kciuki) to się miejsce na świetlicy znajdzie dla Czarnulki :)
A w Spajka to wierzyłam mocno, bo cudo nie pies, SUPER :multi: chyba nowe dzisiejsze imie mu szczęście przyniosło, hehe ;)

Posted

Kasia, nic sie nie martw. Prosba poszla, ze jak Kremowka pojdzie do domu, to na jej miejsce ta czarnulka.

O zgode na badanie dla oneczki tez napisze, Ty bys Kasiu pojechala z jakims pracownikiem? Musimy nadac imie tej once.
A jak bedziemy wsio wiedziec, to mozna myslec o watku. Z watkami pls ostroznie, bo nie ma ma potem manewru.

Posted

Jak nie dasz rady to bedziemy próbowac w sobote.Powiedz,ze dniówke tak sobie policzyłyśmy,troche roboty za upatrzonego psa:diabloti:Suni:Muza,Dorcia,Kika,Aurora,Atena,Finka,Zorza....

Posted

Aga ja z chęcią pojadę z Sunia i proszę żebyśmy daly jej może jakies imie :) bo taka bezimienna, tylko dla mnie dopiero przyszły tydzień wchodzi w grę a i z Tomkiem trzebaby się wcześniej umówić, bo Jego często nie ma, a chciałabym żeby to On nadzorował jednak :)
Dzięki Ci Aga serdeczne, Kochane jesteście, aż mi się popłakać zachciało ;( :) ale z wdzięczności :)

Posted

Kasia, przeciez wiesz, ze my dla tych bid wiele jestesmy w stanie zniesc, ze wszystko zrobimy, zeby kazdego bidaka ratowac. Za co Ty nam dziekujesz kobito? Przeciez walczymy razem o psiaki :fadein: Napisze do Kierownika, ze umowisz wizyte dla onuszki u Tomka, zeby tylko ktos Ci pomogl z nia pojechac.

Posted

A więc.....pan ze Stalowej Woli przyjechał po Kremówkę....ale nie dali , bo zarezerwowana do Wawy, więc konsternacja była, kilka telefonów, ale wszystko skończyło się dobrze bo zabrali Śniezynkę!!!!! Tak więc i Śnieżynka i Kremówka ( od soboty ) mają domki!!! I miałam jeszcze jeden telefon dziś w sprawie Kremówki , Halcia będzie wiedzieć - ten dom co Bonusa brał - jeżeli sa tam jeszcze jakieś inne Kremówki to potrzebne mi ich zdjęcia i troche info o charakterze i będę działać - generalnie chodzi gościowi o psiaka młodziutkiego , wesołego właśnie w typie terierka ...tylko żeby kur nie dusił!!!;)