Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Trzeba kuc zelazo, poki gorace. Sniezynka i Kremowa czekaja. Nie wspomne o calej masie szczeniakow w boksach. Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No jest jeszcze ta beżowa sunieczka w biurze co ją Miłka nazwałam, też prześliczna przecież Quote
Becia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Reno2001 napisał(a): Majuska, masz dobra passę w ogłoszeniach, więc nie ustawaj w boju ;) o tak, tam gdzie pojawi się majuska zaraz adopcje z impetem ruszają..... Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 E tam Beciu nie przesadzaj, po prostu psiaki są piękne i idą...ile mam takich bid poogłaszanych co nikt nie dzwoni...:shake: Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Majuska jutro bedziemy miec jeszcze jedna Kremówke. Temat: Re: Kremowka dwoch chetnych Od: mtoz Data: Wt Lutego 9 2010, 7:54 pm Dzwoniła Pani z Warszawy i jest chętna na adopcję białej z łatkami. Zostawiła kontakt. Pani Agnieszko, aby może zaspokoić drugą osobę, to jutro postaram się zrobić zdjęcia tylko nie wiem czy to matka czy starsza siostra kremówki, Jest trochę większa, no ale i starsza. W każdym bądź razie razem przywiezione z Łańcuta. Quote
Becia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 majuska proszę zrób ogłoszenia osobne tym 2 czekoladkom, mają duże szanse na szybką adopcje póki całkiem nie zdziczeją, a może nawet nie przeżyją.... Quote
Reno2001 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No i może sie uda rozwiązc sprawę pomyslnie :) Quote
halcia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ciekawe ile druga Kremówka ma latek,jak młodzutka to moze uda sie obydwóm Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To super jakby sie udało, że wilk syty i owca cała :) A w sprawie czekoladek, to ten co bardziej się bał - kudłaty wczoraj sam mi na ręce wskakiwał i zaczepiał :) tamten bardziej "przyziemny" został w tyle w uczłowieczaniu, ale nie jest z nim też źle, najbardziej mnie martwi ta mała czarna, tak ja gnoje terroryzuja i gryzą , bo słabizna taka :( Quote
halcia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasia zgłos nawet jakby miała byc bura....w nagrode majuska porobi dorosłej Once ogłoszenia,tylko trzeba zdiagnozowac nózki...W sobote bedziemy. Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Strasznie zaluje, ze nie mieszkam w Mielcu, albo ze nie mam urlopu. Chcialam urlop na czw-piatek, ale mi po prostu boss nie podpisal !!! Te malce trzeba przyzwyczajac do czlowieka, to nie prawda, ze jak placza potem za czlowiekiem, to jest dla nich gorzej, niz byc calkowitymi dzikusami. Gdzie ta mala czarna jest? W boksie na wprost wejscia czy w 90? Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 W boksie Aga naprzeciw wyjścia ze świetlicy, ona od początku siedziała za budą nigdy do mnie nie wyszła, inne szczeniaki takie duże się porobiły już a ona malusia bida, może jej do miski nie dopuszczają nie wiem... dzisiaj Pani Iza je uspokajała, najgorszy jest duży rudy, ten co szczeka zawsze, dominator jeden :) Tu rudy cwaniak a ona malizna za nim widzicie ? Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jeny ja juz zgłupiałam...ale z drugiej strony sa 2 Kremówki i 2 domki:lol: Niech kiero działa....Zobaczmy najpierw czy ta Stalowa Wola rzeczywiście przyjedzie i jak to się jutro rozegra...nie wiem sama co tu robić, niech Kierownik decyduje. Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Napisze na tym watku, ze PERELKI nowe zdjecia pomogly :fadein: Halcia, cwicz miesnie, bo trza bedzie wszystkie psy targac na rece :wink: Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Halcia powiem, ale za to podniesiesz moja Onkę ;) pewnie tylko jakieś 40-50 kilo, ale może pomoże :) jak u nas można ją zdiagnozować? Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasia, tylko RTG u Tomka trzeba wyzebrac. I dokladne badanie suni u niego. Juz pisze do kierownika w sprawie czarnulki. PS. Spaniel poszedl z marszu Kasiu :fadein: Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasia ja tak myślę, że mozna z ta sunia spróbować powalczyć, łapy trzeba zdiagnozować, żeby było wiadomo o co biega, pozbierać jak najwięcej info, sprawdzić ja do innych zwierzaczków, dorobimy jeszcze fot jak Halcia nosi na rękach :) i trzeba spróbować wątek i serię ogłoszeń, sunia jest niesamowita, przepiękna i cudowna, zasługuje w pełni na dom, na dogo już różne cuda się zdarzały....Aga co Ty na to?? Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasa będzie jak nic z bazarków, tylko zgoda Kierownika na wyjazd do Tomka z nią .... O mamo to mi isę dostanie o Kiero, że naskarżyłam bo on to widział, ale powie napewno że tyle szczeniaków że nie ma gdzie bidy przenieść, a w izolatce podglądnęłyśmy z Halcią 11 nowych, chyba te z pudełka :( Może jak pójdzie Śnieżynka i ta druga malizna(trzymam mocno kciuki) to się miejsce na świetlicy znajdzie dla Czarnulki :) A w Spajka to wierzyłam mocno, bo cudo nie pies, SUPER :multi: chyba nowe dzisiejsze imie mu szczęście przyniosło, hehe ;) Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Może udałoby sie jak zejdzie Kremówka na jej miejsce do świetlicy:cool3: Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasia, nic sie nie martw. Prosba poszla, ze jak Kremowka pojdzie do domu, to na jej miejsce ta czarnulka. O zgode na badanie dla oneczki tez napisze, Ty bys Kasiu pojechala z jakims pracownikiem? Musimy nadac imie tej once. A jak bedziemy wsio wiedziec, to mozna myslec o watku. Z watkami pls ostroznie, bo nie ma ma potem manewru. Quote
halcia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak nie dasz rady to bedziemy próbowac w sobote.Powiedz,ze dniówke tak sobie policzyłyśmy,troche roboty za upatrzonego psa:diabloti:Suni:Muza,Dorcia,Kika,Aurora,Atena,Finka,Zorza.... Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Aga ja z chęcią pojadę z Sunia i proszę żebyśmy daly jej może jakies imie :) bo taka bezimienna, tylko dla mnie dopiero przyszły tydzień wchodzi w grę a i z Tomkiem trzebaby się wcześniej umówić, bo Jego często nie ma, a chciałabym żeby to On nadzorował jednak :) Dzięki Ci Aga serdeczne, Kochane jesteście, aż mi się popłakać zachciało ;( :) ale z wdzięczności :) Quote
Ulka18 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kasia, przeciez wiesz, ze my dla tych bid wiele jestesmy w stanie zniesc, ze wszystko zrobimy, zeby kazdego bidaka ratowac. Za co Ty nam dziekujesz kobito? Przeciez walczymy razem o psiaki :fadein: Napisze do Kierownika, ze umowisz wizyte dla onuszki u Tomka, zeby tylko ktos Ci pomogl z nia pojechac. Quote
majuska Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A więc.....pan ze Stalowej Woli przyjechał po Kremówkę....ale nie dali , bo zarezerwowana do Wawy, więc konsternacja była, kilka telefonów, ale wszystko skończyło się dobrze bo zabrali Śniezynkę!!!!! Tak więc i Śnieżynka i Kremówka ( od soboty ) mają domki!!! I miałam jeszcze jeden telefon dziś w sprawie Kremówki , Halcia będzie wiedzieć - ten dom co Bonusa brał - jeżeli sa tam jeszcze jakieś inne Kremówki to potrzebne mi ich zdjęcia i troche info o charakterze i będę działać - generalnie chodzi gościowi o psiaka młodziutkiego , wesołego właśnie w typie terierka ...tylko żeby kur nie dusił!!!;) Quote
Reno2001 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No to wielkie UFFFFF, że porozwiązywało się fajnie i że dwa psiaki już maja domki. Czekamy zatem na fotki tej starszej Kremówki II Quote
Recommended Posts