Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sa nowe maluchy, prosze o ogloszenia. Kazdy maluch jak sie to mowi z innej parafii :-(

Suczka 1:

Piesek kudlatek 2 :

Suczka ruda z czarnym pyszczkiem 3 :

Prosze pooglaszajmy te malizny :modla:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek podrostek kremowy z czarnym pyszczkiem 7:

Piesek a la sheltik juz podrostek 8:

Suczynka ogarowata ze swietlicy, cudenko 9:

Mam wiecej zdjec kazdego psiaka, gdyby ktos chcial robic indywidualne ogloszenia.

Posted

Ewcia, to moze tez byc maly rottek, nikt nie wie na co wyrosnie. Jest tylko jedna taka klucha. Dzieki wielkie za allegro :calus: Szybka jestes :fadein:
Oby tak szybko sie domki znalazly dla tych bidusiek najmniejszych :modla:

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Szybka jestes :fadein:

Oj ja mam cały czas wyrzyty sumienia , że mnie tam nie ma ...zwłaszcza przy psich dzieciach :-(
dlatego jak jakies ogłoszenia czy cos to jestem zawsze gotowa :loveu:

jak dasz wiecej zdjec małuchów to postaram sie w "łiikend' pogłaszac gdzie umiem ...
ewa@rsoz.org

• 4 weeks later...
Posted

Sa nowe maluchy w schronisku.

Beethoven przyniesiony przez dziewczyne z Mielca, rzekomo sie do niej przyblakal.

Sniezynka po potraceniu troche utyka na tylna lapke.

Posted

Sa nowe maluchy w schronisku.

Beethoven przyniesiony przez dziewczyne z Mielca, rzekomo sie do niej przyblakal.

Sniezynka po potraceniu troche utyka na tylna lapke.

Posted

Ewatr, ten malec wyglada Ci na goldena? Ja goldena malego nie widzialam, bedzie cenna Twoja opinia.

Duzo szczeniakow wyladowalo w schronisku, widac prezenty sie nie spodobaly. Kierownik mowil, ze czesc szczeniakow jest chyba z gieldy w Rzeszowie, bo kazdy inny.

A tutaj nasza akcja slomiana :wink:

Posted

Jak dla mnie Bethoven będzie duży bo już ma zapas sierści na karku i porządną posturę to jest taki niby podhalan a niby golden/labrador z pyska, ale śliczna podróbka rasówki :) Trzeba się liczyć z tym że dużo zje niedługo :) nam się wydaje ze dlatego właśnie został oddany, dziewczyna go przyniosła, że niby się przybłakał :( takich psów nie znajduje się na ulicy, jest przepiękny i kudłaty :)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Jak dla mnie Bethoven będzie duży bo już ma zapas sierści na karku i porządną posturę to jest taki niby podhalan a niby golden/labrador z pyska, ale śliczna podróbka rasówki :) Trzeba się liczyć z tym że dużo zje niedługo :) nam się wydaje ze dlatego właśnie został oddany, dziewczyna go przyniosła, że niby się przybłakał :( takich psów nie znajduje się na ulicy, jest przepiękny i kudłaty :)

Mysle ze jesli chodzi o jedzenie to potencjalni wlasciciele zdaja sobie z tego sprawe , mieli wczesniej podchalana ktory zdechl ze starosci;-(
Poprosze o wiecej fotek malca na email alaskanmalamute77@wp.pl to pokaze im zdjecia psiaka, czy maluch jest na kwarantannie??? ile ma miesiecy?? psiak mial by swoj plac to dyspozycjii i kojec w ktorym bylby zamkykany wrazie potrzeby... Pozdrawiam

Posted

Pati zdjęcia psiaka są w każdym ujęciu, nie wiem jaka pozę mógłby jeszcze przybrać, a skąd ten potencjalny domek? Ja obstawiam że w tym tygodniu psinka napewno znajdzie domek, w schronisku jest dopiero 3 dni.

Posted

Macie zdjecia w całosci?Bo u mnie tu na watku 2 ostatnie wyswietlaja sie bez głowy....Aga,spoko,ja pytam czy u mnie sie cos nie dzieje.....bo dwa ostatnie zdjecia na watku U MNIE to tył Betovena i tyle!

Posted

[quote name='halcia']Macie zdjecia w całosci?Bo u mnie tu na watku 2 ostatnie wyswietlaja sie bez głowy....
Jessoo, o jakie zdjecia jeszcze chodzi :???: Przeciez to sa zdjecia w calosci ! No chyba, ze ja czegos nie wiem i byc moze ujecia calosci psa maja byc inne.

http://img682.imageshack.us/img682/9862/dsc2867.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/3531/dsc2870d.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/4989/dsc2871z.jpg

Podaje ponownie link do galerii na stronie : http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=2508