Reno2001 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Qrde, maluchy do domków, bo nie ręczę za sobotę :diabloti:!!! Quote
halcia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Obejrzyj prognoze pogody na sobote w TV to dasz 20 diabełków:diabloti:/wierze ,ze jeszcze sie to zmieni:mad:/SZok ,ze nie ma zainteresowania :crazyeye:maluchami.... Quote
Aneri Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Podobno szczeniaczki w typie sheltie w sobotę będą zabrane ze schroniska, tak mi powiedziała pani która tam pracuje.:multi::lol: Quote
Aneri Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dokładnie nie wiem. Pani ze schroniska dokładnie nie wiedziała, więcej informacji ma podobno kierownik schroniska, ale jego już nie było. Quote
Aneri Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tak prawdę mówiąc jest mi to obojętne. Opiszę może moją sytuację. W domu mam już 4 pieski ( 2 collie i 2 sheltie ). Razem z mężem jesteśmy fanami tych ras. Pieski są w różnem wieku od 1 roku do 10 lat. Patrząc na te bidule w schroniskach postanowiliśmy pomóc jakiemuś collaczkowi albo sheltikowi i go adoptować. Mieliśmy już u siebie collaczka 8 letniego z FC, ale niestety psiaki nie potrafiły się ze sobą dogadać i musieliśmy je odizolować. Psiaczek znalazł dom u naszych znajomych i wszystko szczęśliwie się skończyło. Dlatego teraz aby uniknąć problemów szukamy szczeniaczka collusia lub sheltusia i mamy nadzieję, że małego psiaka moje bąbelki zaakceptują.:lol: Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Ulka18']Na razie adopcje sheltikow sa wstrzymane. Malce choruja. znowu sie zaczyna choroba :placz: tak mi zal tych wszytskich malców ... Quote
Ulka18 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Na razie adopcje sheltikow sa wstrzymane. Malce choruja. Temat: Re: szczeniaki rude jak sheltiki z Jasla czy sa? Od: "Profil1" Data: Śr Maja 6 2009, 6:38 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Pani Agnieszko musimy wstrzymać się ze szczeniakami, bowiem wczoraj jeden miał oczy zaropiałe, a drugi coś nietaki. A że wszystkie są razem to niestety muszą pozostać w schronisku. Quote
Becia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mam nadzieję że szybko wyzdrowieją bo domki murowane....:roll: Quote
terra Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Suczka szuka domku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-137445/#post12265739 Jak się mają szeltusie? Quote
ewatr Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Psich dzieci w schronie jest obecnie duzo :-( ale niestety wiedzy o nich zadnej nie posiadłam ... w roznych kojcach ...w roznym wieku ...w roznym stanie ... mam dosc ... Quote
Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 terra napisał(a):Jak się mają szeltusie? Choruja w izolatce :shake: Dodam zaraz na strone nowa suczke, ktora wyrosnie na wieeelkiego psa. Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Psich dzieci w schronie jest obecnie duzo w roznych kojcach ...w roznym wieku ...w roznym stanie ... mam dosc ... Ja wszystko przełknęłam, stare, biedne, ślepe, nie jest miło, ale jak do domu wrociłam to mi te małe siedza w głowie do teraz, a ja ich około 20 naliczyłam:shake: jednego przy nas przynieśli na świetlicę do klatki, może cjociaż temu się uda:-( Quote
Panna_Emma Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czemu taka cisza na wątku ?? Co z maluchami ?? Quote
Ulka18 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Maluchy sa rozne, jedne przychodza, inne sa adoptowane, inne niestety umieraja. Nie oglaszamy ich, bo p.Iza mowila, ze nawet sa chetni do adopcji z tzw. ulicy. A przy ogloszeniach trudno podac prawdziwe informacje czy malce jeszcze sa czy juz poszly do adopcji. Ludzie dzwonia, maja pretensje, ze na aukcji pies jest, a w schronisku go nie ma, bo poszedl np. przed godzina do adopcji. Quote
halcia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tamte od tyłu i przodu,maja domki.Nowe jamnisiowate nie czuja sie dobrze Quote
Recommended Posts