Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzyj prognoze pogody na sobote w TV to dasz 20 diabełków:diabloti:/wierze ,ze jeszcze sie to zmieni:mad:/SZok ,ze nie ma zainteresowania :crazyeye:maluchami....

Posted

Podobno szczeniaczki w typie sheltie w sobotę będą zabrane ze schroniska, tak mi powiedziała pani która tam pracuje.:multi::lol:

Posted

Dokładnie nie wiem. Pani ze schroniska dokładnie nie wiedziała, więcej informacji ma podobno kierownik schroniska, ale jego już nie było.

Posted

Tak prawdę mówiąc jest mi to obojętne. Opiszę może moją sytuację. W domu mam już 4 pieski ( 2 collie i 2 sheltie ). Razem z mężem jesteśmy fanami tych ras. Pieski są w różnem wieku od 1 roku do 10 lat. Patrząc na te bidule w schroniskach postanowiliśmy pomóc jakiemuś collaczkowi albo sheltikowi i go adoptować. Mieliśmy już u siebie collaczka 8 letniego z FC, ale niestety psiaki nie potrafiły się ze sobą dogadać i musieliśmy je odizolować. Psiaczek znalazł dom u naszych znajomych i wszystko szczęśliwie się skończyło. Dlatego teraz aby uniknąć problemów szukamy szczeniaczka collusia lub sheltusia i mamy nadzieję, że małego psiaka moje bąbelki zaakceptują.:lol:

Posted

[quote name='Ulka18']Na razie adopcje sheltikow sa wstrzymane. Malce choruja.

znowu sie zaczyna choroba :placz: tak mi zal tych wszytskich malców ...

Posted

Na razie adopcje sheltikow sa wstrzymane. Malce choruja.

Temat: Re: szczeniaki rude jak sheltiki z Jasla czy sa?
Od: "Profil1"
Data: Śr Maja 6 2009, 6:38 am
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Pani Agnieszko musimy wstrzymać się ze szczeniakami, bowiem wczoraj jeden miał oczy zaropiałe, a drugi coś nietaki. A że wszystkie są razem to niestety muszą pozostać w schronisku.

Posted

Psich dzieci w schronie jest obecnie duzo :-(
ale niestety wiedzy o nich zadnej nie posiadłam ...
w roznych kojcach ...w roznym wieku ...w roznym stanie ...

mam dosc ...

Posted

Psich dzieci w schronie jest obecnie duzo
w roznych kojcach ...w roznym wieku ...w roznym stanie ...

mam dosc ...

Ja wszystko przełknęłam, stare, biedne, ślepe, nie jest miło, ale jak do domu wrociłam to mi te małe siedza w głowie do teraz, a ja ich około 20 naliczyłam:shake:
jednego przy nas przynieśli na świetlicę do klatki, może cjociaż temu się uda:-(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Maluchy sa rozne, jedne przychodza, inne sa adoptowane, inne niestety umieraja. Nie oglaszamy ich, bo p.Iza mowila, ze nawet sa chetni do adopcji z tzw. ulicy. A przy ogloszeniach trudno podac prawdziwe informacje czy malce jeszcze sa czy juz poszly do adopcji. Ludzie dzwonia, maja pretensje, ze na aukcji pies jest, a w schronisku go nie ma, bo poszedl np. przed godzina do adopcji.