Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jin22 napisał(a):
Dziwewczyny, są jeszcze te puchatki male w schronisku?

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC02220.JPG

Sprawdze śr.-czw.,bo nie jestem pewna,a wtedy będe w Mielcu.Ale jak trzeba szybkiej odpowiedzi to zadzwonię.W galerii jeszcze jest.Czy gdyby był,to mam przywiezć do Rz-wa?/jesli pozyczą klatke a państwo zdecydowani na 100%/Czy ktos sam pojedzie?Zainteresowani są pieskiem czy sunią?Czy obojętne?

Posted

Oni sobie sami podjada, a jakby ten ich upatrzony jeszcze byl, to co do plci sie nie beda pewnie czepiac i wybrzydzac, tylko pasowalo by sie dowiedziec czy jeszcze jest i jak mi potwierdza na sto, to zaklepac. Jakby ci nie sprawilo klopotu to przedzwon prosze. Bede wdzieczna.

Posted

Bubulec pozdrawia :hand:
Ale wyrosla, prawda :crazyeye: A jaka milosc z Coreczka Jin22 :loveu: Niewiarygodne :p

To chyba jakis owczarek z Bubulca wyrosnie :lol:

Genialne uszyska :lol:

TAKICH DOMKÓW NAM TRZEBA :modla:

Posted

Jin, sorki za te fotki, ale miałam problem z fotosikiem. Przekroczyłam transfer i mi zablokowali konto :mad:. Dopiero dziś mi odblokowali :angryy:.

A Bubulec fantastyczny!!!!

Posted

Piekne masz córy,ta naturalna i ta przyszywaną:evil_lol:Nie ma na razie młodej suni kudłatej ,która wyrosnie na dużą.O tą co jest,nie pytałam,jak bede w pon.zapytam o jej zdrowie.

Posted

Reno2001, nie ma sprawy ;)

Halciu, dziekuje :loveu:
Bubica ma juz 57 cm w klebie, taka spora sobie juz jest pannica :evil_lol:
Ale kochana strasznie i rzeczywiscie jak druga corcia ;)
Z ta suczka sie nie pali, mam nadzieje ze ta mala jednak zdrowa.

Ulka18, dzieki za fotki :loveu:
Zuzka z Bubica to najlepsze przyjaciolki! Buba nie odstepuje jej na krok, i chce jej towarzyszyc we wszystkim, z czego wychodza czasami niezle draki bo zazwyczaj ogranicza sie to do brania w zeby ukochanych zabawek i ukochanej kotki Zuzi :evil_lol:

Ale mimo to sie kochaja bardzo...

Posted

rozpadłam sie na malenkie kawałeczki ze szczescia :eviltong::loveu: patrzac na to zdjecie :

dziewczyny a sa jeszcze jakies malce do wydania ?
Bo ostatnio miąłam ze 2 maile w sprawie maluchów ale te co wystawiłam to juz prawie wszytskie w domach .... nie wiem co z tymi dwoma z poczatku aukcji ?

Mieleckie szczeniaki ...

Posted

Kierownik mowil, ze sa jakies maluchy, ale niewiele na szczescie.
Jak sa to w miare znajduja domy. Moze Halcia zrobi zdjecia we wtorek, ponoc ma byc pogoda.

Dodalam duzo nowych psow do galerii, im sa bardzo potrzebne ogloszenia m.in. suczce z b. 5, ktora jest od szczeniaka w schronisku, jako jedyna z grupy nie poszla do adopcji.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kierownik mowil, ze sa jakies maluchy, ale niewiele na szczescie.
Jak sa to w miare znajduja domy. Moze Halcia zrobi zdjecia we wtorek, ponoc ma byc pogoda.

Dodalam duzo nowych psow do galerii, im sa bardzo potrzebne ogloszenia m.in. suczce z b. 5, ktora jest od szczeniaka w schronisku, jako jedyna z grupy nie poszla do adopcji.

To trzeba porozgłaszać psiaczki :multi:

Posted

Jednego szczeniaczka adoptowala wczoraj Argat spod Mielca. Chciala suczke ze Skoloszyna, ale TZ Argat trafil na p.Monike i oczywiscie jej nie znalezli. Wobec tego wzieli malucha.

Posted

Argat napisala do mnie pw i przeslala zdjecia tej kruszynki, ktora adoptowali :multi::multi::multi:
[quote name='Argat']...wzięliśmy szczeniaka, Pani w schronisku nie wiedziała nic o tej suczce ze Skołoszyna, a nr. boksu nie było.

Szczeniak zdrowy, ma liczne strupki, ale weterynarz już go widział. Pierwszego dnia był nieco wystraszony, no ale już w pełni doszedł do siebie.