Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kierownik nie odpisał, a my mielismy taki młyn że nie mieliśmy kiedy zadzwonic. Będziemy dobijać się jutro :razz:

Trzeba się brać za ogłaszanie psiaków hotelikowych w zamojskiej prasie lokalnej, bo dzisiaj było ogłoszenie o Fryzi i miałam kilka telefonów, w tym trzy bardzo konkretne. Może się jeszcze jakiś hotelowicz załapie :cool3:

Posted

Jutro TZ jedzie z Węgielkiem do Stalowej Woli i jak tylko dogadam się z Kierownikiem (a będę na 100% do niego dzwonić w tej sprawie) to pojedzie też do Mielca po suńkę.
Mam nadzieję, że z małą wszystko w porządku :roll:

Posted

Murko, to ja tez napisze do p.kierownika, co kilka maili z roznych zrodel to nie jeden :wink:

Gdyby Mariusz jechal ze schroniska, to czy moglby wziac klatke i kontenerek pozyczony od Beatki? Bo kierownik nie odwiozl ich niestety :-(

Posted

Ja proponuje zadzwonic do Kierownika, bo między Bogiem a prawdą, każda z nas napisała no niego po kilka maili, więc myslę, że skrzynkę ma nieco ... zapełnioną ;). Trudno w takim momencie wywnioskowac, która wiadomośc jest pilniejsza.

Posted

Murka, sunia do wziecia :multi:

Temat: Kasia
Od: "Profil1"
Data: Cz Stycznia 8 2009, 8:41 am
Do: "Agnieszka M"

Pani Agnieszko nie mogę napisać do Kasi Mróz bowiem odsyła mi komputer ze względu najakiś spam na tym adresie. Ona chciała przyjechać po suczkę jasną szczeniaka spodokna.Suczka jest do wzięcia.

Posted

Tak, już wiem, już się kontaktowałam z Kierownikiem ;)
Także dzisiaj sunia przyjeżdża do nas. Po drodze zaliczy wizytę u Beatki, zobaczymy co z tą przepuklinę :razz:

Klatki TZ weźmie o ile się zmieszczą. Bo jeszcze jedna nasza (zasponsorowana przez Evelin) jest w schronisku i też ją musimy odebrać ;)

A do schroniska pojadą dary dla schroniska, bo do lecznicy do Beatki ludzie znoszą i już się tego sporo uzbierało :razz:

Posted

Murka napisał(a):
Tak, już wiem, już się kontaktowałam z Kierownikiem ;)
Także dzisiaj sunia przyjeżdża do nas. Po drodze zaliczy wizytę u Beatki, zobaczymy co z tą przepuklinę :razz:

Klatki TZ weźmie o ile się zmieszczą. Bo jeszcze jedna nasza (zasponsorowana przez Evelin) jest w schronisku i też ją musimy odebrać ;)

A do schroniska pojadą dary dla schroniska, bo do lecznicy do Beatki ludzie znoszą i już się tego sporo uzbierało :razz:

No to znów tłoczniej sie u Was zrobi :cool3:

Super, ze ludziska dary znoszą. Tak trzymac :multi:.

Posted

Murka napisał(a):
Klatki TZ weźmie o ile się zmieszczą. Bo jeszcze jedna nasza (zasponsorowana przez Evelin) jest w schronisku i też ją musimy odebrać.

Murko, klatki sie skladaja na pewno. Klatka od Jogi nie jest duza.
Gdyby Mariusz mogl pstryknac zdjecia (moze z komorki) darow od Beatki, to wyslalabym podziekowania.
Ale sie ciesze, ze mala sunieczka pojedzie do Ciebie do hoteliku.
Ta Balbinka jest genialna, cudniasta sunia.

Posted

Sunia z przepukliną już w drodze do hoteliku, niestety nie zdążymy dzisiaj skonsultować się z Beatką :-(
TZ mówił, że straszna bidulka, strachliwa, jak ją wziął na ręce to się posikała... Podobno jest śliczna :loveu:

Posted

TZ mówił, że straszna bidulka, strachliwa, jak ją wziął na ręce to się posikała... Podobno jest śliczna

Biedunia :roll: dobrze, ze jest juz bezpieczna, bardzo sie ciesze, ze udalo sie jej zamieszkac w hoteliku. A ile biedakow marznie w boksie przedszkolnym.
Szkoda, ze na miejscu nie ma wolontariuszy, przydalaby sie malym socjalizacja.

Murko, napisz prosze co u malizny :modla:

Posted

Oj bardzo by sie przydał kontakt z ludzmi :roll:

Ciezko jest szczegolnie malcom jak wyrastaja bez ludzi bez zabawy ...ech !
Jakby wreszcie była ta nowa lokalizacja to moze i wolontariatem by wtedy cos drgneło ...

Posted

U suni wsio w porządku, obsikała nas, całą łazienkę i kuchnię ;) jest nieco zdezorientowana i wystraszona. Ma strasznie rzadką koopę, trzeba będzie ją solidnie odrobaczyć.
Na razie mamy mały młyn więc malutka porzebywa tymczasowo w domu w łazience, polubiły się bardzo z Mają ;)