Reno2001 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Podostawiałam nowe zdjęcia na aukcji malutkiej. To bardzo smutne, że w ostatnim tygodniu żaden malec nie znalazł własnego domu :-(. Quote
Paulina_mickey Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Podnoszę mieleckie maluszki :loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Też podniose to towarzystwo.O zainteresowanie prosze.Dla maluchów zima ciężka w schronie...dla wszystkich zresztą.... Quote
ewatr Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Maluszki jutro was przeliczymy i obfocimy .. tylko kciuki za pogode potrzebne ;) Quote
Ulka18 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Niestety nie mam zadnej wiadomosci nt. adopcji maluchow. I zadnej innej ze schroniska tez nie, oprocz maila nt. Agusia. Quote
Paulina_mickey Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ewatr napisał(a):Maluszki jutro was przeliczymy i obfocimy .. tylko kciuki za pogode potrzebne ;)Oby podoga Wam dopisała:kciuki: Quote
matinestka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Przybywamy zatem ze zdjęciami Gówniarzy. Na pierwszy "ogień" pójda maluchy z ogródka. Powiem szczerze że troche mnie one przeraziły, gdy weszłysmy do nich tylko jeden do nas podbiegł i od razu chciał na ręce..9 suczka czarna podpalana, bardzo towarzyska i kontaktowa, pieczoch niesamowiy ) reszta tak ciasno była wbita w bude... że :( .....przestraszona i wycofana... a przeciez one powinny do człowieka garnąc... nieminiej jednak socjalizacje rozpocząc trzeba było ... maluchy z ogródka to już takie podrośniete szkraby .. wydaje mi się że maja około 3-4 miesiecy ... 1. SUCZKA CZARNA PODPALANA :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 5 KREMOWA SUCZKA ( z przepuklinką do usunięcia ) :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 6. BIAŁO RUDA SUCZKA ( strasznie wycofana, w ogóle nie chciała na rękach, cięzko było jej zrobic zdjęcie:( ... a w kojcu w gole jej nie widac...:() :bluepaw: Quote
Ulka18 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ale cudne zdjecia :loveu: Ta suczynka szczegolnie lezy mi na sercu, w ogole suczki :placz: Ewatr, ktore maluchy bedziesz oglaszac? Quote
ewatr Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Ulka18'] Ewatr, ktore maluchy bedziesz oglaszac? Ten biszkopt ma juz allegro to tylko zdjecia dodam : Biszkoptowy niebieskooki skarb - :) i zrobie wszystkim malcom zbiorcze allegro ... ich tu jeszcze troche bedzie to co jest to dopiero 1 czesc Quote
Reno2001 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Piękne zdjęcia. Ja błagam w imieniu swoim i tych podrostków o wszelkie ogłoszenia. One muszą na gwałt iśc do domu!!!! Nie widziałam tej suni o umaszczeniu border collie. Nie wiem też co z tym psiaczkiem trikolorkiem. Quote
Ulka18 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Temat: Re: Suczka mala w typie border collie czarna z bialym Od: "Profil1" Data: Pn Grudnia 8 2008, 2:40 pm Suczka ta poszła do adopcji w sobotę przed zjazdem. A nie wiem o jakiego pieska chodzi. Quote
Reno2001 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Super, ze sunia poszła do adopcji. A piesek nadal pewnie jest, bo go mam na zdjęciach :splat:. Jakas nieprzytomna jestem :roll:. A na dowód fotka ...:-( Allegro mix border collie zamieniłam na aukcję tej czarnej szczeniaczki. Quote
Ulka18 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Cioteczki oglaszajcie prosze mieleckie maluchy :modla: Ja jestem do czwartkowego wieczora bez domowego kompa, a z pracy nie moge wejsc na allegro :oops: Tak mi szkoda tych maluchow, szczegolnie suczek :placz: Quote
Ulka18 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wilczek zwany nie wiem dlaczego Bandit :crazyeye: Von: Lucky-Horse-Ranch Datum: 09.12.2008 19:05:00 An: 'Dobermann-Nothilfe' Betreff: Bandit Hier noch ein nettes Bild von Bandit (Wilzek), ich denke das spricht für sich (-: Steffi Cioteczki, oglaszajcie prosze maluchy, tyle ich siedzi w schronisku (bylam wczoraj chwilke wieczorem w schronie) :modla: Ja nadal niestety bez domowego kompa :shake: Quote
ewatr Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Powoli bede je pojedynczo wstawiac na Gumtree Krakowskie bo to chyba najblizej :roll: i tu dodawac ... Suczka czarna podpalana Suczka Czarna Maja tez malizny allegro narazie zwykłe ale jak sie troche odkuje :eviltong: to zrobie wyroznione : Mieleckie szczeniaki ... Jak Mati doda zdjecia to jeszcze je dodam do tego allegra . Quote
halcia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Maluszki kochane,do domu!Ula ,to z nami nie,tylko solówa? Mieleckie szczeniaki ... Quote
Ulka18 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Halciu, bylam wczoraj z Casablanka u weterynarza w lecznicy Centaur w Mielcu. Niestety sunia musi miec druga operacje, szczegoly na watku Casablanki. Podrzucilam do schroniska kalendarze, kierownik prosil. Quote
aganela Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hop maluchy- czarnuchy i kremówki:diabloti::multi::multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts