Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Temat: adopcje
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: N Listopada 16 2008, 8:13 pm

[SIZE="3"]Dziś adoptowano suke owczarka niemieckiego str.12 piąty rząd 1 zdjęcie, szczeniaka pieska białego z czarną łatą 1 str.2 rząd 4 zdjęcie, szczeniaka suczka z Ostrowca ta kudłata 2 str. 4 rząd 1 zdjęcie oraz szczeniaka z wybiegu nie było go w galerii.

Posted

[quote name='Ulka18']Mieleckie maluchy pokazuja sie na pierwszej stronie.

Aga - ta bullowata malutka sunia pojechała już w weekend na tymczas do W-wy - An1a razem z tz wyruszyli o 4.30 z W-wy po nią - nie chcieli czekać,aż sie rozchoruje albo coś;) a wiec jest u nich na tymczasie - ogłoszenia itd mile widziane - jej temat na niebieskim:

Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"

Posted

Andzia,
super ze Ania wziela malutka. Ciocia Doddy juz pisala, ze mala jest bezpieczna. Niestety chorutka, ja bylam 10.11. to Mala byla w dobrej kondycji, bawila sie z moja Ulka (Ulka chciala ja zabrac do domu :cool3: ).

Posted

Dzieki Bogu maluchy znajduja domy :multi:

Temat: adopcje
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: Pn Listopada 24 2008, 7:09 am

[SIZE="4"]Wczoraj adoptowano 2 szczeniaki - Piesek w typie ogara oraz suczka rudo brązowa spod kontenera.Wysterylizowano 2 suczki bez zdjęć w galerii. Mirabella była sterylizowana.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dzieki Bogu maluchy znajduja domy :multi:

Wczoraj adoptowano 2 szczeniaki - Piesek w typie ogara oraz suczka rudo brązowa spod kontenera.

Ten ogarek to miał 2 obserwatorów :eviltong: i duzo wejsc super ze juz jest w domku :multi::multi::multi:

reszta malców brac przykład z kolegi ;)