Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terra;10657477.
Ten tak spanielkowato wygląda:
[URL napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/347/f3208828f4a3d680.jpg

Takich spanielkowatych jest dwa psiaki ........./ ale serio to nie dam rady powiedziec kto jest kto wprawdzie probowałam zapamietac ale z płciami ktory jest ktory to bede miała problem :oops::shake: /

Wszystkie ktore tu wstawiam maja max 3 miesiace lub mniej ......
sa z roznych matek ale siedzą juz w oddzielnym boksie , beda pieskami max do kolan czyli srednimi , jeden tylko piesek bedzie troche wiekszy taki odrobine onkowaty

Sa tez pieski od oneczki czyli beda całkiem spore ale one mieszkaja w boksie tym drewnianym jeszcze z matka i bardzo usilnie sie chowaja do budy stad mam tylko jedno zdjecie , jest ich minimum 6 tyle udało mi sie naliczyc w budzie .wygladaja jak małe puchate kulki :loveu:

cd.maluszków ....

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chowały sie maluszki usilnie za budę :lol: bo nie podobało im sie błyskanie lampą po oczach :shake: a ze wzgledu na pogode musiałam używac lampy ..

o tu na pierwszym planie jest ten drugi spanielkowaty psiaczek :

Sa tez takie krotkowłose szczeniaczki jeden w cudnym ciemno srebrnym kolorze :

dwa w prązki :loveu:

Posted

Jest tez takie malutenkie czekoladowo- smietankowe słonko mniam :loveu:;)

Mieszka w budynku w kontenerku i czeka na dom , jak sie tylko da to jest noszone na rękach i obcałowywane bo jest cudne ......ale na takie zbytki pracownicy nie mają za wiele czasu więc dom potrzebny od zaraz :roll:

Tu na rekach u cioci Agi :lol:

Posted

z mama w boksie jest tez taki maleńki szczeniaczek jedynaczek :

uf to mniej wiecej byłoby na tyle zdjec malców .........ale to nie wszystkie jakie tam sa ....sa tez odrobine starsze pieski tylko przez tą okropna pogode po prostu nie daliśmy rady zrobic zdjec bo sprzet odmówł juz wspołpracy :shake:

Posted

Kobitki zajrzyjcie czasami na ten wątek:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117192

Tam jest takie cudo:

[quote name='BBeta']

Mutu ma ok. 8 tygodni i obecnie przebywa u mnie w domu tymczasowym. Ma cudowne czekoladowe-podpalane umaszczenie, wielkie oczy i krótki ogonek. Jest pojętny, ciekawski i towarzyski, szybko się uczy, uwielbia spać na kolanach
Będzie średniej wielkości psem. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Mutu szuka dobrego domu!

..........Kontakt w sprawie adopcji:

On jest już jakiś czas ogłaszany. Gdyby znalazły się dwa wspaniałe domki (lub daj Boże wiecej) na takie czeko to można i te podesłać :evil_lol:

Posted

Reno2001 napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/263/07064104da8345b1.jpg

Reno tym zdjeciem wpędziłaś mnie w poczucie winy :placz: ze one tam zostały :placz:

Posted

ewatr, ja też mam takie poczucie. Nie jesteś sama.
Pokazywałam wczoraj to zdjęcie TZ-owi ... odwracał głowę :roll:

Ja mam nadzieję, ze one na prawdę szybko domki znajdą.
Czy ktoś może wystawia malcom allegro? W schronisku jest z czego wybierac :-(.

Posted

Ewatr,
ja tez mam takie zdjecia. Wstawie wieczorem, oczywiscie jesli mi bedzie dzialal internet :mad:

Chyba zaczne kierownika naciskac na kastracje psow na miescie, przynajmniej, zeby w boksie pies czy suka byla sterylizowana.
Zalamal mnie ten boks chyba 97 i ten rzeszowski :shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Ewatr,
ja tez mam takie zdjecia. Wstawie wieczorem, oczywiscie jesli mi bedzie dzialal internet :mad:

Chyba zaczne kierownika naciskac na kastracje psow na miescie, przynajmniej, zeby w boksie pies czy suka byla sterylizowana.

Dokładnie. Ja z tym nie mogę się pogodzic!!!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr,

To jest podstawa żeby nie łaczyć psów ktore moga zaciążyć .
Trzeba naciskać bo bez tego to co robimy traci sens ......
Na zdjecia czekam i dodam to ogłoszen !