Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jak cudna Fantunia :loveu::loveu::loveu: Futerko widze rosnie juz dluzsze :lol: Przesliczna jest :iloveyou:
Maggie, a jak stawy Fantuni? Czy preparat pomaga?

Na pewno jest duzo szczeniakow, 4 byly z lasu (3 poszly), 10 podrzuconych pod schronisko, Egida, Nadzieja.

Oby wszystkie szczeniaki doczekaly sie na takie domki jak Fantunia.

Fantunia ma się dobrze, stawy się całkiem uspokoiły,(podziękowania dla Ulki :buzi: ) biega jak szalona , w ogóle jest przekochanym i przeuroczym psiakiem,potworna przylepa z niej, ale ma trudny charakterek:diabloti: . Jest wybredna w jedzeniu.:evil_lol: muszę mieć w domu przynajmniej trzy różne karmy suche i gotować różne mięska z dodatkami, za każdym razem musi mieć coś innego, bo inaczej nie zje. Trochę ją rozpuściłam chyba:diabloti: A poza tym to jest strasznym jazgotem i a oprócz tego cały czas coś gada. Jestem taka szczęśliwa ,że malutka jest z nami, nie wyobrażamy sobie życia bez niej. :loveu:

Życzę wszystkim szczeniakom ,aby znalazły wspaniałe domki

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggie1971']Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?;)
Popatrzcie jaka jestem piękna:loveu:, mam juz ponad 7 miesięcy.

Pozdrawiam wszystkie cioteczki - FANTUNIA

Jakbym mogła zapomnieć???
Jak tylko widzę Twój avatar, to mi się ciepło na sercu robi :loveu:
A Fancia pięękna, ciekawe, czy jej sierść jeszcze urośnie dłuższa :cool3:

Posted

maggie1971 napisał(a):
Fantunia ma się dobrze, stawy się całkiem uspokoiły...A poza tym to jest strasznym jazgotem i a oprócz tego cały czas coś gada.

No nie powiem, ze to normalne u kolakow, ale to prawda :evil_lol: moje szczekaczki tez do cichych nie naleza, szczegolnie Casablanka z mieleckiego schroniska. Trzeba bardzo duzo z kolakami chodzic do roznych miejsc, musza sie obyc z roznymi dzwiekami, widokami, wtedy nie sa takie bojazliwe. Bo wlasnie strach i szczekanie to ich cechy glowne. No i ruch, ruch, ruch, jak pies zmeczony to mniej naslu****e. Najwazniejsze, że ze stawami juz wszystko w porzadku.

Pani Iwona od Nadziei sie odezwala. Jestesmy w kontakcie, chce mala zarezerwowac.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
A ja mam pytanie odnośnie tego naszego borderowatego psiaka, który poszedł do domku. Wiesz może Ulka18 coś więcej, gdzie poszedł ?

Taka informacje zdobedzie jedynie Malgosia pytajac kierownika.
Mnie zadnych danych z kart adocyjnych schronisko nie udostepnia.

Posted

[quote name='Reno2001']A czy wiadomo co u tego ONeczka z niedźwiedzimi łapkami w gipsie???
Przy okazji robienia zdjec Kudlatce wyszedl takze ten onek. Jak widzac lapki ma w czyms przypominajacym gips, kierownik pisal o jakies zywicy czy czyms takim, co doktor specjalnie zamowil na wyprostowanie tych lap.

Posted

Faktycznie jest.
Czy on moze byc teraz wydany do adopcji (oczywiście pod ścisłą kontrolą) czy az do zakończenia leczenia musi zostac w schronisku?
Moze warto by było juz zacząc się rozglądac za domem dla niego.

• 2 weeks later...