Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O, to właśnie ta sunieczka:

W nocy kiedy pakowalismy psiaki, latała po całej świetlicy i zadowolona była niesamowicie, że ktoś ja odwiedził. Strasznie wesołe szczenię. KAPITALNA!!!
Bardzo jej kibicuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

iwop napisał(a):
Sorry ale dlaczego odeszły za TM? Na co były chore...?:oops:

Właśnie to nie do końca jest jasne. Były leczone na pewno.

Podczas wczorajszej wizyty w schronisku TZ dostał od p. Wieśka propozycję nie do odrzucenia a mianowicie-adopcję ANDRE :evil_lol:.
Ale TZ sie nie zgodził...:placz::placz::placz:;). Powiedział, że mamy dwa i na razie dośc.
Ogólnie jednak stwierdził, że szczeniak jest super.

Posted

To dla mnie bardzo dziwne, ze ani Nadzieja, ani Andre nie maja domow. Maja obserwatorow na allegro.

Iwop, nieszczepione, podrzucone maluchy czesto lapia wszystkie mozliwe schroniskowe wirusy. I albo dadza sobie z nimi rade, albo nie :shake:

PS. Reno dzieki za wpis na werandzie.pl :calus:

Posted

Ulka18 napisał(a):
...
PS. Reno dzieki za wpis na werandzie.pl :calus:

A takiego byka tam walnęłam :crazyeye::mdleje:, ale już nie moge poprawic. Udam, ze nie widziałam :roflt:.
Wiesz, siedzę w domu, bo znów mnie jakieś choróbsko dopadło(coś jestem słabowita w tym sezonie :roll:).
Wykorzystuję więc czas jak mogę najlepiej :evil_lol:.

Posted

Ewa, polecam wyciag z chinskiego grzybka mung oraz Citrosept.
Oraz soki, syropy z polskiej rózy, www.polskaroza.pl. Rewelacja :loveu:

Bardzo ladnie, fachowo i rzeczowo napisalas. Mnie troche zdenerwowal ten wpis (podeslal mi go Pan Andrzej, bo pewnie bym byla do teraz nieswiadoma), no ale tak to jest, ze ludzie nie wiedzieli, nie wiedza i wola nie wiedziec co to jest schronisko, a naszych staran zawsze bedzie za malo.

Posted

Mnie tez wkurzyła taka oceną. Była pod schroniskiem całe 5 min (bo nie sądzę, ze dłużej) i juz wszystko wie :angryy:. Babsztyl wstrętny :angryy::angryy::angryy:.

Citrosept już przerobiłam. O ile w zeszłym roku zimą faktycznie było OK tak w tym kurczę jakoś sie wyjałowiłam maksymalnie.
Zapodam sobie tą Polska Różę.

Posted

Zdjecia darow od Fundacji. Wczoraj dojechaly do schroniska dzieki TZowi Reno2001 :multi: :multi: :multi: Jest karma dla szczeniat :multi:

A tutaj nasz Agusek pozuje do zdjec :loveu:

Posted

Reno2001 napisał(a):

Podczas wczorajszej wizyty w schronisku TZ dostał od p. Wieśka propozycję nie do odrzucenia a mianowicie-adopcję ANDRE :evil_lol:.

Mi Kierownik też chciał wcisnąć tego psiaka ostatnio :evil_lol:

Posted

Temat: Adopcje
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: So Kwietnia 26 2008, 8:20 pm

[SIZE="3"]Proszę przenieśc do adoptowanych ze strony 3 galerii: szczeniaki 13,14
oraz 1 jamniczkę mix, pudelka oraz wilczura z pod bramy niedawno były zdjęcia.

Posted

iwop napisał(a):
A szczeniak sunia Nadzieja nadal szuka domu..?:oops:

Niestety...
ja tego nie moge zrozumiec, bo ona jest SUPERAŚNA!!!!! Widziałam, dotykałam. Mnie oczarowała :lol:.