Ulka18 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kuba, dziekujemy za paczke dla psiakow :Rose: Podziekuj prosze Rodzicom. Zdjecia Waszych psiakow mam juz w kolejce na dzisiaj/jutro najpozniej do wyslania. Sorry, ze tak to dlugo trwa, ale 'lece' po kolei wg boksow, a Wasz jest 118. Temat: Re: witaminy dla szczeniorow i miski od Panstwa z Wroclawia Od: "Profil1" mtoz@neostrada.pl Data: Pt Marca 14 2008, 12:07 Paczka dzisiaj dotarła, serdeczne dzięki. Quote
Ulka18 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Maggie, wiadomosc od Pani Lucyny. Moja wplata na lek dla Fantuni pojdzie dzisiaj wieczorem. Wczesniej nie dalam rady :oops: Od:Lucy Z Do:Ula Wysłany:Sro Mar 12, 2008 10:18 Temat:Re: Fanta Witam, bardzo mi jest przykro gdy widzę tyle nieszczęśliwych zwierząt i bardzo szanuje osoby które im pomagaja z dobrego serca. Gdzie mieszka Fanta i jej własciciele? Ważne jest aby znaleźć odpowiedzialnego weterynarza... Fanta jest zdecydowanie za młoda aby wyrokować o dysplazji a preparat o którym napisałam na pewno pomoze. Daje sie go zapobiegawczo i wspomagająco psom, które rosna. Pozdrawiam i życzę wiele zdrowia Fancie .... Lucyna Zboralska Quote
maggie1971 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ulka18 napisał(a):Maggie, wiadomosc od Pani Lucyny. Moja wplata na lek dla Fantuni pojdzie dzisiaj wieczorem. Wczesniej nie dalam rady :oops: Dziękuję bardzo w imieniu Fantuni:calus:. Jesteś kochana. Nie wiem co byśmy bez ciebie zrobili. Bardzo jest mi potrzebne Wasze wsparcie cioteczki:loveu: A jeśli chodzi o Pania Lucynę to podziękuj jej bardzo za zainteresowanie Fantą. Fantuni zdjęcie stawów biodrowych wyszło idealnie , jak to określił wet książkowo:diabloti: Jeśli chodzi o weta w Gliwicach, gdzie mieszkamy to jestem za Niego oddać głowę:evil_lol:. Bardzo mu ufam.Zreszta jak poczytałam na stronie o dysplazji forum to nie jest to tylko moje zdanie:cool3: Quote
Ulka18 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Fantuni zdjęcie stawów biodrowych wyszło idealnie , jak to określił wet książkowo Jeśli chodzi o weta w Gliwicach, gdzie mieszkamy to jestem za Niego oddać głowę. Bardzo mu ufam.Zreszta jak poczytałam na stronie o dysplazji forum to nie jest to tylko moje zdanie To bardzo dobra wiadomosc :multi: Zdjecie idealne i odczyt u dobrego, sprawdzonego weta. Teraz trzeba tylko profilaktycznie podawac ten preparat i Fantunia na pewno wyrosnie na piekna panne :kciuki: Pieniazki za zakup preparatu powinien jutro dotrzec do Twojego banku Maggie. Quote
Reno2001 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A jak tam inne maluszki? Czy któryś znalazł domek??? Quote
Ulka18 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Reno, nie mam zadnych wiesci nt. adopcji maluchow :shake: Mam nadzieje, ze kierownik napisze, jesli jakis malec znalazl dom. Quote
Reno2001 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ulka18 napisał(a):Reno, nie mam zadnych wiesci nt. adopcji maluchow :shake: Mam nadzieje, ze kierownik napisze, jesli jakis malec znalazl dom. Tak bym chciała, zeby ten czarnulek ze świetlicy juz był we własnym domku. On mi sie tak pchał na kolana...:placz: Quote
Murka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak byłam w piątek w schronisku, to niestety czarnuszek nadal był na świetlicy, podobnie jak ten czarno-biały szczeniorek Wojtuś :-( Quote
Ulka18 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szkoda, myslalam, ze chociaz Wojtus znalazl dom....taki cudeniek :loveu: Ja caly czas wystawiam i Wojtusia i Czarnulka. http://allegro.pl/item329561319_szczeniaki_kolorowe_jasne_czarne_brazowe.html Tutaj moje aukcje http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5154282 Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 matko ile szczeniusiów:-( u nas też pełno dzieciaków...:placz: Quote
Ulka18 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='maggie1971']A jeśli chodzi o Pania Lucynę to podziękuj jej bardzo za zainteresowanie Fantą. Podziekowania Pani Lucynce przekazane :p A teraz kolejna wiadomosc od Pani Lucynki [SIZE="3"]Od: Lucy Z Do: Ula Wysłany: Wto Mar 18, 2008 8:32 Temat: Re: Fanta Witam, jeśli chodzi o lekarzy vet - w Sosnowcu prowadzą lecznicę Państwo Kozielscy. Renata Kozielska jest miłośniczką i hodowczynią collie (przydomek Różany Gaj). Jej mąż Janusz jest specjalistą chirurgiem. Gabinet mają wyposażony w rentgen oraz USG. Jeśli by zaszła taka potrzeba można sie z nimi skontaktować. Gabinet jest na ulicy Struga 16. Mam jednak nadzieję, że Fancie sie z czasem wszystko wyrówna i będzie dobrze, a wizyty u veta będą jedynie kontrolne! Serdecznie pozdrawiam Lucyna Zboralska Quote
Ulka18 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wojtus jest zarezerwowany do nastepnego wyjazdu do Niemiec poprzed Fundacje Dobermann Nohtilfe. Pozostali malcy czekaja. Quote
Paulina_mickey Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ulka18 napisał(a):Wojtus jest zarezerwowany do nastepnego wyjazdu do Niemiec poprzed Fundacje Dobermann Nohtilfe. Pozostali malcy czekaja.super :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ewatr Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Ulka18 napisał(a):Wojtus jest zarezerwowany do nastepnego wyjazdu do Niemiec poprzed Fundacje Dobermann Nohtilfe. Wojtus przetrze szlak to moze i reszta ruszy za nim ;) Quote
Becia66 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 W pierwszym momencie myślalam że chodzi o grubego staruszka Wojtka ze świetlicy i aż sie zdumialam że pojedzie ..:crazyeye:....a tu drugi Wojtuś synek chodzi po schroniskowych salonach......:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Beciu, zajrzyj do galerii schroniska, tam jest Wojtus oraz tutaj z Reno2001 Quote
maggie1971 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Jak Wam się podoba cioteczki nasz baranek wielkanocny?:loveu: Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przepraszam, że ja tu tak nagle wyskakuję jak Filip z konopii, ale jest na "Przygarnę psa" Taki wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108284 Może któremuś z malców się poszczęści... :oops: Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 maleństwa w górę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts