Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kuba, dziekujemy za paczke dla psiakow :Rose:
Podziekuj prosze Rodzicom.

Zdjecia Waszych psiakow mam juz w kolejce na dzisiaj/jutro najpozniej do wyslania. Sorry, ze tak to dlugo trwa, ale 'lece' po kolei wg boksow, a Wasz jest 118.

Temat: Re: witaminy dla szczeniorow i miski od Panstwa z Wroclawia
Od: "Profil1" mtoz@neostrada.pl
Data: Pt Marca 14 2008, 12:07

Paczka dzisiaj dotarła, serdeczne dzięki.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maggie, wiadomosc od Pani Lucyny.
Moja wplata na lek dla Fantuni pojdzie dzisiaj wieczorem. Wczesniej nie dalam rady :oops:

Od:Lucy Z
Do:Ula
Wysłany:Sro Mar 12, 2008 10:18
Temat:Re: Fanta

Witam, bardzo mi jest przykro gdy widzę tyle nieszczęśliwych zwierząt i bardzo szanuje osoby które im pomagaja z dobrego serca.

Gdzie mieszka Fanta i jej własciciele? Ważne jest aby znaleźć odpowiedzialnego weterynarza... Fanta jest zdecydowanie za młoda aby wyrokować o dysplazji a preparat o którym napisałam na pewno pomoze. Daje sie go zapobiegawczo i wspomagająco psom, które rosna.

Pozdrawiam i życzę wiele zdrowia Fancie ....

Lucyna Zboralska

Posted

Ulka18 napisał(a):
Maggie, wiadomosc od Pani Lucyny.
Moja wplata na lek dla Fantuni pojdzie dzisiaj wieczorem. Wczesniej nie dalam rady :oops:

Dziękuję bardzo w imieniu Fantuni:calus:. Jesteś kochana. Nie wiem co byśmy bez ciebie zrobili. Bardzo jest mi potrzebne Wasze wsparcie cioteczki:loveu:
A jeśli chodzi o Pania Lucynę to podziękuj jej bardzo za zainteresowanie Fantą. Fantuni zdjęcie stawów biodrowych wyszło idealnie , jak to określił wet książkowo:diabloti: Jeśli chodzi o weta w Gliwicach, gdzie mieszkamy to jestem za Niego oddać głowę:evil_lol:. Bardzo mu ufam.Zreszta jak poczytałam na stronie o dysplazji forum to nie jest to tylko moje zdanie:cool3:

Posted

Fantuni zdjęcie stawów biodrowych wyszło idealnie , jak to określił wet książkowo Jeśli chodzi o weta w Gliwicach, gdzie mieszkamy to jestem za Niego oddać głowę. Bardzo mu ufam.Zreszta jak poczytałam na stronie o dysplazji forum to nie jest to tylko moje zdanie

To bardzo dobra wiadomosc :multi:
Zdjecie idealne i odczyt u dobrego, sprawdzonego weta.
Teraz trzeba tylko profilaktycznie podawac ten preparat i Fantunia na pewno wyrosnie na piekna panne :kciuki:
Pieniazki za zakup preparatu powinien jutro dotrzec do Twojego banku Maggie.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Reno,
nie mam zadnych wiesci nt. adopcji maluchow :shake:
Mam nadzieje, ze kierownik napisze, jesli jakis malec znalazl dom.

Tak bym chciała, zeby ten czarnulek ze świetlicy juz był we własnym domku. On mi sie tak pchał na kolana...:placz:

Posted

[quote name='maggie1971']A jeśli chodzi o Pania Lucynę to podziękuj jej bardzo za zainteresowanie Fantą.
Podziekowania Pani Lucynce przekazane :p

A teraz kolejna wiadomosc od Pani Lucynki

[SIZE="3"]Od: Lucy Z
Do: Ula
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 8:32
Temat: Re: Fanta
Witam,

jeśli chodzi o lekarzy vet - w Sosnowcu prowadzą lecznicę Państwo Kozielscy. Renata Kozielska jest miłośniczką i hodowczynią collie (przydomek Różany Gaj). Jej mąż Janusz jest specjalistą chirurgiem. Gabinet mają wyposażony w rentgen oraz USG.
Jeśli by zaszła taka potrzeba można sie z nimi skontaktować. Gabinet jest na ulicy Struga 16.
Mam jednak nadzieję, że Fancie sie z czasem wszystko wyrówna i będzie dobrze, a wizyty u veta będą jedynie kontrolne!

Serdecznie pozdrawiam
Lucyna Zboralska

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wojtus jest zarezerwowany do nastepnego wyjazdu do Niemiec poprzed Fundacje Dobermann Nohtilfe.

Wojtus przetrze szlak to moze i reszta ruszy za nim ;)

Posted

W pierwszym momencie myślalam że chodzi o grubego staruszka Wojtka ze świetlicy i aż sie zdumialam że pojedzie ..:crazyeye:....a tu drugi Wojtuś synek chodzi po schroniskowych salonach......:evil_lol: