Ulka18 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Aukcja maluchow ma juz 2 obserwatorow....:roll: Quote
maggie1971 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Safii napisała na wątku pieska , który znalazł już domek: "Znalazłam dla Vegi domek w Warszawie. Pan dzwonił dzisiaj i ma zadzwonić po 20-tej. Czy Vega nadal jest do adopcji?? Jeśli ma już domek, może dajcie mi jakiegoś innego młodziutkiego Onka. Pan chce szczeniaka. To rodzina 3 osobowa z Wawy. Dobrze się zapowiadają. Jeśli macie jakiegoś takiego psiaka proszę zadzwońcie do mnie, bo mam mega grypę i ledwo wstaję z łóżeczka. Mój tel: 508081582" Chyba u Was są jakieś ONkowate maluszki? Może któryś z nich by się nadawał dla tej rodziny? Quote
terra Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 W mieleckim schronisku są szczeniaczki, mixy Onków: piesek suczka Quote
terra Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kto pragnie pokochać szczeniaczka? Tak dużo ich jeszcze czeka w schronisku. Quote
Paulina_mickey Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kto chce ślicznego szczeniaczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Zaczelam wystawiac szczeniaki w podgrupach http://allegro.pl/item317265093_sunia_szczeniak_prawie_owczarek.html Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 terra napisał(a):Kto pragnie pokochać szczeniaczka? Tak dużo ich jeszcze czeka w schronisku. Cholera, czy to tak trudno trzymać oddzielnie suki, a oddzielnie psy, jeśli już nie ma na sterylki ?? Kurde, takie piękne psiaczki, i tyle ich. Przecież większość nigdy nie znajdzie swojego odpowiedniego, kochającego pana. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Szlak mnie trafia. One mają jeszcze tyle ufności w sobie i tyle oczekiwań. Wystarczy popatrzeć w ich oczka. Quote
Ulka18 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cholera, czy to tak trudno trzymać oddzielnie suki, a oddzielnie psy, jeśli już nie ma na sterylki ?? To nie sa schroniskowe szczeniaki, wiekszosc to podrzutki lub przyniesione do schroniska. Czesc to dzieci podrzuconych ciezarnych suczek. Takie suczki po okresie 'karencji' sa sterylizowane w pierwszej kolejnosci. Na sterylki wszystkich nie ma pieniedzy, bo roczny budzet mieleckiego schroniska to miesieczny krakowskiego. Wystarcza na 4-7 sterylek miesiecznie. Ale przynajmniej nie ma zagryzien jak w krakowskim azylu. Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Maluszków w schronisku jest bardzo dużo :-(. Kto zechce dac im dom??? Quote
Justynna Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 maluszki będą na portalu mieleckim. Może to pomoże... Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Szczeniaczki potrzebują domków. Malce wstawione do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9630521&posted=1#post9630521 Quote
Ulka18 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Justynna napisał(a):maluszki będą na portalu mieleckim. Może to pomoże... Justynko, prosze podaj adres do tych ogloszen. Chyba odnosza skutek, bo w ciagu kilku dni zglosily sie 2 osoby z Mielca do opieki wirtualnej :multi: co prawda to nie adopcje szczeniakow, ale pomoc wielka dla schroniska. Quote
ewatr Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Ulka18']Ewatr, bedziesz jutro na zlocie w schronisku? Aga własnie siedze i sie zloszcze ........bo nie wiem :shake: Cały dzien rozmawiam z pania od Orzechowskiego Czarka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102308&page=47 i odpowiadam na ich pytania i maja mi podac czy przyjada po niego jutro czy nie z Chorzowa i obecnie zamilkli ....................:roll: a ja durna czekam i nie wiem jak zaplanowac jutrzejszy dzien :mad: Quote
Murka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ewatr, to Czaruś jest u Ciebie :crazyeye::multi: Jakby Ci jakiś wolny domek po nim został to daj znac, bo na dniach mam mieć bardzo podobnego kudłacza ;) A za jutro trzymam kciuki. Jakby co to z Mielca do Rzeszowa niedaleko - będziesz na miejscu szybciej niż ludzie z Chorzowa :cool3: Quote
Recommended Posts