Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Safii napisała na wątku pieska , który znalazł już domek:
"Znalazłam dla Vegi domek w Warszawie. Pan dzwonił dzisiaj i ma zadzwonić po 20-tej. Czy Vega nadal jest do adopcji??
Jeśli ma już domek, może dajcie mi jakiegoś innego młodziutkiego Onka. Pan chce szczeniaka. To rodzina 3 osobowa z Wawy. Dobrze się zapowiadają. Jeśli macie jakiegoś takiego psiaka proszę zadzwońcie do mnie, bo mam mega grypę i ledwo wstaję z łóżeczka. Mój tel: 508081582"

Chyba u Was są jakieś ONkowate maluszki? Może któryś z nich by się nadawał dla tej rodziny?

Posted

terra napisał(a):
Kto pragnie pokochać szczeniaczka?
Tak dużo ich jeszcze czeka w schronisku.

Cholera, czy to tak trudno trzymać oddzielnie suki, a oddzielnie psy, jeśli już nie ma na sterylki ??

Kurde, takie piękne psiaczki, i tyle ich. Przecież większość nigdy nie znajdzie swojego odpowiedniego, kochającego pana. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Szlak mnie trafia. One mają jeszcze tyle ufności w sobie i tyle oczekiwań. Wystarczy popatrzeć w ich oczka.

Posted

Cholera, czy to tak trudno trzymać oddzielnie suki, a oddzielnie psy, jeśli już nie ma na sterylki ??

To nie sa schroniskowe szczeniaki, wiekszosc to podrzutki lub przyniesione do schroniska. Czesc to dzieci podrzuconych ciezarnych suczek. Takie suczki po okresie 'karencji' sa sterylizowane w pierwszej kolejnosci. Na sterylki wszystkich nie ma pieniedzy, bo roczny budzet mieleckiego schroniska to miesieczny krakowskiego. Wystarcza na 4-7 sterylek miesiecznie. Ale przynajmniej nie ma zagryzien jak w krakowskim azylu.

Posted

Justynna napisał(a):
maluszki będą na portalu mieleckim. Może to pomoże...

Justynko, prosze podaj adres do tych ogloszen.
Chyba odnosza skutek, bo w ciagu kilku dni zglosily sie 2 osoby z Mielca do opieki wirtualnej :multi: co prawda to nie adopcje szczeniakow, ale pomoc wielka dla schroniska.

Posted

[quote name='Ulka18']Ewatr, bedziesz jutro na zlocie w schronisku?

Aga własnie siedze i sie zloszcze ........bo nie wiem :shake:

Cały dzien rozmawiam z pania od Orzechowskiego Czarka
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102308&page=47

i odpowiadam na ich pytania i maja mi podac czy przyjada po niego jutro czy nie z Chorzowa i obecnie zamilkli ....................:roll:

a ja durna czekam i nie wiem jak zaplanowac jutrzejszy dzien :mad:

Posted

ewatr, to Czaruś jest u Ciebie :crazyeye::multi:
Jakby Ci jakiś wolny domek po nim został to daj znac, bo na dniach mam mieć bardzo podobnego kudłacza ;)

A za jutro trzymam kciuki. Jakby co to z Mielca do Rzeszowa niedaleko - będziesz na miejscu szybciej niż ludzie z Chorzowa :cool3: