Murka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hi hi hi, jakieś słodkie dzieciątko do mnie właśnie dzwoniło. "Potrzebowało pieska na urodziny" :crazyeye: Quote
Justynna Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 hihihihihi... no i co Murka? Wyślesz w pudełku i z kokardka? Quote
Murka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nie, bo dzieciątko się speszyło i nie podało mi adresu :oops: Pomyliło sobie ogłoszenia (lub telefony), pytało o to czy psiątko ma złamaną łapkę :crazyeye: Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Murka napisał(a):Hi hi hi, jakieś słodkie dzieciątko do mnie właśnie dzwoniło. "Potrzebowało pieska na urodziny" :crazyeye: Moze se powinno kupic jakiegos pluszaka, a nie Fante :mad: Pewnie chciala rasowego szczeniaczka, a pieniedzy w skarbonce malo, wiec takie male po 1 zl sa w sam raz. Murka, jak bedziesz oddawac Mala Pani Magdzie, to dobrze ja przeswietl :wink: A dobrze by tez bylo, zebys miala skserowana umowe adopcyjna, lub na wszelki wypadek spisala adres. Mam juz chetne forumowiczki z kolakow do wizyty poadopcyjnej ;) Quote
Murka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dane p.Magdy już mam, a karty adopcyjne są dwie (jedna dla p.Magdy, druga dla schroniska). P.Magda podczytuje ten wątek ;) Także mam nadzieję, że jak Fanta będzie już w domku, to będziemy mieli informacje z pierwszej ręki. Zwłaszcza, że jestem baaardzo ciekawa jakie psisko z tego naszego małego kudłaczka wyrośnie :cool3: Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O to fajnie, ze Pani Magda jest z nami zaocznie, a pewnie niedlugo sie zaloguje :p Z Fantuni na pewno wyrosnie kolak, moze nie tak dlugowlosy jak rodowodowy, ale kryze i pyszczek ma jak 100% male kolaki. Pani Magda bedzie miala pocieche z tej malutkiej :loveu: Quote
jogi Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 sorki za offa Murka wyślij mi zdjęcia julki, takie ujmujące i opis, dość pilnie:razz: bo chcę ją pokazać Aha i jak ona do dzieci, zwłaszcza takich maluszków (3 lata)?? Quote
Murka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Właśnie drukuję ogłoszenia Julci i Koli dla Was :eviltong: Zdjęcia sama sobie wybierz ;) Bo mi się skosił czytnik i musiałabym na płytkę z drugiego kompa przegrywać. Fotki są tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=6 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=9 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=10 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=13 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=21 Do dzieci ok, zresztą w lecznicy widziałaś :cool3: My przetestowaliśmy ją jeszcze na strasznie rozkrzyczanej i rozbestwionej 5-latce... Julcia zero agresji, po prostu zwiewała jak się robiło gorąco :cool3: Ona generalnie nie przejawia żadnej agresji, tylko warczy straszliwie groźnie :lol: przy zabawie. Jak coś to możemy ją przywieźć w czwartek :cool3: A tekst jest tutaj: http://www.adopcje.org/adopcja9254.html Quote
Reno2001 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Murka napisał(a):My przetestowaliśmy ją jeszcze na strasznie rozkrzyczanej i rozbestwionej 5-latce... Julcia zero agresji, po prostu zwiewała jak się robiło gorąco :cool3: Ona generalnie nie przejawia żadnej agresji, tylko warczy straszliwie groźnie :lol: przy zabawie. To zupełnie jakmoja Masza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Trzymam kciuki za Fantę i Julcię i Kolę :cool3:!!! Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Trzymam kciuki od teraz i nic nie robie, tylko trzymam za nasza Julcie :kciuki: Zeby jej sie udalo tak jak Fantuni. Quote
Murka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Koli już też sie właściwie udało ;) Także teraz kolej na Julcię :cool3: Jakbyście jeszcze gdzieś mieli szczeniaczki kolakopodobne, to mam jeszcze dwa chętne domki :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Szczeniaki kolakowe sa, ale jeszcze nie na 100% do adopcji. Z interwencji, czekaja na unormowanie statusu prawnego. A co do Julki to mamy wolne miejsce w programie KUNDEL na 3.1.2008. Quote
Reno2001 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Ulka18'] A co do Julki to mamy wolne miejsce w programie KUNDEL na 3.1.2008. :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Miejsce jest na czwartek 3.1.2008. Jesli by Murka nie chciala wystepowac przed kamerami, to Beatka poprosi doswiadczone osoby. Pozostaje jeszcze kwestia dojazdu do Krakowa, to kawalek, trzeba by sie zrzucic na paliwo. Beatka mowila, ze to dla nas bylaby szansa w ogole sie pokazac. I nocleg dla Murki jest zapewniony. Quote
Reno2001 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja 50zł na transport przeleję razem z 50zł jakie wiszę w tym miesiącu za hotelik. Dopiero dostałam pensję i podpłacam wszystkie rachunki. Więcej nie dam rady żadną siłą :shake:. Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zeby tylko Murka sie zgodzila, to wielkie przedsiewziecie, a i psy domowe trzeba zabezpieczyc. Zobaczymy jak bedzie. Ja sie tez doloze 50,-zl wiec na paliwo powinno styknac :wink: Quote
Murka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jeśli chodzi o Julcię i program Kundel, to zobaczymy jak będzie, bo teraz nam się trudno ruszyć na dłużej z domu przy takim stadzie :roll: Sama nie pojadę w taką trasę z psem :shake: TZ mnie nie puści :shake: Chyba, że znajdę kogoś kto mógłby pojechać z Julcią (ze mną lub sam), to raczej będzie bardziej realne niż znaleźć kogoś pewnego do opieki stada :roll: A tu troszkę dzisiejszych fotek. Mordowanie Saby Poza wystawowa ;) Uczymy się do czego służy piłeczka :eviltong: Tu na kolankach z porannymi jeszcze nie przemytymi śpioszkami A tu Fanta sie dowiaduje, że od jutra nastąpią wielkie zmiany: koniec z budą i kojcem! Jutro rano ją wykąpiemy, bo będzie jechać do domku ponad 300 km i musi być czysta! ;) Quote
terra Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Śliczności, a jakie mądre ma spojrzenie. Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sliczna suczynka :loveu: A jaka przytulanka....Twoj TZ Murko widze, ze jest oblegany przez psiaki :iloveyou: Ja bym ja Kasiu nie kąpala, zeby sie nie przeziebila....moze wystarczy przetrzec mokrą szmatka zamoczona w jakims delikatnym roztworze szamponiku dla psow... Quote
Reno2001 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ulka18 napisał(a):Ja bym ja Kasiu nie kąpala, zeby sie nie przeziebila....moze wystarczy przetrzec mokrą szmatka zamoczona w jakims delikatnym roztworze szamponiku dla psow... Popieram. ja kąpię zawsze na wieczór, aby psiaki powysychały przez noc. Właśnie dziś było u nas wieeeelkie pranie...:evil_lol: Kiedy będę pewna, że mała jest już w domu, zdejmę ją z allegro. Quote
Ulka18 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Murko, czy juz jestes gotowa do drogi? A raczej czy malutka Fantunia jest naszykowana ? Ciekawe jak zareaguje na Pania Magde ;) Quote
Ulka18 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Rozmawialam z Murka. Sa juz w lecznicy w Stalowej Woli i powolutku nastepuje przekazanie Fanty w ręce nowych Panciow :p Umowa adopcyjna juz jest podpisana :fadein: Murka napisze wiecej jak wróci do domu. Po 20 dniach w hoteliku mala Fanta znalazla upragniony domek :multi::klacz: :multi: Quote
Ulka18 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czy Wam kogos ten maluch nie przypomina :???: A kosztuje prawie 2000 zl :crazyeye: http://images25.fotosik.pl/126/e8af4614fcd06202.jpg Quote
Reno2001 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Są niemal identyczne. Oby domek Fantuni się sprawdził :loveu:. Quote
terra Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jak dobrze, że mała Fanta już zamieszkała we własnym domku na dobre i na złe. Reszta maluchów czeka na swoją szansę. Quote
Recommended Posts