Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, bo dzieciątko się speszyło i nie podało mi adresu :oops:
Pomyliło sobie ogłoszenia (lub telefony), pytało o to czy psiątko ma złamaną łapkę :crazyeye:

Posted

Murka napisał(a):
Hi hi hi, jakieś słodkie dzieciątko do mnie właśnie dzwoniło. "Potrzebowało pieska na urodziny" :crazyeye:

Moze se powinno kupic jakiegos pluszaka, a nie Fante :mad:
Pewnie chciala rasowego szczeniaczka, a pieniedzy w skarbonce malo, wiec takie male po 1 zl sa w sam raz.

Murka, jak bedziesz oddawac Mala Pani Magdzie, to dobrze ja przeswietl :wink:
A dobrze by tez bylo, zebys miala skserowana umowe adopcyjna, lub na wszelki wypadek spisala adres. Mam juz chetne forumowiczki z kolakow do wizyty poadopcyjnej ;)

Posted

Dane p.Magdy już mam, a karty adopcyjne są dwie (jedna dla p.Magdy, druga dla schroniska).
P.Magda podczytuje ten wątek ;) Także mam nadzieję, że jak Fanta będzie już w domku, to będziemy mieli informacje z pierwszej ręki. Zwłaszcza, że jestem baaardzo ciekawa jakie psisko z tego naszego małego kudłaczka wyrośnie :cool3:

Posted

O to fajnie, ze Pani Magda jest z nami zaocznie, a pewnie niedlugo sie zaloguje :p
Z Fantuni na pewno wyrosnie kolak, moze nie tak dlugowlosy jak rodowodowy, ale kryze i pyszczek ma jak 100% male kolaki.
Pani Magda bedzie miala pocieche z tej malutkiej :loveu:

Posted

sorki za offa
Murka wyślij mi zdjęcia julki, takie ujmujące i opis, dość pilnie:razz: bo chcę ją pokazać
Aha i jak ona do dzieci, zwłaszcza takich maluszków (3 lata)??

Posted

Właśnie drukuję ogłoszenia Julci i Koli dla Was :eviltong:
Zdjęcia sama sobie wybierz ;) Bo mi się skosił czytnik i musiałabym na płytkę z drugiego kompa przegrywać.
Fotki są tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=6
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=9
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=10
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=13
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98661&page=21

Do dzieci ok, zresztą w lecznicy widziałaś :cool3:
My przetestowaliśmy ją jeszcze na strasznie rozkrzyczanej i rozbestwionej 5-latce... Julcia zero agresji, po prostu zwiewała jak się robiło gorąco :cool3:
Ona generalnie nie przejawia żadnej agresji, tylko warczy straszliwie groźnie :lol: przy zabawie.
Jak coś to możemy ją przywieźć w czwartek :cool3:

A tekst jest tutaj:
http://www.adopcje.org/adopcja9254.html

Posted

Murka napisał(a):
My przetestowaliśmy ją jeszcze na strasznie rozkrzyczanej i rozbestwionej 5-latce... Julcia zero agresji, po prostu zwiewała jak się robiło gorąco :cool3:
Ona generalnie nie przejawia żadnej agresji, tylko warczy straszliwie groźnie :lol: przy zabawie.

To zupełnie jakmoja Masza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Trzymam kciuki za Fantę i Julcię i Kolę :cool3:!!!

Posted

Koli już też sie właściwie udało ;)
Także teraz kolej na Julcię :cool3:

Jakbyście jeszcze gdzieś mieli szczeniaczki kolakopodobne, to mam jeszcze dwa chętne domki :evil_lol:

Posted

Szczeniaki kolakowe sa, ale jeszcze nie na 100% do adopcji.
Z interwencji, czekaja na unormowanie statusu prawnego.

A co do Julki to mamy wolne miejsce w programie KUNDEL na 3.1.2008.

Posted

Miejsce jest na czwartek 3.1.2008. Jesli by Murka nie chciala wystepowac przed kamerami, to Beatka poprosi doswiadczone osoby.
Pozostaje jeszcze kwestia dojazdu do Krakowa, to kawalek, trzeba by sie zrzucic na paliwo. Beatka mowila, ze to dla nas bylaby szansa w ogole sie pokazac. I nocleg dla Murki jest zapewniony.

Posted

Ja 50zł na transport przeleję razem z 50zł jakie wiszę w tym miesiącu za hotelik. Dopiero dostałam pensję i podpłacam wszystkie rachunki. Więcej nie dam rady żadną siłą :shake:.

Posted

Zeby tylko Murka sie zgodzila, to wielkie przedsiewziecie, a i psy domowe trzeba zabezpieczyc. Zobaczymy jak bedzie.
Ja sie tez doloze 50,-zl wiec na paliwo powinno styknac :wink:

Posted

Jeśli chodzi o Julcię i program Kundel, to zobaczymy jak będzie, bo teraz nam się trudno ruszyć na dłużej z domu przy takim stadzie :roll:
Sama nie pojadę w taką trasę z psem :shake: TZ mnie nie puści :shake:
Chyba, że znajdę kogoś kto mógłby pojechać z Julcią (ze mną lub sam), to raczej będzie bardziej realne niż znaleźć kogoś pewnego do opieki stada :roll:

A tu troszkę dzisiejszych fotek.

Mordowanie Saby

Poza wystawowa ;)

Uczymy się do czego służy piłeczka :eviltong:

Tu na kolankach z porannymi jeszcze nie przemytymi śpioszkami

A tu Fanta sie dowiaduje, że od jutra nastąpią wielkie zmiany: koniec z budą i kojcem!

Jutro rano ją wykąpiemy, bo będzie jechać do domku ponad 300 km i musi być czysta! ;)

Posted

Sliczna suczynka :loveu: A jaka przytulanka....Twoj TZ Murko widze, ze jest oblegany przez psiaki :iloveyou:

Ja bym ja Kasiu nie kąpala, zeby sie nie przeziebila....moze wystarczy przetrzec mokrą szmatka zamoczona w jakims delikatnym roztworze szamponiku dla psow...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja bym ja Kasiu nie kąpala, zeby sie nie przeziebila....moze wystarczy przetrzec mokrą szmatka zamoczona w jakims delikatnym roztworze szamponiku dla psow...

Popieram.
ja kąpię zawsze na wieczór, aby psiaki powysychały przez noc.
Właśnie dziś było u nas wieeeelkie pranie...:evil_lol:

Kiedy będę pewna, że mała jest już w domu, zdejmę ją z allegro.

Posted

Rozmawialam z Murka. Sa juz w lecznicy w Stalowej Woli i powolutku nastepuje przekazanie Fanty w ręce nowych Panciow :p Umowa adopcyjna juz jest podpisana :fadein: Murka napisze wiecej jak wróci do domu.

Po 20 dniach w hoteliku mala Fanta znalazla upragniony domek

:multi::klacz: :multi: