Murka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jogi napisał(a):Murka powtórz odrobaczenie Oki, a zwykłym pratelem czy tym co się podaje przez 6 dni? Quote
Murka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kochani, Fanta jest już zaklepana!!! :multi: Dzisiaj dzwoniła p. Magda z Gliwic. Znalazła informacje o Fancie na stronie adopcyjnej collie. Nie było tam do mnie kontaktu więc zadzwoniła do schroniska (to jest ta pani od kierownika). P.Magda na początku przyszłego tygodnia będzie w Tarnowie, mamy się spotkać w Stalowej Woli :lol: P.Magda ma już pieska podobnego do collie, starszego, znajdę, wykastrowanego. Zakochała sie w fotkach Fanty i stwierdziła, że musi ją mieć :eviltong: Także w poniedziałek, wtorek lub środę, malutka pojedzie do domku :multi: :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kochani, Fanta jest już zaklepana!!! Ale sie ciesze :klacz: :klacz: :klacz: super, hurra, super :multi: Juz sie nie moge doczekac, kiedy Fanta pojedzie do domu. PS. A moze Pani Magda wzielaby jamnisie przy okazji? Do tej Pani od Andzi69? Quote
Murka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ulka18 napisał(a): PS. A moze Pani Magda wzielaby jamnisie przy okazji? Do tej Pani od Andzi69? W piątek p.Magda ma mi dać znać kiedy dokładnie będzie jechać do Tarnowa. Mogę jej zapytać. A jak z kwarantanną jamnisi? I sterylkę trzeba by jej szybko zrobic :roll: Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Murka napisał(a):W piątek p.Magda ma mi dać znać kiedy dokładnie będzie jechać do Tarnowa. Mogę jej zapytać. A jak z kwarantanną jamnisi? I sterylkę trzeba by jej szybko zrobic :roll: Kurcze, kwarantanna nadal by trwala. Ale moze zainteresowana Pani wzielaby sunke niesterylizowana, chociaz to ryzyko :roll: moze zagwarantuje sterylke w ciagu 6 miesiecy od adopcji? Quote
Ulka18 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Murka, czy Pani Magda sie odzywala? Mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo. A tutaj zapraszam wszystkich na dobry poczatek dnia :D http://www.mielecbezdomne.fora.pl/adoptowane,2/klara-sara-juz-w-nowym-domku,135.html#1234 Quote
Murka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ulka18 napisał(a):Murka, czy Pani Magda sie odzywala? Mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo. Ja też mam nadzieję ;) Na razie czekam, piątek się dopiero zaczął ;) Fantunię odrobaczyłam wczoraj ponownie pratelem, bo tylko to miałam pod ręką. Nie wiem czy to coś pomoże :roll: Biegunki nie ma, ale kupki są takiej średniastej konsystencji i jakości :roll: Najwyżej przy spotkaniu z p.Magdą wstąpimy do lecznicy w Stalowej aby ją jeszcze dziewczyny obejrzały i podały co potrzeba. Podtykamy małej pod nos różne przysmaki, bo niewiele je. Wczoraj wpyliła m.in. kawał swojskiej kiełbasy i dwa jajka :lol: Pociesza mnie fakt, że jest bardzo żywa, z psami się bawi, biega i nawet coś tam próbuje szczekać ;) Quote
Murka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzisiaj u nas śniegu napadało, psy dostały szaleju :lol: Tutaj Fanta bawi się z Julcią: A tu już jest mi zimno i chcę do mojej cieplutkiej budki z siankiem i kocykiem ;) Quote
terra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak, dzisiaj obficie sypnęło.;) Aż się broda maleńkiej zrobiła z tego śniegu i mrozu:loveu: Quote
Ulka18 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fanta na tym ostatnim zdjeciu taki smutasek :wink: normalnie serce sie kroi na kawalki, bo to taki biedny, zmarzniety pies ;) Quote
Murka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jestem umówiona z p.Magdą na środę ;) Wstąpimy do jogi i Beatki :p Quote
g_o_n_i_a Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mieleckie maluszki, hop hop, pokazują się na pierwszej stronie! :multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 hop maleństwa:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Murka napisał(a):Jestem umówiona z p.Magdą na środę ;) Wstąpimy do jogi i Beatki :p To dobrze, ze chociaz Fante udalo sie uratowac...w schronisku wiele maluchow odeszlo za TM .... nie dostalam pozwolenia na fotografowanie malcow, ale zawiozlam do schroniska nowy aparat cyfrowy i prosilam pania Ize o zdjecia malców jak tylko będą w lepszej kondycji. Fantuniu w srode jedziesz do domu :klacz: Bardzo sie z tego wszyscy cieszymy :multi: Quote
Murka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Odbiór Fantuni przełożony na czwartek ;) Też się strasznie cieszymy, że malutka będzie mieć prawdziwy dom na Święta :multi: Szkoda strasznie tych schroniskowych maluchów... Szkoda że nie można im zdjęć robić. Przecież Fanta żyje właściwie tylko dzięki przypadkowej fotce, jaką zrobiłam... Gdyby została w schronisku wątpię, aby przeżyła :shake: Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Masz racje Murka....strasznie to smutne, ze nie daja szans maluchom... moze gdyby ktos adoptowal taka kruszyne, podleczyl, to przezylaby :roll: A tak to siedza te maluchy same w kącie hali, niesocjalizowane, bez kontaktu z czlowiekiem....ehhh, zalamka :placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ulka18 napisał(a):Masz racje Murka....strasznie to smutne, ze nie daja szans maluchom... moze gdyby ktos adoptowal taka kruszyne, podleczyl, to przezylaby :roll: A tak to siedza te maluchy same w kącie hali, niesocjalizowane, bez kontaktu z czlowiekiem....ehhh, zalamka :placz:eh biedne maluszki:placz: Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Zawsze po schronisku łapie strasznego dola, ale jak go nie zlapac jak sie widzi kilkanascie piszczacych maluszkow w jednym boksie :shake: Quote
Murka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Pojutrze malutka pojedzie do dooomku :multi::multi::multi: Czuje się świetnie, bryka, zaczepia psy (upodobała sobie Julcię, bo ma dłuższe włosy, na których fajnie się wieszać :lol: ), apetyt jej dopisuje, kupki piękniaste :cool3: Tylko ślepka trzeba przemywać wodą, bo śpioszki się zbierają. Quote
Recommended Posts