Ulka18 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Przedstawiamy zdjecia suczynki, ktora pojechala do Niepolomic, a stamtad do Jaworzna. Nazywa sie Fika :multi: Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jakie super zdjecia :multi: malenstwo wreszcie tam gdzie ma byc czyli na rekach u cżlowieka :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Przypominam pozostale kluseczki, ktore chcialyby miec takie domki jak Fika. Quote
ewatr Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Fajne te zdjecia z nowych domów :lol: chcemy zeby wszyskie schroniskowe malce takie miały :p Quote
Ulka18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Fajnie by bylo....nie wiadomo ile malcow w schronisku przezylo spotkanie z wirusami... Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wczoraj bylysmy z Bożenka na wizycie kontrolnej ze szczeniaczkiem i moja Foksia u wet. ,nie chce zapeszać ale mala nadal sie trzyma i mam nadzieje że wygra z choroba bo widac że ma wielka wolę życia i ona musi znaleśc najwspanialszy domek. Quote
Cez Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ale dobre wiesci, ciesze sie, ze mala zdrowieje. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Super :multi: Cieszymy sie, ze Malutka wychodzi na prosta :kciuki: Beatko, a nie bylo zadnych chetnych na pozostale szczeniaczki? Allegro maja wyroznione, 3 obserwatorow. Quote
ewatr Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 maluszki przypomnijcie o sobie :oops: Quote
terra Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wstawiłam szczeniaczki do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8641806&posted=1#post8641806 Quote
PaulinaB Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nasza malutka juz zaczela zbierac sie pare dni temu ale nie chcialam nic pisac zeby nie zapeszac, w pt zaczela juz sama jesc, dostala bardzo silne antybiotyki i po nich przestala kaszlec, takze trzymajmy mocno kciuki za to zeby pozbierala sie bo jest na dobrej drodze w zwyciezeniu choroby!!!mimo ze jest taka mala jest ogromnym przytulakiem, uwielbia wywalac brzuchol do gory do glaskania i przytulania KONIECZNIE POTRZEBNY JEJ CIEPLUTKI DOMEK zeby mogla dochodzic dosiebie juz w swoim wlasnym domku! Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Paulinko, ile szczeniaczkow zostalo? Jeszcze 6? Jacys mlodzi studenci mieszkajacy w 4ke chcieli psa do wspolnego mieszkania, ale nie wiem czy to jest dobry pomysl :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ulka18 napisał(a):Paulinko, ile szczeniaczkow zostalo? Jeszcze 6? Jacys mlodzi studenci mieszkajacy w 4ke chcieli psa do wspolnego mieszkania, ale nie wiem czy to jest dobry pomysl :shake: To własnie do nich pojechala mala sunia czarna podpalana. Niestety nie moglam przyjechać żeby wyadoptowac bo jechalam zawieść do nowego domku Amorka ,ktorego w niedziele po prawie roku kobieta zwrocila do schroniska. Ten pan dzwonila do mnie i przyjechal do Niepolomic busem i blądzil przeszlo 0,5 godziny po Niepolaomicahc żeby znaleść hotelik. Bożenka o wszystko go wypytala ,BARDZO MILY MŁODY CZŁOWIEK ,KTORY TULIŁ MALA SUNIECZKE .Pan pochodzi z Krosna i na czas wolny bedzie mala zabieral ze soba . Zreszta chyba poznalam ich w schronisku bo to by byl zaduzy zbieg okoliczności .Byla to sympatyczna dziewczyna z chlopakiem i wszyscy chcieliśmy żeby zabrali 3 letniego nidużego dalmatynczyka,bo byl przestraszony ale oni powiedzieli że musza zapytać współlokatorów i że to mail byc maly piesek. Bożenka oczywiście poinformowala o kontroli adopcyjnej i pan nie mial nic przeciwko temu. Wynajmuja mieszkanie na ul Pilotów. Quote
PaulinaB Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zostalo w takim razie 5 szczeniakow do adopcji w tym jest nasza kochana malutka Figa, trzymam kciuki za dzieciaki zeby wszystkie trafily do dobrych domkow, kurcze niestety moje wspollokatorki nie zgadzaja sie na psa w mieszkaniu w przeciwnym razie moglby ktorys psiak byc u mnie na domu tymczasowym... Quote
Ulka18 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Paulinko, napisz prosze czy wszystko sie zgadza w aukcji allegro? Nie wiem czy wszystkie pieski sa nadal do adopcji. Bede wdzieczna za informacje. http://allegro.pl/item261338783_szczeniaki_kolorowe_jasne_czarne_brazowe.html Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Ulka18']Paulinko, napisz prosze czy wszystko sie zgadza w aukcji allegro? Nie wiem czy wszystkie pieski sa nadal do adopcji. Bede wdzieczna za informacje. http://allegro.pl/item261338783_szczeniaki_kolorowe_jasne_czarne_brazowe.html Aga zostla ta mala ruda suczka ,piesek brązowo szary tez maly bo wczoraj pojechala ta mala czarna podpalana sunia. Z duzych(beda średniej wielkości do kolana) ta sunieczka co jest na zdjeciu i druga do niej podobna one beda mieć dluższa sierść. Oraz piesek wielkości może owczarka beżowo popielaty z czarna mordką . Quote
Ulka18 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czyli nie trzeba poprawiac niczego na aukcji? Nie wiem czy tego pieska ostatniego mam na aukcji...jesli trzeba dodac jakiegos malucha, to poprosze o 2-3 zdjecia. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ulka zgadza sie nie masz tego duzego pieska ,zadzwonie do BOzenki z prosba o zrobienie zdjecia Quote
Ulka18 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzieki Beatko :calus: Jak sie skonczy aukcja, to wystawie ponownie. Maluszki musza znalezc domy przed zima. Quote
Recommended Posts