Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super :multi: Cieszymy sie, ze Malutka wychodzi na prosta :kciuki:

Beatko, a nie bylo zadnych chetnych na pozostale szczeniaczki? Allegro maja wyroznione, 3 obserwatorow.

Posted

Nasza malutka juz zaczela zbierac sie pare dni temu ale nie chcialam nic pisac zeby nie zapeszac, w pt zaczela juz sama jesc, dostala bardzo silne antybiotyki i po nich przestala kaszlec, takze trzymajmy mocno kciuki za to zeby pozbierala sie bo jest na dobrej drodze w zwyciezeniu choroby!!!mimo ze jest taka mala jest ogromnym przytulakiem, uwielbia wywalac brzuchol do gory do glaskania i przytulania
KONIECZNIE POTRZEBNY JEJ CIEPLUTKI DOMEK zeby mogla dochodzic dosiebie juz w swoim wlasnym domku!

Posted

Paulinko, ile szczeniaczkow zostalo? Jeszcze 6? Jacys mlodzi studenci mieszkajacy w 4ke chcieli psa do wspolnego mieszkania, ale nie wiem czy to jest dobry pomysl :shake:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Paulinko, ile szczeniaczkow zostalo? Jeszcze 6? Jacys mlodzi studenci mieszkajacy w 4ke chcieli psa do wspolnego mieszkania, ale nie wiem czy to jest dobry pomysl :shake:

To własnie do nich pojechala mala sunia czarna podpalana.
Niestety nie moglam przyjechać żeby wyadoptowac bo jechalam zawieść do nowego domku Amorka ,ktorego w niedziele po prawie roku kobieta zwrocila do schroniska.
Ten pan dzwonila do mnie i przyjechal do Niepolomic busem i blądzil przeszlo 0,5 godziny po Niepolaomicahc żeby znaleść hotelik.
Bożenka o wszystko go wypytala ,BARDZO MILY MŁODY CZŁOWIEK ,KTORY TULIŁ MALA SUNIECZKE .Pan pochodzi z Krosna i na czas wolny bedzie mala zabieral ze soba .
Zreszta chyba poznalam ich w schronisku bo to by byl zaduzy zbieg okoliczności .Byla to sympatyczna dziewczyna z chlopakiem i wszyscy chcieliśmy żeby zabrali 3 letniego nidużego dalmatynczyka,bo byl przestraszony ale oni powiedzieli że musza zapytać współlokatorów i że to mail byc maly piesek.
Bożenka oczywiście poinformowala o kontroli adopcyjnej i pan nie mial nic przeciwko temu. Wynajmuja mieszkanie na ul Pilotów.

Posted

Zostalo w takim razie 5 szczeniakow do adopcji w tym jest nasza kochana malutka Figa, trzymam kciuki za dzieciaki zeby wszystkie trafily do dobrych domkow, kurcze niestety moje wspollokatorki nie zgadzaja sie na psa w mieszkaniu w przeciwnym razie moglby ktorys psiak byc u mnie na domu tymczasowym...

Posted

[quote name='Ulka18']Paulinko,
napisz prosze czy wszystko sie zgadza w aukcji allegro? Nie wiem czy wszystkie pieski sa nadal do adopcji. Bede wdzieczna za informacje.
http://allegro.pl/item261338783_szczeniaki_kolorowe_jasne_czarne_brazowe.html
Aga zostla ta mala ruda suczka ,piesek brązowo szary tez maly bo wczoraj pojechala ta mala czarna podpalana sunia. Z duzych(beda średniej wielkości do kolana) ta sunieczka co jest na zdjeciu i druga do niej podobna one beda mieć dluższa sierść. Oraz piesek wielkości może owczarka beżowo popielaty z czarna mordką .