Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Foksia i Dzekus czyli Beatka pisala sms, ze czeka w Wieliczce na Panstwa z Jaworzna, ktorzy sie pogubili. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku i ze wkrotce suczka pojedzie do domu.

Posted

Jak tylko corka przeloży mi zdjecia bo mialam zepsuty komputer to prześle do Ulki zdjecie malej czarnej suni ze swoja panią. Sunia oczywiście zrobila w aucie niespodzianke .

Niestety nie jest za dobrze z chora sunia .Jeżeli sie okaże ze jej stan dalej sie nie poprawia bedziemy musieli podjąc decyzje o ulżeniu jej w cierpieniach.Mialysmy juz w hoteliku sunie ze solomnik i dziewczyny bardzo dlugo wlaczyly o jej zycie .Psiak nie przeżl .
Prosze o opinie w sprawie suczki.

Posted

Beatko,
jesli sunia bardzo cierpi, to nie patrzcie na nic, tylko ulżyjcie jej w bólu.
Nie ma sensu męczyć suni, jesli jest jej źle...

A jak sie czują pozostałe psiaczki? Mają kolejna wyrozniona aukcje i 1 obserwatora. Oby domki sie znalazly jak najszybciej.

Posted

Beatka otrzymala sms od pani z jaworzna, ktora adoptowala najmniejsza sunieczke z Niepolomic : 'piesek wabi sie FIKA.Jest przekochana,wlasnie spi w lozku....pozdrawiamy'.

Oby inne pieseczki znalazly domy :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatka otrzymala sms od pani z jaworzna, ktora adoptowala najmniejsza sunieczke z Niepolomic : 'piesek wabi sie FIKA.Jest przekochana,wlasnie spi w lozku....pozdrawiamy'.

Oby inne pieseczki znalazly domy :kciuki:

A zdjęc dalej nie mam bo wczoraj córka zajmowala sie Foksia ,a ja wrocilam pózno bo bylam w odwiedzinach u pieska ,ktorego niedawno wydalam zaraz po tym jak zostal dotkliwie pogryziony.
Z sunia chora jeszcze czekamy nie jest lepiej ale tez nie gorzej .Zobaczymy w piatek co dalej.

Posted

Wczoraj juz byli i ogladali ale ostatecznie ma wybrac osoba u ktorej szczeniak bedzie mieszkać ,a jest to ponoć w Warszawie.

Super! Oby kolejny szczeniaczek znalazl dobry dom jak te juz adoptowane :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super! Oby kolejny szczeniaczek znalazl dobry dom jak te juz adoptowane :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Niestety panie sa bardzo niezdecydowane czy malego czy
dużego .Bożenka mówiła ,że jeszcze musza się zastanowić.