Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na adopcje.org można umieszczać tylko po jednym zwierzaku :-( Tzn. nie można umieścić 10 szczeniaków w jednym ogłoszeniu. Trzeba każdego umieszczać pojedynczo :shake:

Posted

Murka,
a Ty mozesz umiescic chociaz te rudaski na adopcjach :modla:
Troche sie nam slimaczy to znajdowanie domkow, poza tym mialo przyjechac 5 szczeniakow, przyjechalo 9 :roll: ani ja, ani Beatka nie bylysmy na to finansowo przygotowane...

Posted

te szczeniaki powinny dostać surowcę JUŻ, zanim zaczną się objawy. Jeśli chodzi o koszty to muszę wiedzieć ile potrzeba i postaram się zamówić po dobrej cenie w hutrowni. postaram się też pomóc finansowo

Posted

jogi napisał(a):
te szczeniaki powinny dostać surowcę JUŻ, zanim zaczną się objawy. Jeśli chodzi o koszty to muszę wiedzieć ile potrzeba i postaram się zamówić po dobrej cenie w hutrowni. postaram się też pomóc finansowo

Szczeniaki dostaly juz surowicę .
Koszt surowicy to 35 zl razy 7 szczeniakow .Dziewczyny o ile dobrze policzylam wyslaly 270 czyli zostaje 25 zl na leczenie tej chorej suni ,a napewno bedzie to kosztowac wiecej .Na dzien dzisiejszy okolo 35 zl i mam nadzieje ,ze na tym sie skończy i mala wyjdzie z tego .

Posted

jogi napisał(a):

Jogi, szczeniaki w Niepolomicach dostaly surowice. Skladalismy sie na nia.
Zostala podana zanim my uzbieralismy pieniadze.

A te maluchy w Mielcu nie wiem czy dostaly, jest ich prawie 20 :shake:
10 (?) czarniutkich z worka, 10 ze skrzynki.
Kazdy maluch nie wazy wiecej jak 1 kg.

Posted

[quote name='Cez']wplacilysmy z siostra 150 zl na szczeniaki, na to konto, ktore bylo podane wyzej.
Beatko, jest wplata na mieleckie maluszki na koncie hoteliku. To wystarczy na kolejne 2 tygodnie pobytu maluchow :multi:

Posted

Uleczko surowicy się nie dzieli. Jedna ampułka na jednego psa, no, ale tutaj skoro one są takie małe, to można spróbować podzielić. Ampułka starczy na 5 szczeniaków, trzeba powtórzyć po 3 tyg. więc skoro malców jest 20 to 4 surowice na początek wystarczą. Mogę je zakupić, tylko żeby podali wszystkim

Posted

[quote name='Ulka18']Beatko, jest wplata na mieleckie maluszki na koncie hoteliku. To wystarczy na kolejne 2 tygodnie pobytu maluchow :multi:
Dziekujemy za wplaty,w sobote zroblimy rozliczenie jak Bozenka podliczy ile pieniązkow wplynelo. Te pieniązki beda na doleczeni malej chorej suni bo ona codziennie jeżdzi na kroplówki i koszt bedzie okolo 100 zl.Ale jest z nia lepiej ,wczoraj juz zaczela jeść. Bedziemy jeszcze potrzebowac na doszczepienie malcow ale to dopiero za dwa tygodnie ,a może miedzy czasie uda sie je wydać.
Aga na hotelik za caly miesiąc sa pieniązki od ciebie więc wiec pobytem na razie się nie martw.
Na razie prosze nie wplacac na maluszki z hotelika ,sytuacja opanowana- kto moze niech pomoze tym maluszką co sa w schronisku.

Po czarna sunie maja przyjechać w sobote z Jaworzna .Mam nadzieje ze się nie rozmyśla, a w sobote ktos od Irenki ma przyjechac po ta sunie dużą wilczkowata.

Posted

Cioteczki zobaczcie :multi: :multi: :multi: Warto bylo :p

Gdyby ta mala zostala w Mielcu, pewnie dziecinstwo i czesc doroslego zycia spedzilaby w schronisku, a tak ma wspanialy dom :loveu:

Posted

boższszee, te wszystkie schroniskowe szczeniaki spać mi po nocy nie dają.:shake: Prawdopodobnie będę wiozła w przyszłym tygodniu starego jamnika z Orzechowców na śląsk, to jakbyście miały coś do podrzucenia po drodze...:eviltong:

Posted

Dałam rudaskę na adopcje.org
A co z tym ratlerkowatym czarnym szczeniakiem?
Bo nie widzę go na zbiorczym ogłoszeniu szczeniaków niepołomickich na allegro. On jest w schronisku? Czy został adoptowany? Bo ja go mam na adopcje.org i info, że jest w hoteliku... :roll:

Posted

Murka napisał(a):
Dałam rudaskę na adopcje.org
A co z tym ratlerkowatym czarnym szczeniakiem?
Bo nie widzę go na zbiorczym ogłoszeniu szczeniaków niepołomickich na allegro. On jest w schronisku? Czy został adoptowany? Bo ja go mam na adopcje.org i info, że jest w hoteliku... :roll:

Ten czarny latlerkowaty mial przyjechać do niepolomic ale nie dojechal ,bodobno zostal adoptowany.

Posted

Po czarna sunie maja przyjechać w sobote z Jaworzna .Mam nadzieje ze się nie rozmyśla, a w sobote ktos od Irenki ma przyjechac po ta sunie dużą wilczkowata.
Beatko, nie wiesz czy przyjedzie jutro Pani z Jaworzna? Mam nadzieje, ze sie nie rozmyslila :kciuki: