Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z Beatka od Foksi i Dzekusia, podobno w krakowskim azylu po szczeniaki ustawia sie kolejka. Przydaloby sie wlozyc nasze mieleckie maluchy na strony zwierzaki Krakowa czy cos takiego. Czy ktoras z cioteczek jest tam zarejestrowana???

Posted

Dzwonila do mnie Beatka i Foksia, prosila zeby przywiesc kilka szczeniakow do Niepolomic. Pisalam juz do kierownika. Jest problem, bo nie wiem, czy maluszki byly szczepione. Jesli nie, to bedziemy musialy sie zlozyc na szczepionki. Czekamy na wiesci ze schroniska.

Posted

Jutro w rzeszowskim wydaniu GW ukaze sie kolorowe ogloszenie ze zdjeciem mieleckich szczeniakow. Udalo mi sie wynegocjowac dobra cene, 30,- zl za ogloszenie ze zdjeciem i tekstem.

Jak sie wstawia pliki pdf ? Bo mam to ogloszenie, ale nie wiem jak wstawic :shake:

Posted

Temat: wyjazd
Od: mtoz@neostrada.pl
Data: Pt Października 12 2007, 9:15 pm
Do: mielec@bezdomne.com

[SIZE="4"]Jutro około 11.30 będę w Niepołomicach z całą czeladzią.

Jutro do hoteliku do Niepolomic wyrusza wielka wyprawa :
niewidomy czarny piesek z b. 27, 5 szczeniakow oraz jako pasazer do DS koteczka Pijaczka.

Serdecznie dziekuje Beatce, Irence, Pani Bozence za wszystko co robia dla mieleckich maluszkow oraz niewidomego pieska Boryska.

Posted

Tak wygladaja kacik adopcyjny i ogloszenia w GW

To jest platne ogloszenie, mamy 50% rabatu, gdyby ktos chcial oglosil jakiegos psiaka, to dam namiary do Pan w GW.
Kolejne dam za 2 tygodnie w wydaniu weekendowym.

Posted

Wiem, ze p.kierownik wzial nadprogramowo 3 szczeniaki do Niepolomic, ale nie wiem ktore :shake: Bylo troche zamieszania, bo nikt z nas, ani Beatka, ani Irenka, ani ja nie spodziewalysmy sie, ze pojedzie wiecej szczeniakow niz zamowienie. Napewno jest ta kremowa sunia dosc duza 6 miesieczna i gromadka czarnulkow 'z worka', bo tych ostatnich bylo az 10.

Na razie nie mialam zadnego telefonu :placz:

Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=255987977

http://allegro.pl/item251542968_szczeniaczki_beda_niewielkie_jak_urosna.html