Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Problem w tym, że ja też mogłabym go wziąć na DT dopiero od następnego poniedziałku bo też wyjeżdżam.

Beciu, jesli nic by sie w tym czasie nie znalazlo, to moze jakos ten psiak przetrwa do poniedzialku... transport do Suwalk slabo widze, strasznie daleko :shake:

Posted

to jest drugi koniec Polski...własnie przegladnelam wątek transportowy, słabiutko.

Beciu, będziesz miała go jak odebrać z mielca? gdybys miała jakieś problemy, to w poniedziałek wybieram go ze schronu i zawoże do ciebie. Z tym nie bedzie problemu. Qrcze, szkoda ze wyjezdzamy w ten weekend. hihihi....a może spotkamy się na weselu? nie wyjezdzasz przypadkiemdo jasła? :P

Posted

Ale super !!!! Mam nadzieję że dobrze trafił. Ciekawe czy z allegro ?
Już przygotowałam rodzinę na nowego lokatora od poniedziałku, a tu taka niespodzianka...:multi:.
Wszyscy się cieszymy z adopcji, ale jestem pewna że każdy z nas myśli o miejscu i ludziach, do których psiak trafił... Czy to nie buda i łańcuch...brrr, na samą myśl ciarki mnie przechodzą.
Ostatnio dostałam maila z zapytaniem czy sa w Orzechowcach szczeniaki
które urosną duże , bo pan chce dla samotnej babci do pilnowania posesji.
Po serii wnikliwych pytań okazało się że pies byłby oczywiście na łańcuchu, bo babcia zawsze tak miała. A ostatnie 2 psy zostały otrute jeden po drugim w krótkim czasie, bo miały krwistą biegunke...:angryy:
Odpisałam w znany mi tylko sposób :cool3: i pan się więcej nie odezwał...

Posted

becia66 napisał(a):
Nawet nie wiemy czy są jeszcze w schronisku...:shake:
lub co gorsza czy wogóle żyją.....nic nie wiemy.:cool3:

masz racje Becia i to jest przykre :-(
bo mam dosc duzo pytan o nie
a ja nawet nie wiem czy one tam jeszcze sa :shake:

Posted

Ulka, czekałam na tę wiadomość...:multi:, jedż proszę - plisss !!!!
Te psiaki Ciebie tak potrzebują , a i większe masz poważanie w schronisku od nas wszystkich razem wziętych...:razz:

Posted

Dołącze sie.;) I nie pozwól Ulka18, żeby jakieś wredne b...ko, nie mające wielkiego serca dla zwierząt, wpływało na Twoje działania dla dobra tej rzeszy, czekających na lepszy los.
Olej to i bądź ponad ich małoskowość. Zwierzaczki na Ciebie czekają!

Posted

Becia, Terra,
jak tylko skoncze ta pierwsza serie rehabilitacji mojej nogi, tak, zebym mogla w miare chodzic, to bede sie chciala umowic z p.kierownikiem.
Tak kilka dni po jego powrocie z urlopu, jak sie odgrzebie z zaleglych spraw. Moze w przyszlym tygodniu pod koniec. Napisze do p.kierownika.
Chcialabym wziac Justynke ze soba, zeby ja wprowadzic i zeby kierownik ja poznal jeszcze przed rozpoczeciem roku akademickiego.