Justynna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 qr....szczerze to nawet nie wiem co powiedzieć... [*] [*] [*] Quote
terra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Psiak nie żyje...:placz: :placz: :placz: [quote] To bardzo smutne:-( Nie dostał szansy na lepsze życie:shake: Quote
Becia66 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jesssuu, chyba oszaleję...:-( :-( :-( Quote
Becia66 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jak tam jest parwo, to co z pozostałymi szczeniakami ? Ten czarnuszek był jakiś smutny, osowiały...leżał sobie cichutko w kąciku... Czyżby on także... ? I co z pozostałymi, przecież wszystkie szczeniaki są w jednym boksie....:-( Quote
Ulka18 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Beciu, kochane Cioteczki, [SIZE="3"]przypomne Wam, zajrzyjcie kilkanascie stron wczesniej, jak wyciagnelysmy 4 maluszki na DT do Krakowa, 1 odszedl podczas transportu, 1 w DT w Krakowie, 2 w DT u Camary. Transportowal maluszki znajomy od Beatki czyli Foksi i Dzekusia... To dlatego kierownik nie robi zdjec maluchow, ani nam nie pozwala. Zeby wyleczyc malcow trzeba by miec takie warunki jak u BUNI, ktora uratowala kolaczke AISZE.... Quote
Ulka18 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jest maly szczeniak collie...trzeba go szybko wyciagnac, zanim nie bedzie za pozno. Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ulka18 napisał(a):Jest maly szczeniak collie...trzeba go szybko wyciagnac, zanim nie bedzie za pozno. No to co robimy ? Bo juz mamy wrzesien ;) a ponoc miała byc akcja wyciagania do hoteliku to moze by maluszka wyciągnąć ? Quote
Ulka18 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [SIZE="3"]Ewa, nie wiem, czy Pani Jadzia zgodzi sie przyjac nieszczepionego szczeniaka. Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=242763682 [SIZE="3"]Za chwile wstawie zdjecia 1-roczniakow z mieleckiego przedszkola z b. 60. Poprosze Cie Ewa oraz inne cioteczki o allegro. Ja wystawie jeszcze sunie ratlerka, pekinczyka. Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Ulka18'] Za chwile wstawie zdjecia 1-roczniakow z mieleckiego przedszkola z b. 60. Poprosze Cie Ewa oraz inne cioteczki o allegro. Ja wystawie jeszcze sunie ratlerka, pekinczyka. Nie moge znależc na stronie schroniska roczniaków :shake: moge prosic o przekierowanie to zrobie allegro :lol: Quote
Ulka18 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ewa, dwoje sie i troje, ale komp mam jaki mam, lacze tez nie za szybkie. A zdjecia dostalam dzisiaj rano, wiec czasu niewiele. Na razie wstawilam sunie ratlereczke, kolaka oraz pekinczyka. Zaraz beda pozostale pieski. Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, dwoje sie i troje, ale komp mam jaki mam, lacze tez nie za szybkie. A zdjecia dostalam dzisiaj rano, wiec czasu niewiele. Na razie wstawilam sunie ratlereczke, kolaka oraz pekinczyka. Zaraz beda pozostale pieski. Spoko rozumiem ja tez dzisiaj od rana walczę z techniką :mad: ;) ogromnie nie lubie jak jestem szybsza od maszyny :evil_lol: Quote
emdziolek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 SZOK!! taki piękny szczeniamk w schronie??:placz: Boziu :-( dałybyśmy mu z Lusiaczkiem DT ale daleko.....:placz::placz::placz::placz: Może udałoby sie jakoś dowieźć ? może ktoś na wątku transportowym by pomógł?? Ja cie piernicze on jest piękny:loveu: Moja mamuśka kocha colie:loveu: ten nie jest do konca rasowy, ma troszke kundelka w sobie ale jest beauty:loveu: Może uda sie jakoś transport załatwić. Chociaż do białegostoku...:-( ( mamuśka mówi ze moze by u nas na stałe został:razz:) buzi:loveu: ps. Ile szczeniak ma miesięcy? Nie jest chory czy coś? jeżeli wszystko w nim wporządku będe starała się załatwić transport:lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='emdziolek']SZOK!! taki piękny szczeniamk w schronie??:placz: Boziu :-( dałybyśmy mu z Lusiaczkiem DT ale daleko.....:placz::placz::placz::placz: Może udałoby sie jakoś dowieźć ? może ktoś na wątku transportowym by pomógł?? Ja cie piernicze on jest piękny:loveu: Moja mamuśka kocha colie:loveu: ten nie jest do konca rasowy, ma troszke kundelka w sobie ale jest beauty:loveu: Może uda sie jakoś transport załatwić. Chociaż do białegostoku...:-( ( mamuśka mówi ze moze by u nas na stałe został:razz:) buzi:loveu: ps. Ile szczeniak ma miesięcy? Nie jest chory czy coś? jeżeli wszystko w nim wporządku będe starała się załatwić transport:lol: jejq zeby sie tylko udało trzymam kciuki za ślicznote Quote
Becia66 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dziewczyny, błagam !!! kto może go zabrać już jutro ? Tam jest parwo !!! Ja wyjeżdżam piątek-sobota-niedziela, ale od poniedziałku mogłabym go przejąć na tymczas . Kto go przetrzyma przez tydzień ? Mam złe przeczucia, boję się żeby go nie spotkało to co małego Benia...:shake: Quote
Becia66 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przeczytałam właśnie na wątku mieleckim że collak już bezpieczny. Tak się cieszę...:multi: Strasznie mi siedzą w głowie te cudne szczeniaki, takie samiutkie i bezbronne... Proponowałabym wyciąganie każdego po kolei. Justynna, mogłabyś wziąć na tydzień jakiegoś szczeniaczka ? Ja go przejme potem i wszystkie usilnie będziemy szukać domku na wszystkie możliwe sposoby...:razz: Quote
Ulka18 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przeczytałam właśnie na wątku mieleckim że collak już bezpieczny. Tak się cieszę... Strasznie mi siedzą w głowie te cudne szczeniaki, takie samiutkie i bezbronne... Beciu, wiesz, ze ja kolakowa jestem....juz od dawna wystawialam tego doroslego kolaka na allegro, ale zostal nam z Irenka domek po colliem Rokim i wlasnie tam jedzie nasz mix jutro z Irenka. A ten maly kolakowaty szczeniak na razie jest zdrowy. Ale bardzo by sie przydal tymczas dla niego :modla: niestety w Niepolomicach nie ma miejsc, bo jakby byly to by go dzisiaj Beatka zabrala, bo przeciez wziela juz tego mix collie. Quote
Monika_tbg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ohh kamień spadł mi z serca.. tak sie ciesze że colli jest juz bezpieczny... ale tak mi szkoda tych bezbronnych szczeniaczków innych...:-( Quote
Ulka18 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Monika, collie pojechal do Niepolomic (jutro do Sosnowca), ale to nie ten szczeniak. Quote
Justynna Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hmm...w sobote wyjezdzamy wszyscy na wesele do Jasła do poniedziałku. Czyli w gre wchodzi albo do piątku albo od poniedziałku(do przyszłego poniedziałku, bo już opuszczam mielec....). wiec jak? Quote
emdziolek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Ulka18'] A ten maly kolakowaty szczeniak na razie jest zdrowy. Ale bardzo by sie przydal tymczas dla niego :modla: niestety w Niepolomicach nie ma miejsc, bo jakby byly to by go dzisiaj Beatka zabrala, bo przeciez wziela juz tego mix collie. To tak jak mówiłam my z mamuską chcemy kolakowi dać domek tymczasowy być może nawet stały, trzebabybyło próbować transport znaleźć. Więc domek by był dla jednego szczeniaka ale zostaje jeszcze duzo tych szczeniorków...:-( Quote
Becia66 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ulka, a ja myślałam że to właśnie ten mały collak pojechał do Krakowa:crazyeye:. Problem w tym, że ja też mogłabym go wziąć na DT dopiero od następnego poniedziałku bo też wyjeżdżam. Quote
Justynna Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 czyli co robimy? probujemy zmotac jakiś transport? my pewnie będziemy mogli powiezc kolaczka gdzies. Tak, gdzies do 100 km...zreszta, zobaczymy co się postanowi. buziaki Quote
emdziolek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Justynna']czyli co robimy? probujemy zmotac jakiś transport? my pewnie będziemy mogli powiezc kolaczka gdzies. Tak, gdzies do 100 km...zreszta, zobaczymy co się postanowi. buziaki czyli trasą łączoną do suwałk? Quote
Recommended Posts