Ulka18 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzieki Ewa :calus: Mysle, ze miniaturka tej malej Pandy przyciagnie wielu odwiedzajacych allegro ;) Quote
ewatr Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Ulka18']Dzieki Ewa :calus: Mysle, ze miniaturka tej malej Pandy przyciagnie wielu odwiedzajacych allegro ;) Zrobi sie bedzie mała panda ;) /tylko ze ja w pracy nie widze zdjęc na dogo tak ze podziwiac bede dopiero w domu :eviltong: / Quote
terra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ten biały szczeniaczek i wilczasty to chyba będą duże? Reszta to malizny? Quote
Murka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jak byliśmy po Groma-Boryska w czwartek to zrobiłam zdjęcia takiemu cudo, które trafiło do schroniska: Chyba to piesek :roll: W tym tygodniu będę jeszcze w schronisku to sprawdzę. Ulka18, jak coś trzeba w schronisku zrobić (jakieś fotki) to daj znać. Quote
terra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ten szczeniorek też duży?:loveu: Cudny! Quote
Murka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wygląda jak mix bernardyna :roll: Ma chyba 4 miesiące. Zdjęcia kiepskie, bo bardzo się śpieszyliśmy :-( Quote
terra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hmmm..., moim zdaniem ma coś z amstafa, doga? Quote
Murka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Możliwe :roll: Jak będziemy w schronisku to postaram się o lepsze fotki. Quote
Ulka18 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ulka18, jak coś trzeba w schronisku zrobić (jakieś fotki) to daj znać. [SIZE="3"]Kasiu, dzieki, zaraz podesle Ci na pw stare watki, do ktorych bardzo by sie przydaly nowe zdjecia. [SIZE="3"]Odnosnie tego mix bernardyna, p.kierownik ma mi dzisiaj wyslac zdjecia, bo ten 'maluch' byl troche chory, mial biegunke i kierownik bal sie zdjecia wyslac wczesniej. Aha, i mam kilka zdjec od Beci. Bede go chciala jeszcze dzis dac na allegro. Quote
terra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mieleckie szczeniorki szukają własnych domów! Quote
Ulka18 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240752057 Quote
Paulina_mickey Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Ulka18']Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240752057 on jest cudowny!!!! jesli mojemu TZ'owi sie spodoba to może będzie go chciał, bo właśnie takiego psiaka potrzebują:multi: Quote
Becia66 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Aga - zdj.1 Panda to sunia zdj.2 - piesek zdj.3 - sunia zdj.4 - 2 pieski /jeden identyczny braciszek suni wyżej / zdj.5 - piesek zdj.6,7,8,9 - to 2 identyczne siostrzyczki Mam jeszcze jednego szczeniaczka pieska ,więc doklejcie do kompletu : Quote
Edi100 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Maluszki Kochane na pierwszą, domków szukać! Quote
terra Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ulka18, P. Kierownik zmienił e-maila? Wszędzie piszę ten na tlenie:shake: Quote
Ulka18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Juz dawno jest nowy mail, pisalam o tym kilka miesiecy temu. Adres mailowy do p.kierownika : [SIZE="5"]mtoz@neostrada.pl lub mtoz1@tlen.pl. Beciu, czyli w schronisku jest 9 szczeniaczkow:roll: a ja myslalam, ze mniej :oops: zeby tylko znalazly dobre domy :kciuki: Quote
terra Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Ulka18']Juz dawno jest nowy mail, pisalam o tym kilka miesiecy temu. Adres mailowy do p.kierownika : mtoz@neostrada.pl lub mtoz1@tlen.pl. Widocznie byłam nieobecna na dogo i coś mi umknęło. Muszę zaraz pozmieniać.:cool1: Quote
Becia66 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Aga, tam jest chyba więcej szczeniaków, ja akurat robiłam zdjęcia tylko tym ,co były razem w boksie...:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dzwoniliśmy w sprawie dogobenka:loveu: , umówieni jesteśmy że jedziemy po niego w pt ok 15-16:cool3: Quote
Becia66 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Super Paulina :Cool!: , widzę że wielki dzieciak spodobał się TZ i znajdzie wspaniały domek u ciebie. Swietnie że nie musi dłużej siedzieć w tym schronie. Jest bardzo łagodny, przytulaśny, miałam przyjemnośc wypieścić go w niedzielę :loveu: . Quote
Ulka18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Becia, a nie oberwalo Ci sie za te pieszczoty :???: Paulinko, bedziecie musieli podawac Malemuspore dawki wapnia, bo juz widze poczatki krzywicy u niego na lapach...pisalam p.kierownikowi, zebymu podawali, ale Tytez o tym nie zapomnij. Moze jeszcze wszelki wypadek napisz do p.kierownika na w/w adresy mailowe, bo wiesz pracownicy sie zmieniaja, a tak to moze wydrukuje maila i zawiesi gdzies na tablicy ogloszen. Quote
Murka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Paulina_mickey, superrrrr :multi: Jestem bardzo ciekawa co z tego "malca" wyrośnie :cool3: Quote
ewatr Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Dzwoniliśmy w sprawie dogobenka:loveu: , umówieni jesteśmy że jedziemy po niego w pt ok 15-16:cool3: Paulinko ale super wreszcie bedzie duzy piesio tak jak miało być ;) a moze nawet troszę wiekszy :eviltong: :lol: Quote
ewatr Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 sa malutcy na allegro http://www.allegro.pl/item241091814_szczeniaki_od_urodzenia_bezdomne_i_bez_szans_.html o rany dopiero ich wstawiłam a juz maja 15 wejsc :) Quote
Becia66 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Aga fakt, weszłam do izolatki bez pozwolenia i pstryknęłam parę fotek podczas gdy kierownik był zajęty wypisywaniem szczepień. A babsztyla nie było i nie mial sie kto rzucać...:agrue: Quote
Recommended Posts