ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Maluszki potrzebują domków, teraz, przy tych upałach choroby rozprzestrzeniają się szybciej :placz: ! Quote
Ulka18 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Tyle jest szczeniakow w schronisku :bigcry: Od: mtoz@neostrada.pl Do: Ulka1813 z dogomanii urszula1813@o2.pl Temat: Re: szczeniaki - ile jest wpis ze strony Data: 27 lipca 2007 6:50 Szczeniaków na schronisku jest wiele, od niejedzących samodzielnie do 1 roku. Będzie tego przeszło 20 sztuk. Quote
ania14p Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja też tylko podnieść mogę, a szkoda :shake: . Quote
ewatr Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 takby sie przydało kluchom nowe zdjęcia porobic - ja wiem ze one nie wszystkie zdrowe ale mam ich aukcje i maja calkiem niezłą ogladalnośc - zawsze to jakas reklama dla schroniskowych malców ! Moze by sie dało Kierownika namowic zeby zrobił kilka nowych zdjęc ? Quote
Ulka18 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ewa, watpie, zeby sie kierownik dal namowic na zdjecia szczeniakow :shake: bo podobno maluchy szybko odchodza, a jak ktos dzwoni, to niby ciagle musza mowic, ze szczeniaka juz nie ma, a tez im sie trudno przyznac, ze sa jakies chorobska w schronisku. Tak czy tak, jak ludzki jakies przychodza, to wlasnie raczej po szczeniaki, wiec te dosc szybko znajduja domki. Skupmy sie moze na oglaszaniu tych psow, ktore z tzw. ulicy nie znajda domow, omijane przy ogladaniu i przechodzeniu kolo boksow. Wstawilam nowe psy kilka dni temu. Quote
Ulka18 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi: Zdjec maluchow p.kierownik nie robi, bo dzis maluch jest, jutro nie ma, a ludzie dzwonia i nie wiadomo co powiedziec :oops: Quote
ewatr Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi: Zdjec maluchow p.kierownik nie robi, bo dzis maluch jest, jutro nie ma, a ludzie dzwonia i nie wiadomo co powiedziec :oops: przykre to ale ja juz nawet nie wystawiam ich na allegro :shake: a zreszta nie mamy nowych zdjęc :shake: Quote
Ulka18 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Nom, przykre :shake: i tak sie ciesze, ze dostaje jeszcze jakies zdjecia ze schroniska....zajrzyjcie cioteczki na mieleckie watki...na wirusowki zostalo zaszczepionych 318 psow, czyli cos sie dzieje :multi: Quote
terra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Nom, przykre :shake: i tak sie ciesze, ze dostaje jeszcze jakies zdjecia ze schroniska....zajrzyjcie cioteczki na mieleckie watki...na wirusowki zostalo zaszczepionych 318 psow, czyli cos sie dzieje :multi: Ale jesteś Ulka "pozdrawiana serdecznie", a to już coś. Czyli nawet nie widomo, czy są jakieś szczeniorki w schronisku? Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sa szczeniaczki w schronisku, ale chyba nie duzo....kierownik napisal, ze sie boi robi zdjecia, bo roznie sie to konczy :-( Quote
Guest aneta_w Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Ulka18']Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi: Bomba! :multi::multi: Kochane maleństwo!! :loveu: Zdjec maluchow p.kierownik nie robi, bo dzis maluch jest, jutro nie ma, a ludzie dzwonia i nie wiadomo co powiedziec :oops: Czekajcie.. ale jak to? Bo ja nie wiem o co chodzi. Jak to jest, a jutro nie ma? Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szczeniaki są ładne jeden jak panda, ale wstrzymuję się ze zdjęciami bo coś nie mam fartu do szczeniaków. Szczeniaki szybko odchodza za TM...schroniskowe wirusy je wykanczaja :shake: Quote
Ulka18 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [SIZE="3"]Dzieki uprzejmosci BECI i HALCI mamy zdjecia nowych mieleckich maluszkow... Beciu, napisz prosze, ktory maluszek to sunia/piesek, bo mi sie nie bardzo zdjecia zgraly tak jak Ty zalaczylas, a wgnumerow zdjec...dwie pierwsze to suczki, 3 pozostałe w kolejności to pieski. Wszystkie przebywają w boksie dla szczeniaków. Aga - zdj.1 Panda to sunia zdj.2 - piesek zdj.3 - sunia zdj.4 - 2 pieski /jeden identyczny braciszek suni wyżej / zdj.5 - piesek zdj.6,7,8,9 - to 2 identyczne siostrzyczki Sunia Piesek Piesek 2 pieski piesek 2 identyczne siostrzyczki Piesek Quote
ewatr Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ewatr, czy TY masz jeszcze poprzednia allegrowa aukcje mieleckich maluszkow ? Moglabys podmienic zdjecia ;) Oczywiscie ,że malców wystawie z wielka przyjemnoscią :lol: Quote
Recommended Posts