Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle jest szczeniakow w schronisku :bigcry:

Od: mtoz@neostrada.pl
Do: Ulka1813 z dogomanii urszula1813@o2.pl
Temat: Re: szczeniaki - ile jest wpis ze strony
Data: 27 lipca 2007 6:50
Szczeniaków na schronisku jest wiele, od niejedzących samodzielnie do 1 roku. Będzie tego przeszło 20 sztuk.

Posted

takby sie przydało kluchom nowe zdjęcia porobic - ja wiem ze one nie wszystkie zdrowe ale mam ich aukcje i maja calkiem niezłą ogladalnośc - zawsze to jakas reklama dla schroniskowych malców !

Moze by sie dało Kierownika namowic zeby zrobił kilka nowych zdjęc ?

Posted

Ewa,
watpie, zeby sie kierownik dal namowic na zdjecia szczeniakow :shake: bo podobno maluchy szybko odchodza, a jak ktos dzwoni, to niby ciagle musza mowic, ze szczeniaka juz nie ma, a tez im sie trudno przyznac, ze sa jakies chorobska w schronisku. Tak czy tak, jak ludzki jakies przychodza, to wlasnie raczej po szczeniaki, wiec te dosc szybko znajduja domki.

Skupmy sie moze na oglaszaniu tych psow, ktore z tzw. ulicy nie znajda domow, omijane przy ogladaniu i przechodzeniu kolo boksow. Wstawilam nowe psy kilka dni temu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi:
Zdjec maluchow p.kierownik nie robi, bo dzis maluch jest, jutro nie ma, a ludzie dzwonia i nie wiadomo co powiedziec :oops:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi:
Zdjec maluchow p.kierownik nie robi, bo dzis maluch jest, jutro nie ma, a ludzie dzwonia i nie wiadomo co powiedziec :oops:

przykre to ale ja juz nawet nie wystawiam ich na allegro :shake:

a zreszta nie mamy nowych zdjęc :shake:

Posted

Nom, przykre :shake: i tak sie ciesze, ze dostaje jeszcze jakies zdjecia ze schroniska....zajrzyjcie cioteczki na mieleckie watki...na wirusowki zostalo zaszczepionych 318 psow, czyli cos sie dzieje :multi:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nom, przykre :shake: i tak sie ciesze, ze dostaje jeszcze jakies zdjecia ze schroniska....zajrzyjcie cioteczki na mieleckie watki...na wirusowki zostalo zaszczepionych 318 psow, czyli cos sie dzieje :multi:

Ale jesteś Ulka "pozdrawiana serdecznie", a to już coś.
Czyli nawet nie widomo, czy są jakieś szczeniorki w schronisku?

Guest aneta_w
Posted

[quote name='Ulka18']Ta jasna sunieczka ma juz domek :multi:

Bomba! :multi::multi: Kochane maleństwo!! :loveu:

Czekajcie.. ale jak to? Bo ja nie wiem o co chodzi.
Jak to jest, a jutro nie ma?

Posted

Szczeniaki są ładne jeden jak panda, ale wstrzymuję się ze zdjęciami bo coś nie mam fartu do szczeniaków.

Szczeniaki szybko odchodza za TM...schroniskowe wirusy je wykanczaja :shake:

Posted

[SIZE="3"]Dzieki uprzejmosci BECI i HALCI mamy zdjecia nowych mieleckich maluszkow...
Beciu, napisz prosze, ktory maluszek to sunia/piesek, bo mi sie nie bardzo zdjecia zgraly tak jak Ty zalaczylas, a wgnumerow zdjec...

dwie pierwsze to suczki, 3 pozostałe w kolejności to pieski. Wszystkie przebywają w boksie dla szczeniaków.

Aga - zdj.1 Panda to sunia
zdj.2 - piesek
zdj.3 - sunia
zdj.4 - 2 pieski /jeden identyczny braciszek suni wyżej /
zdj.5 - piesek
zdj.6,7,8,9 - to 2 identyczne siostrzyczki

Sunia

Piesek

Piesek

2 pieski

piesek

2 identyczne siostrzyczki

Piesek

Posted

Ewatr, czy TY masz jeszcze poprzednia allegrowa aukcje mieleckich maluszkow ? Moglabys podmienic zdjecia ;)

Oczywiscie ,że malców wystawie z wielka przyjemnoscią :lol: