matinestka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Maluszki pędza na samą góre!!! :loveu: :bluepaw: Quote
ania14p Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Maluszki potrzebują domków szybko, bo niedługo dorosną i co? Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ewa, Gonia, Wasza ulubienica czarnulka, ktora nosilyscie ostatnio na rekach zamieszkala wczoraj u Ani mojej kolezanki z pracy (pracuje jedno biuro ode mnie). Mala grzecznie przespala noc. Dzisiaj Ania jedzie z Kropka ZUZIA do weta podac na wszelki wypadek surowice. Quote
Reno2001 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czy to domek na stałe czy taki tymaczsowy? Tak czy owak cieszę się, że mała nie jest juz w schronisku :p :p ! Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Na stale :multi: Ania ma dwoje dzieci 13 i 6 lat. ....Ania jest uswiadomiona i juz dzisiaj pytala kiedy malej zrobic sterylke. Usilujemy dodzwonic sie do weta, zeby umowic wizyte na podanie surowicy. Quote
Reno2001 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ulka18 napisał(a):Na stale :multi: Ania ma dwoje dzieci 13 i 6 lat. ....Ania jest uswiadomiona i juz dzisiaj pytala kiedy malej zrobic sterylke. Usilujemy dodzwonic sie do weta, zeby umowic wizyte na podanie surowicy. No to ogromnie sie cieszę :multi: :multi: . I super, że mała trafiła do odpowiedzialnej osoby :loveu: :loveu: . Powodzenia Zuziu w nowym domku :p :p !!! Quote
ewatr Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Ulka18']Ewa, Gonia, Wasza ulubienica czarnulka, ktora nosilyscie ostatnio na rekach zamieszkala wczoraj u Ani mojej kolezanki z pracy (pracuje jedno biuro ode mnie). Mala grzecznie przespala noc. Dzisiaj Ania jedzie z Kropka ZUZIA do weta podac na wszelki wypadek surowice. huuuuuuuuuura :multi: bo ja juz sie zaczynałam marwić,że nikt tego maleństwa nie zabierał ze schroniska /mimo takiej oglądalnosci na allegro i tylku obserwatorów ;) / czyli będa wiadomosci od maluszka ???:lol: dobra wiadomosc z rana zwłaszcza ,że takie upały sie szykują ja nawet nie chce sobie wyobrazać co te biedne psy czuja na tym palącym słoncu :-( Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ja nawet nie chce sobie wyobrazać co te biedne psy czuja na tym palącym słoncu Ania mowila, ze sie nie spodziewala, ze to jest takie okropne miejsce :placz: byla w szoku :-( ze zwierzeta moga czekac na dom w takich warunkach :shake: upal, slonce, zero wiatru, smrod i zageszczenie :shake: Bardzo sie ciesze, ze wziela ta malutka :multi: Quote
ewatr Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ulka18 napisał(a): upal, slonce, zero wiatru, smrod i zageszczenie :shake: i w tym wszystkim one - maluszki :-( Quote
Ulka18 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kropka Zuzia byla w sobote u weta z Ania i jej dziecmi. Waży (nie Ania) 2,80 kg :cool3: taki z niej bysiorek :eviltong: Zostala odrobaczona, uszy wyczyszczono na glanc. Za kilka dni szczepienie. Quote
terra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale wspaniałe wieści! Wielka radość, jak piesek znajduje dom, to tak jakby się wygrało na loterii. :multi: Quote
matinestka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Czranuszku :multi: :multi: :multi: :buzi: żeby takie wiadomości ... z całą Resztą Pędzlów .... :bluepaw: Quote
ania14p Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ago, fajne masz koleżanki, trzeba je szybko powielać, najszybciej będzie na xero ;)! Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Ulka18']Ewa, Gonia, Wasza ulubienica czarnulka, ktora nosilyscie ostatnio na rekach zamieszkala wczoraj u Ani mojej kolezanki z pracy (pracuje jedno biuro ode mnie). Mala grzecznie przespala noc. Dzisiaj Ania jedzie z Kropka ZUZIA do weta podac na wszelki wypadek surowice. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ile jeszcze tych maluszków czeka na domy, zagubiłam się w zalewie psich dzieci? Quote
Ulka18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Od: mtoz1@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: Adopcje Data: 2 czerwca 2007 7:40 [SIZE="4"]W miesiącu maju 2007 do adopcji poszło 31 piesków oraz 4 koty. [SIZE="4"]Również "poszczęściło" mi sie w przyjęciu zwierząt - w maju rekord 39 piesków i 8 szczeniaków oraz 8 kotków i 9 kociąt.Pierwszy wynik bardzo cieszy a drugi świadczy że choćby takie schroniska jak nasze mają rację bytu. [SIZE="4"]Dziekujemy wszystkim, ktorzy wystawiaja mieleckie pieski :Rose: Bez Was Kochani nie byloby tylu adopcji.... Sa nowe szczeniaczki, ale nie mam sie jak wybrac na zdjecia, bo u nas mocno leje... Quote
Recommended Posts