Ulka18 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 To pani Basia, bardzo malomowna i dosc zamknieta. Na sprzedawce by sie nie nadawala. Nawet ze mna, mimo, ze mnie zna juz kilka lat, rozmawia zdawkowo :shake: bardzo mi przykro, bo moze jakas bida mialaby juz domek :-( Quote
matinestka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Maluszki kochane Maluszki ... kiedy w końcu poczujecie Dłoń Miłości i ciepło własnej kanapy???? :( :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ulka18 napisał(a):To pani Basia, bardzo malomowna i dosc zamknieta. Na sprzedawce by sie nie nadawala. Nawet ze mna, mimo, ze mnie zna juz kilka lat, rozmawia zdawkowo :shake: bardzo mi przykro, bo moze jakas bida mialaby juz domek :-( no trudno... może u nas w Stowarzyszeniu znajdzie sie jakaś potrzebująca psinka... a tymczasem podnosze maluszki:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Paulina, na pewno Malgosia bedzie miala jakiegos pieska do adopcji. W Kundelku tez sa fajne szczeniorki. A wczoraj poszedl do adopcji taki podrostek Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Ulka18']Paulina, na pewno Malgosia bedzie miala jakiegos pieska do adopcji. W Kundelku tez sa fajne szczeniorki. A wczoraj poszedl do adopcji taki podrostek sliczny malec dobrze ze juz w domu :multi: :multi: :multi: Ciocia Aga ta chusteczka zrobi furore ;) jeszcze by trzeba kawałek trawnika z kwiatkami zasadzic dla lepszego tła do zdjęć i Mieleckie psiaki będą szły jak swieże buułeczki :p Quote
Ulka18 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ciocia Aga ta chusteczka zrobi furore jeszcze by trzeba kawałek trawnika z kwiatkami zasadzic dla lepszego tła do zdjęć i Mieleckie psiaki będą szły jak swieże buułeczki Becia66 mi doradzila z ta chusteczka, odkad szukalysmy domku dla jej tymczasowiczki Tosi. Niestety mam tylko jedna chusteczke, ale Ulka mowi, ze sie dorobimy jeszcze zoltej i niebieskiej, co by wszystkie psy nie byly fotografowane w jednej i tej samej. Trawa zielona z rabatka bardzo by sie przydala do pieknych zdjec, ale o to chyba bedzie bardzo trudno ;) Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pedzelki pokazuja sie w stanie gotowości na pierwsze stronie:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czekaja o długo za długo.... :( :bluepaw: Quote
matinestka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dobery wieczorrroooo Pędzelki "zza miedzy" :loveu: :bluepaw: Quote
ania14p Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jejku, ile tych szkrabików na domy czeka, śmigajcie maluszki na początek! Quote
Reno2001 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No tak, majowy weekend, dużo wolnych dni i mało kto zaglada :-( . Maleństwa na pierwszą!! Quote
Ulka18 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 W sobote do adopcji poszla sunia Zajaczka :loveu: Reszta pieskow czeka. Te maluszki od Leesiczki tez juz adoptowane :p Quote
ewatr Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Ulka18 napisał(a):W sobote do adopcji poszla sunia Zajaczka :loveu: Reszta pieskow czeka. Te maluszki od Leesiczki tez juz adoptowane :p dobre wiadomości :multi: :multi: :multi: Quote
Reno2001 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ulka18 napisał(a):W sobote do adopcji poszla sunia Zajaczka :loveu: Reszta pieskow czeka. Te maluszki od Leesiczki tez juz adoptowane :p Fantastycznie,że kilka maluchów znalazło już domki :smilecol: . Ja dalej czekam na rozwój wydarzeń z Dotty :grab: . Obgryzłam juz wszystkie paznokcie :huh: i znów boli mnie żołądek-ewidentnie stres. A najgorsze,że muszę czekać na jakąkolwiek odpowiedź do jutra :wallbash: ! Quote
terra Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pędzelki do góry, prezentować swoje wdzięki. Ludzie, kochajcie malutkie pieseczki! Quote
Recommended Posts