fizia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oposek http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12094 Quote
ewatr Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 super Fizia :loveu: oby ktoś ich wypatrzył !!! Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Szczeniorki chcą zamieszkać we własnych domkach! Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Zapraszam do odwiedzania piesków! Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 wklejam na wszystkie Mileckie wątki ;) zeby nikomu nie umknęło : Ciocie :loveu: proszę wpisujcie na tym wątku kto i gdzie wystawia psiaki z Mielca : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 z góry dziękujemy :loveu: Quote
matinestka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ewatr']mam kilka zdjęć z boksu gdzie były maluszki juz bez mam :oops: tak się trafiło ze wszystkie czarnuszki : bardzo się nas obawiały na początku one ogromnie potrzebuja domków jak najszybciej i ciągłego kontaktu z ludzmi - szybko przełamały strach ciekawośc u takich malców jednak to siła :evil_lol: która nie da sie długo bać ;) to wszystko różne pieski ale takie do siebie podobne :lol: uch Czarnuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jakie Cudeńka!!!!!!!!!! niektórzy wiedzą jak na mnie "działa" Czarna Maść :evil_lol: hihihih Pędzelki predziutko na pierwsza stronę sie pokazywac!!!!!! szukajcie Wielbicieli "Czarnej Rasy" :bluepaw: Quote
ania14p Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Psie dzieci muszą być w swoich domach, bo inaczej dostaną choroby sierocej, a to nie jest fajna choroba! Quote
matinestka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pedzelki na pierwsza strone!!!!!!!!!!!!!!!!! migiem!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 matinestka napisał(a):uch Czarnuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jakie Cudeńka!!!!!!!!!! niektórzy wiedzą jak na mnie "działa" Czarna Maść :evil_lol: hihihih Pędzelki predziutko na pierwsza stronę sie pokazywac!!!!!! szukajcie Wielbicieli "Czarnej Rasy" :bluepaw: wiemy wiemy :evil_lol: Mati wszystko co Czarne by najchętniej zaadoptowała :loveu: ale się nie da ............ dlatego maluchy szukaja dalej ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Byłam wczoraj w mielcu i chcialam zobaczyc Oposka bo mój TZ byl nim zainteresowany ale pani która nasz wpuciła na teran schroniska nie wiedziała nic o takim psiaku...pokazła nam tylko te maleńkie czarne psiaczki i te troszke wieksze... Quote
Ulka18 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Nie kazdy pracownik zna imiona psiakow nadane przez nas wolontariuszy. Psow jest 500, my jako, ze siedziemy duzo na/przy zdjeciach znamy te psiaki, ale dla pracownikow nie jest to takie proste. Imie Oposek moze pracownikom nic nie mowic. Trzeba najlepiej miec wydrukowane zdjecie oraz podac nr boksu, w tym przypadku nr 6, czyli 3 boks po prawej od wejscia w przez waska bramke. Boksow ze szczeniakami jest tylko 3 - nr 5, 6 i rzeszowski. Moze piesek znalazl dom, byl dodany na strone 11.4.2007. Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ulka18 napisał(a):Nie kazdy pracownik zna imiona psiakow nadane przez nas wolontariuszy. Psow jest 500, my jako, ze siedziemy duzo na/przy zdjeciach znamy te psiaki, ale dla pracownikow nie jest to takie proste. Imie Oposek moze pracownikom nic nie mowic. Trzeba najlepiej miec wydrukowane zdjecie oraz podac nr boksu, w tym przypadku nr 6, czyli 3 boks po prawej od wejscia w przez waska bramke. Boksow ze szczeniakami jest tylko 3 - nr 5, 6 i rzeszowski. Moze piesek znalazl dom, byl dodany na strone 11.4.2007. byliśmy w tych boksach i nie było go wiec pewnie znalazł domek;) Quote
ania14p Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No ale tam jest 500 psiaków i żaden Was nie zauroczył ? Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ania14p napisał(a):No ale tam jest 500 psiaków i żaden Was nie zauroczył ? pani pozwoliła nam zobaczyc tylko kilka boksów potem nas wyprosiła... Quote
Ulka18 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A jaka to byla Pani? Chodzi mi o kolor włosow... powiem p.kierownikowi, ze niestety, zebysmy my pomagacze staneli na glowie, to przy takim podejsciu nie bedzie adopcji :mad: Quote
Monika_tbg Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 z tego co pamiętam ta pani miała ciemne wlosy... Quote
matinestka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Maluszki dzień doberrrek :loveu: mam nadzieje ze to będzie bardzo doberrrek dzień dla Was :oops: :Dog_run: :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Monika_tbg napisał(a):z tego co pamiętam ta pani miała ciemne wlosy... tak miała ciemne włosy i baaardzo brązowe oczy...była dość niska... Quote
fizia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 To mam nadzieję, ze Oposek znalazł Dom. A moze jakiś inny Maluch skradnie Wasze serce? Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 fizia napisał(a):To mam nadzieję, ze Oposek znalazł Dom. A moze jakiś inny Maluch skradnie Wasze serce? może i wzieli byśmy jakiegos psiaka ale nawet nie mieliśmy możliwości dokładnego zobaczenia psiaków...cała "wizyta" trwała nie całe 10 min może...:roll: Quote
Recommended Posts