Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']mam kilka zdjęć z boksu gdzie były maluszki juz bez mam :oops:

tak się trafiło ze wszystkie czarnuszki :

bardzo się nas obawiały na początku

one ogromnie potrzebuja domków jak najszybciej
i ciągłego kontaktu z ludzmi - szybko przełamały strach
ciekawośc u takich malców jednak to siła :evil_lol: która nie da sie długo bać ;)

to wszystko różne pieski ale takie do siebie podobne :lol:

uch Czarnuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jakie Cudeńka!!!!!!!!!! niektórzy wiedzą jak na mnie "działa" Czarna Maść :evil_lol: hihihih
Pędzelki predziutko na pierwsza stronę sie pokazywac!!!!!! szukajcie Wielbicieli "Czarnej Rasy"
:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
uch Czarnuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jakie Cudeńka!!!!!!!!!! niektórzy wiedzą jak na mnie "działa" Czarna Maść :evil_lol: hihihih
Pędzelki predziutko na pierwsza stronę sie pokazywac!!!!!! szukajcie Wielbicieli "Czarnej Rasy"
:bluepaw:

wiemy wiemy :evil_lol:
Mati wszystko co Czarne by najchętniej zaadoptowała :loveu:
ale się nie da ............

dlatego maluchy szukaja dalej ;)

Posted

Byłam wczoraj w mielcu i chcialam zobaczyc Oposka bo mój TZ byl nim zainteresowany ale pani która nasz wpuciła na teran schroniska nie wiedziała nic o takim psiaku...pokazła nam tylko te maleńkie czarne psiaczki i te troszke wieksze...

Posted

Nie kazdy pracownik zna imiona psiakow nadane przez nas wolontariuszy. Psow jest 500, my jako, ze siedziemy duzo na/przy zdjeciach znamy te psiaki, ale dla pracownikow nie jest to takie proste. Imie Oposek moze pracownikom nic nie mowic. Trzeba najlepiej miec wydrukowane zdjecie oraz podac nr boksu, w tym przypadku nr 6, czyli 3 boks po prawej od wejscia w przez waska bramke. Boksow ze szczeniakami jest tylko 3 - nr 5, 6 i rzeszowski.

Moze piesek znalazl dom, byl dodany na strone 11.4.2007.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie kazdy pracownik zna imiona psiakow nadane przez nas wolontariuszy. Psow jest 500, my jako, ze siedziemy duzo na/przy zdjeciach znamy te psiaki, ale dla pracownikow nie jest to takie proste. Imie Oposek moze pracownikom nic nie mowic. Trzeba najlepiej miec wydrukowane zdjecie oraz podac nr boksu, w tym przypadku nr 6, czyli 3 boks po prawej od wejscia w przez waska bramke. Boksow ze szczeniakami jest tylko 3 - nr 5, 6 i rzeszowski.

Moze piesek znalazl dom, byl dodany na strone 11.4.2007.

byliśmy w tych boksach i nie było go wiec pewnie znalazł domek;)

Posted

A jaka to byla Pani? Chodzi mi o kolor włosow... powiem p.kierownikowi, ze niestety, zebysmy my pomagacze staneli na glowie, to przy takim podejsciu nie bedzie adopcji :mad:

Posted

fizia napisał(a):
To mam nadzieję, ze Oposek znalazł Dom.
A moze jakiś inny Maluch skradnie Wasze serce?

może i wzieli byśmy jakiegos psiaka ale nawet nie mieliśmy możliwości dokładnego zobaczenia psiaków...cała "wizyta" trwała nie całe 10 min może...:roll: