Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, Kiwi, dziekuje Wam :calus: :calus:

To dzieki Waszym wplatom schronisko moze istniec...kierownik pare razy juz myslal, co by bylo, gdyby nie to wsparcie...pewnie trzeba by zamknac schronisko. Za malo gmin ma podpisane umowy i przez to miesieczny budzet jest za krotki, zeby wystarczylo na wszystko.

Posted

Wklejam dobre wiesci ze schroniska.

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: adopcje
Data: 20 marca 2007 20:17

Dawno nie pisałem i troche tego jest.
Poszła sunia z łańcucha przy bramie taka biała w czarne łaty
z Ostrowca niedawno sterylizowana. Poszła również suczka wilkowata z wyb.107.
Z wyb.6 poszło 5 szczeniaków - dwa czarne i kudłatek ze starej gwardii oraz dwa nowoprzyjęte które miały poprzednio zdjecia.

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: adopcje
Data: 21 marca 2007 20:43

Pani Agnieszko [SIZE="4"]dzisiaj poszła do adopcji dzieki internetowi Lisiczka oraz suczka szczeniak ze świetlicy co miała iśc do Gdańska. Poszły do jednego domu.Przyjechała Pani z listą psów i te sobie wybrała.

Posted

:angel: Cieszymy sie bardzo:angel: .

Tym bardziej, że o ile sie nie mylę, to Lisiczka i Aldka były sterylizowane jednego dnia, więc są tak jakby siostrzyczkami.

Tak sobie powiedziałyśmy właśnie z Aldunią:eviltong: .

Uścisk łapy od mojej suni:bluepaw:!!

Posted

Aga,

Wiem, że Pan Kierownik ma strasznie dużo zajęć i mało czasu, ale jakby sie dało sprawdzić czy na konto schroniska bezproblemowo dotarył pieniążki na moją adopcę wirtualną Kudłatki (boks193a) ? Tak w wolnym czasie.
Ustanowiłam zlecenie stałe na 12.03 więc w tych okolicach powinny były dotrzeć. Byłabym już spokojna, że wszystko OK. To pierwszy przelew więc różnie może być. Jeśli w tym miesiącu doszły, to dalej nie będzie już problemu.
Z góry dziękuję:loveu: .

Posted

Oj by sie przydało:p .
I może jeszcze klauzula, że schronisko jest wpisane na listę Organizacji Pożytku Publicznego( bo to przecież podstawa). W zeszłym roku wpłacałam na Pegasusa. Wydrukowałam sobie ich stronę ze wszystkimi informacjami i podpięłam pod PIT-a.
I Skarbówka nie mogła sie niczego czepnąć:eviltong: .

Posted

Mielismy piekny banerek migajacy z pelnym opisem jak przekazac 1% na MTOZ ze statusem OPP (MTOZ prowadzi mieleckie schronisko).
Ale go wcielo :mad: Wstawilam za to w podpisie co trzeba.