terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wydaje mi się, że glównie chodzi o transport. Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Przypominamy, czekmy na transport - domki czekają na nas! Quote
terra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nie jestem pewna, czy Ulka skontaktowala się z tymi potencjalnymi domkami (Kraków i Lublin). Wysłałam jej pw, ale się nie odezwala. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53226 Quote
ania14p Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hopamy pieseczki, trzeba robić wiosenne porządki we własnym domu! Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Niestety jak pisalam na kilku innych watkach jestem totalnie nieczasowa w tym tygodniu, przed to szkolenie w dniach 13-16.3. Zagladalam tylko na niektore np. Aldy i kolakow. Na reszte brak czasu...:oops: Szczeniak do Krakowa wybrany, Outsider pisal, ze jakas sunia z Lublina pojedzie. Natomiast do drugiego watku musze zajrzec, szczeniaka trzeba by podwiezc do Krakowa? Ja jestem w ogole przeciwna podwozeniu pod same drzwi po historii z Fionka, Sprocketem i Kremowym. Lepiej sie spotkac w polowie drogi, wtedy psiak tak latwo nie laduje z wyrokiem natychmiastowego odebrania i zwrotu. Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dlatego o niczym nie decyduję sama, masz w tym wprawę i doświadczenie. Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tutaj wczoraj wstawiłam szczeniorki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53731 Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jaka tam wprawe :oops: i tak o wszystko trzeba pytac pana kierownika, nie mamy przeciez zadnej mocy decyzyjnej. Mozemy jedynie pomagac. Quote
alviria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Potrzebny transort dal 4-5 miesięcznej suczki ze schroniska w Mielcu !!! Jak najbliżej Pomorza podjade po sunie. Mieszakm w Gdańsku ale będe się cieszyć z jakiejkolwiek pomocy. Bardzo bardzo prosze o pomoc aby mała miała ciepły, kochający domek :-( Jestem zdecydowana i bardzo zależy mi na tej suni... Quote
ania14p Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 "AgUlko", masz wprawę i Pana Kierownika chętnego do współpracy i nas na pocieszenie :lol: ! Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Potrzebny transort dal 4-5 miesięcznej suczki ze schroniska w Mielcu !!! Jak najbliżej Pomorza podjade po sunie. Mieszakm w Gdańsku ale będe się cieszyć z jakiejkolwiek pomocy. Aniu, p.kierownik ma teraz na glowie kontrole insperktoratu weterynarii, nie bedzie mogl podwiezc suni na razie. Jedyne wyjscie to transport do Warszawy przez TZ Malgosi, ktory w niedzie/poniedzialek jezdzi do pracy. Tylko co potem? Jak Marz odbierze sunie w niedziele w nocy lub poniedzialek rano :???: Quote
ania14p Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Niestety, ja jestem w tej chwili nie do wykorzystania w tygodniu (zmiana pracy itp.), Paweł też już wrócił do pracy po chorobie, może AśkaKa mogłaby pomóc w przetrzymaniu maluszka, napisz do niej na PW. Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzieki za podpowiedz :calus: rzeczywiscie moze Asia przetrzymalaby sunie do czasu, kiedy nowa Pancia bedzie mogla ja odebrac. Quote
alviria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja byłabym naprawde w stanie przyjechać po sunie piątek-sobota rano!! Wcześniej nie dam rady( NIESTETY:shake: ), tymbardziej, że będe wtedy po wypłacie a w tym miesiącu moja córezka 8 marca kończyła roczek i troche się nakosztowałam, stąd ten problem z przyjazdem po pieska...! Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Musze zapytac Asi, czy by sunieczki nie przechowala. Transport co tydzien mamy w niedziele/poniedzialek. W przyszla niedziele 25.3. jedzie kotka Drobinka. Nie wiem, czy sie zmiesci jeszcze szczeniak, czy Pan Rafal dalby sobie rade z przewozem. Jesli nie to moze po swietach jechalby we wtorek lub w srode. Quote
alviria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Po świętach byłoby idealnie, tylko czy mała wytrzyma tyle czasu i czy Pan Kierownik wyrazi zgode na tak odległy termin. Podróż razem z kotkiem może być trudna, gdyż suncia nie jest już takim maluszkiem, jeszcze nie wiadomo jak będzie przechodzić podróż, czytałam o różnych historiach. Może po postu umówić się na taki termin, jednak gdy trafi się dobry domek bliżej i szybciej to ja zrezygnuje... ważne aby mała miała dobrze :) Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Napisze tez do Malgosi, ktorej TZ czyli Rafal jezdzi do Wawy. Zapytam kiedy jedzie po swietach. I czy ma wolne miejsce w aucie. Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jednak gdy trafi się dobry domek bliżej i szybciej to ja zrezygnuje... ważne aby mała miała dobrze Tego, czy sunia bedzie miala dobrze, gdzie trafi, kto ja adoptuje, my wolontariusze nie bedziemy wiedziec, to wie tylko schronisko. Dlatego tak nam zalezy na adopcjach przez allegro, przed dogomanie. Zeby miec staly kontakt z domkami :p Quote
kiwi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ula mam polecenie wybrac dla kolegi i jego rodziny organizacje na ktora wplaca 1%, czy na mielec mozna? bo to moj 1 typ. podaj mi wiecej informacji Quote
Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kiwi, mozna wplacac 1% na Mieleckie Towarzystwo Ochrony Zwierzat, ktore jest zalozycielem i prowadzacym schronisko. Adres : MTOZ, ul. Targowa 11, 39-300 Mielec, Konto: BPH PBK O/MIELEC 681060 007600 004021 800052 19 Dziekujemy wszystkim wplacajacym :Rose: Quote
ania14p Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pewnie, że na Mielec, już jakiś czas temu spisałam dane, bo my sprawy podatkowe załatwiamy zawsze ostatniego dnia :oops: , a wtedy nie ma czasu na szukanie! Quote
Recommended Posts