Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jak pisalam na kilku innych watkach jestem totalnie nieczasowa w tym tygodniu, przed to szkolenie w dniach 13-16.3. Zagladalam tylko na niektore np. Aldy i kolakow. Na reszte brak czasu...:oops:

Szczeniak do Krakowa wybrany, Outsider pisal, ze jakas sunia z Lublina pojedzie.

Natomiast do drugiego watku musze zajrzec, szczeniaka trzeba by podwiezc do Krakowa? Ja jestem w ogole przeciwna podwozeniu pod same drzwi po historii z Fionka, Sprocketem i Kremowym. Lepiej sie spotkac w polowie drogi, wtedy psiak tak latwo nie laduje z wyrokiem natychmiastowego odebrania i zwrotu.

Posted

Potrzebny transort dal 4-5 miesięcznej suczki ze schroniska w Mielcu !!! Jak najbliżej Pomorza podjade po sunie. Mieszakm w Gdańsku ale będe się cieszyć z jakiejkolwiek pomocy. Bardzo bardzo prosze o pomoc aby mała miała ciepły, kochający domek :-( Jestem zdecydowana i bardzo zależy mi na tej suni...

Posted

Potrzebny transort dal 4-5 miesięcznej suczki ze schroniska w Mielcu !!! Jak najbliżej Pomorza podjade po sunie. Mieszakm w Gdańsku ale będe się cieszyć z jakiejkolwiek pomocy.

Aniu, p.kierownik ma teraz na glowie kontrole insperktoratu weterynarii, nie bedzie mogl podwiezc suni na razie.
Jedyne wyjscie to transport do Warszawy przez TZ Malgosi, ktory w niedzie/poniedzialek jezdzi do pracy. Tylko co potem? Jak Marz odbierze sunie w niedziele w nocy lub poniedzialek rano :???:

Posted

Niestety, ja jestem w tej chwili nie do wykorzystania w tygodniu (zmiana pracy itp.), Paweł też już wrócił do pracy po chorobie, może AśkaKa mogłaby pomóc w przetrzymaniu maluszka, napisz do niej na PW.

Posted

Ja byłabym naprawde w stanie przyjechać po sunie piątek-sobota rano!! Wcześniej nie dam rady( NIESTETY:shake: ), tymbardziej, że będe wtedy po wypłacie a w tym miesiącu moja córezka 8 marca kończyła roczek i troche się nakosztowałam, stąd ten problem z przyjazdem po pieska...!

Posted

Musze zapytac Asi, czy by sunieczki nie przechowala. Transport co tydzien mamy w niedziele/poniedzialek. W przyszla niedziele 25.3. jedzie kotka Drobinka. Nie wiem, czy sie zmiesci jeszcze szczeniak, czy Pan Rafal dalby sobie rade z przewozem. Jesli nie to moze po swietach jechalby we wtorek lub w srode.

Posted

Po świętach byłoby idealnie, tylko czy mała wytrzyma tyle czasu i czy Pan Kierownik wyrazi zgode na tak odległy termin. Podróż razem z kotkiem może być trudna, gdyż suncia nie jest już takim maluszkiem, jeszcze nie wiadomo jak będzie przechodzić podróż, czytałam o różnych historiach. Może po postu umówić się na taki termin, jednak gdy trafi się dobry domek bliżej i szybciej to ja zrezygnuje... ważne aby mała miała dobrze :)

Posted

jednak gdy trafi się dobry domek bliżej i szybciej to ja zrezygnuje... ważne aby mała miała dobrze

Tego, czy sunia bedzie miala dobrze, gdzie trafi, kto ja adoptuje, my wolontariusze nie bedziemy wiedziec, to wie tylko schronisko. Dlatego tak nam zalezy na adopcjach przez allegro, przed dogomanie. Zeby miec staly kontakt z domkami :p

Posted

ula mam polecenie wybrac dla kolegi i jego rodziny organizacje na ktora wplaca 1%, czy na mielec mozna? bo to moj 1 typ.
podaj mi wiecej informacji

Posted

Kiwi, mozna wplacac 1% na Mieleckie Towarzystwo Ochrony Zwierzat, ktore jest zalozycielem i prowadzacym schronisko.

Adres : MTOZ, ul. Targowa 11, 39-300 Mielec,
Konto:
BPH PBK O/MIELEC
681060 007600 004021 800052 19

Dziekujemy wszystkim wplacajacym :Rose: