fizia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Budka super, a Borysek jeszcze fajniejszy:) Ja też czekam na zdjęcia reszty szczeniaczków w ich nowych domach:) A wiadomo jak ich zdrowie? Quote
ania14p Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ago, za to oko, to pwinnaś mieć 1000% adopcji :lol: ! Quote
ania14p Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Oczywiście jak zwykle o Twoim , cudnym oku, bo na zdjęciach ukazujesz tylko jedno oko, to jest (w każdym razie na zdjęciach, najładniejsze zielone oko jakie znam - nie mam skłonności do kobiet, ja po prostu lubię to co jest ładne :lol: )! Quote
Ulka18 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ania, matko kochana, ja mam w dowodzie wpisane : kolor oczu niebieski :evil_lol: Moze ten nasz aparat tak znieksztalca :eviltong: Cez, p.kierownik nie pisal nic o nowych zachorowaniach. Zapytam jeszcze dla pewnosci. Quote
ania14p Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Z tymi kolorami, to częste jest, z dawnych lat pamiętam jak Państwo Gucwińscy mówili o jajkach różnych ptaszków i zachwycali się odcieniami błękitu, a my widzieliśmy w telewizorze też różne odcienie, ale - zieleni :evil_lol: , widocznie z Twoimi oczami jest to samo! Mizianka i dobre fluidy dla szczeniaczków! Quote
bonika Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Ulka18'] Cez, p.kierownik nie pisal nic o nowych zachorowaniach. Zapytam jeszcze dla pewnosci. Właśnie - prosimy o info :modla: - jak się czują i dla których możemy już szukać domków. I oby żadnych zachorowań już nie było :kciuki: :kciuki: Urocze niuniasy do góry ! Kliknij i zobacz jakie cuda !!! Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Oj byłoby super jakby sytuacja została opanowana i maluchy wyzdrowiały. Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aż się wróciłam na poprzednią stronę, żeby zobaczyć te kolorki. Daltonistą nie jestem, ale wyszło na to, że widzę dwoje oczu:crazyeye: Ulki, pewnie liczyć nie umiem. ;) Mieleckie szczeniaczki czekają na kochające i troskliwe domki! Quote
ania14p Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Terrro, kochana, lubię się z Tobą kłócić, czy może jestś z Komorowskich, albo Cukrów, bo to jedyne dwie zakopiańskie rodziny, z kórymi mam jakieś staaaaaaare kontakty? Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Komorowskie to nie są autochtoni w przeciwieństwie do Cukrów tych słodziaków. Ale w tym naszym grajdole wszyscy ze wszystkimi są spowinowaceni, dlatego cóś się pomieszało w genach i jesteśmy kłótliwe.;) Quote
ania14p Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Lubię Was, studiowałam w Krakowie, ale urodziłam się w Gdańsku, a większość życia spędziłam w Warszawie więc .......został mi Paryż, ale chętniej Madryt? Quote
Ulka18 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Na tema mojego koloru oczu nie ma co wywodow pisac :evil_lol: tak, zeby Wam dziewczyny pocukrowac z rana, wstawiam dla oslody taka mala slodka sunieczke : Quote
ewatr Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 oj pocukrowane :loveu: śliczna jest !!!! Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Łomójboże, ale cukiereczek! Czy mi się z oczami porobiło, wszędzie widzę szeltiki, a to jest taki mały szeltuś. CUDO !!! Aniu, zaliczyłaś polskie metropolie, pozostają zagraniczne. MOże Nowy Jork? Trochę daleko i szkoda Cię dla Jankesów. To może Nowy Targ? I bliżej nas - Twoich ulubionych górali:cool3: Tylko mnie nie bij. Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wstawiłam mieleckie szczeniaczki do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3954876#post3954876 Quote
Ulka18 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziekuje Ci Terra, ze ciagle jestes na wszystkich watkach, wstawiasz, pilnujesz, proponujesz. Moze ktorys maluch znajdzie domek. Quote
ania14p Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kudłaty cukiereczek, to nie chce promocji, to promocje potrzebują Cukierasa! Quote
terra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aniu, święte słowa! Komu, komu kłębuszek szcześcia? Ulka, robię co mogę i umiem. I tak tego niewiele:oops: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Terra, trzeba sie cieszyc z tego co wspolnie osiagnelismy. 25 psow miesiecznie znajduje nowe domki. 3-4 lata temu, kiedy Murka zaczynala, bylo 2-3 adopcje miesiecznie. I zadnej prawie pomocy z zewnatrz. Quote
terra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wstawiłam mielecki szczeniaczki pieski do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3993341#post3993341 Quote
terra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mieleckie szczeniaczki chcą zamieszkać we własnych domkach! Quote
Recommended Posts