Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście jak zwykle o Twoim , cudnym oku, bo na zdjęciach ukazujesz tylko jedno oko, to jest (w każdym razie na zdjęciach, najładniejsze zielone oko jakie znam - nie mam skłonności do kobiet, ja po prostu lubię to co jest ładne :lol: )!

Posted

Ania, matko kochana, ja mam w dowodzie wpisane : kolor oczu niebieski :evil_lol: Moze ten nasz aparat tak znieksztalca :eviltong:

Cez, p.kierownik nie pisal nic o nowych zachorowaniach. Zapytam jeszcze dla pewnosci.

Posted

Z tymi kolorami, to częste jest, z dawnych lat pamiętam jak Państwo Gucwińscy mówili o jajkach różnych ptaszków i zachwycali się odcieniami błękitu, a my widzieliśmy w telewizorze też różne odcienie, ale - zieleni :evil_lol: , widocznie z Twoimi oczami jest to samo!
Mizianka i dobre fluidy dla szczeniaczków!

Posted

[quote name='Ulka18']
Cez, p.kierownik nie pisal nic o nowych zachorowaniach. Zapytam jeszcze dla pewnosci.

Właśnie - prosimy o info :modla: - jak się czują i dla których możemy już szukać domków.

I oby żadnych zachorowań już nie było :kciuki: :kciuki:

Urocze niuniasy do góry ! Kliknij i zobacz jakie cuda !!!

Posted

Aż się wróciłam na poprzednią stronę, żeby zobaczyć te kolorki. Daltonistą nie jestem, ale wyszło na to, że widzę dwoje oczu:crazyeye: Ulki, pewnie liczyć nie umiem. ;)

Mieleckie szczeniaczki czekają na kochające i troskliwe domki!

Posted

Terrro, kochana, lubię się z Tobą kłócić, czy może jestś z Komorowskich, albo Cukrów, bo to jedyne dwie zakopiańskie rodziny, z kórymi mam jakieś staaaaaaare kontakty?

Posted

Komorowskie to nie są autochtoni w przeciwieństwie do Cukrów tych słodziaków. Ale w tym naszym grajdole wszyscy ze wszystkimi są spowinowaceni, dlatego cóś się pomieszało w genach i jesteśmy kłótliwe.;)

Posted

Lubię Was, studiowałam w Krakowie, ale urodziłam się w Gdańsku, a większość życia spędziłam w Warszawie więc .......został mi Paryż, ale chętniej Madryt?

Posted

Łomójboże, ale cukiereczek!
Czy mi się z oczami porobiło, wszędzie widzę szeltiki, a to jest taki mały szeltuś. CUDO !!!

Aniu, zaliczyłaś polskie metropolie, pozostają zagraniczne. MOże Nowy Jork? Trochę daleko i szkoda Cię dla Jankesów. To może Nowy Targ? I bliżej nas - Twoich ulubionych górali:cool3:
Tylko mnie nie bij.

Posted

Terra, trzeba sie cieszyc z tego co wspolnie osiagnelismy. 25 psow miesiecznie znajduje nowe domki. 3-4 lata temu, kiedy Murka zaczynala, bylo 2-3 adopcje miesiecznie. I zadnej prawie pomocy z zewnatrz.