fizia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dopiero dziś trafiłam na ten wątek... Bardzo, bardzo mi przykro....:-( Przesłałam przed chwilą niewielką kwotę na podane konto. Oby tym maluszkom się udało!!! Trzymam mocno kciuki!! Quote
ewatr Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Cez napisał(a): Majka umarla w zeszla sobote :( strasznie mi przykro, ze nie mam lepszych wiesci i zal mi pozostalych szczeniaczkow. Majeczko dla Ciebie ['][']['] :-( Quote
bonika Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Żeby jak najwięcej małych ciupków się uratowało :kciuki: :kciuki: A z tych kudełkow to wszystkie 3 :-( czy 2 :oops: Ten mniejszy - taka mała Calineczka :oops: pod ręką p. Kierownika - mam nadzieję, że może jeden choć ocalał.. Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Majeczko ['] ['] ['] spij kruszynko... Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie wiadomo, ktore maluchy z tych 3 miesiecznych mial p.kierownik na mysli. Wydaje mi sie, ze wlasnie te 3 czarne. Poczekajmy na kolejne wiesci. Fiziu, Boniko, dziekujemy za wsparcie :Rose: :Rose: Kazdy grosz jest wazny, bo przeciez schronisko bogate nie jest :shake: Quote
bonika Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Szczeniaczki tę dziękują Ci fiziu :calus: I czekamy na wieści :oops: Maluszki trzymajcie się dzielnie :oops: :kciuki: :kciuki: Quote
fizia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Do góry Maluszki!! Mam nadzieję, ze wieści będą dobre... Ps. Nie ma za co dziękować, to naprawdę niewielkie pieniążki, ale narazie tylko takie mogę zaoferować...w każdym razie mocno trzymam kciuki!! Quote
ania14p Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Niestety, ostatnio tylko :thumbs: , za maluszki mogę, ale to się jeszcze kiedyś musi zmienić! Quote
Kara. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie było mnie tylko dwa dni a tu takie smutne wieści:placz: :placz: :placz: Majeczka i inne maluszki (*) Ulka a może wiesz co z tym adoptowanym ze schroniska? Może chociaż on... Cała rodzinka:placz: I szczeniaczki i mamusia:placz: Jakie to strasznie smutne:-( Quote
Camara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dopiero teraz do mnie dotarło :-( maleńka Majeczka ['] ostatni kurdupelek :placz: i cała reszta szczeniorków :-( przepraszam, że nie mogę was poratować nawet kasą :oops: ale ostatnie wydarzenia trochę nadszarpnęły moje finanse:cool1: Quote
bonika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Też myślę o niuniach - żeby się udało :kciuki: :kciuki: Jakby były jakieś wieści to prosimy :oops: Do góry cudeńka ! ******************************************************* I Tym co odeszły (*) :-( - mam nadzieję, że kiedyś Was spotkamy :oops: "To co dał nam Świat, Niespodzianie zabrał los.. " ...:-( :-( :-( Quote
fizia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ta malizna z większego zdjęcia ma chyba jedne z najsmutniejszych oczu jakie widziałam... Quote
ania14p Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Zdrowiejcie maluszki i pędem do domków, teraz może być już tylko lepiej! Quote
Ulka18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 "Witam serdecznie. Właśnie od dłuższego czasu zbierałem sie do napisania mejla. Borysek urósł troszke, to już nie jest kruszynka :o) Jest zaszczepiony i już ma stałe zęby, tak więc zabawa z nim nie jest juz tak bolesna, jak dotychczas. Niestety ma problemy z wypróżnianiem i weterynarz kazał przejść na suchą karmę i taka tylko dostaje, choć czasem wyprosi kawałek jakiegoś innego smakołyka, ale tylko malutki kęsik. Jest poprawa. Cały czas dostaje rownież kropelki z witaminami i taki proszek na budowę kości. ma swoją budkę w której może zniknąć przed "światem" :o). Poprzednią z materiału i gąbki zniszczył w bardzo szybkim tepie. Aktualna jest znacznie mocniejsza i jak narazie dał jej spokój. Poobgryzał trochę ścian - myśleliśmy, że to jest wynikiem braku jakiegoś składnika w pozywieniu, ale weterynarz mówil ze to może być tez od tego że go dziąsła swędziały. Ogólnie jest bardzo rezolutnym pieskiem i wszędzie go pełno. Miło po pracy wrócić i być przywitanym z taką radością jak on to robi :o). Długi czas zajęło mu oswojenie sie z osiedlem. Teraz jednak nie bardzo ma ochote wracać ze spaceru do domu. Dzieki niemu i my mamy troche więcej ruchu. Bardzo lubi jeździć samochodem i to na kolanach kierowcy. Co prawda nie jeździmy daleko , bo tylko parę kilometrów do moich rodziców, ale ewidentnie to lubi. Może mu sioe to kojarzyc z tym , ze ma tam sporo przestrzeni (jak na niego) dla siebie i nikt go nie niepokoi. nawiasem mówiąc wykopał parę rzadkich roślinek w ogrodzie mamy, ale jakoś jemu takie wybryki uchodza zupełnie na sucho, bo zwykłe "BORYS!!!" nie robi na nim większego wrażenia :o) Jesli chodzi o załatwianie sie to jyuz sygnalizuje, że chce wyjść i juz bardzo dawno nie nabrudził. Dzisiaj np o 1 w nocy spacerowaliśmy koło bloku - zdarza mu sie , ze w nocy chce wyjść. Juz raz załatwił sie pod drzewem tak po dorosłemu, z podniesioną nogą, ale to było tylko raz. Obiecuję wysłać w najbliższym czasie parę zdjęć. Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego dla was i podopiecznych maciek". Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Brawo Borysek :multi: sika jak dorosły no no :eviltong: super wiesci nie ma to jak we własnym domu oby nasze Kurdupelki tez mogły mieć własne domki które by o nie tak dbały :loveu: Quote
ania14p Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To ja czekam na resztę maluszków w ich nowych pałacach! Quote
ewatr Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ulka18 napisał(a):Borysek jak urosl :crazyeye: ale budke ma wspaniała !! pomysł godny nasladowania zwłaszcza w mniejszych przedpokojach :p Quote
Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Poprzednia budke podobno zjadl :evil_lol: tak pisal pan Maciej :cool3: A ta, to rzeczywiscie fajna, zakamarki, przedpokoik, moje koty by sie tam pchaly na zawody...one uwielbiaja takie budki :razz: jak rowniez pudelka z przesylek oraz nowe legowisko mojej suni, ktorej jej z kolei nie przypadlo do gustu....woli stare, rozwalajace sie :eviltong: Quote
Recommended Posts