bonika Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Do góry maluszki !!! [SIZE=2]5 szczeniaczków bez matki - nie mają nawet rodzeństwa :-( - każde od innej i nieznanej matki :-( - malutkie misie i "ratlerki". 3 szczeniaczki od małej czarnej suni - puchate kuleczki. 2 szczeniaczki od owczarkowatej suni -małe bokserkowate pręguski. 1szczeniaczek od suni Onkowatej zabranej z działek-mała wilczunia. 2 szczeniaczki od suni uratowanej z sideł - jasne, kremowe misie. Quote
Camara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 tak mi przykro :-( ale po tym, co się stało z moimi kurdupelkami można się było spodziewać czegos takiego :-( az bałam się tu zaglądać :shake: Quote
bonika Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 3 dni - dzięki Kiwi :-) To tak patrząc na wielkość psiurków i to, że 1ml/1kg to potrzeba jakieś 20 ml na dzień czyli 4 ampułki dziennie - 120 zł. - przez trzy dni - 360 zł. To brakuje 300 zł. :oops: Kierownik tam pewnie jakoś stara się zapewnić niuniom zastrzyki, ale pomoc na pewno potrzebna.. Misie proszą :-( Quote
GreenEvil Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 200 idzie dla sceniorow z AFN + 100 dla sceniorow z Bokserow w potrzebie leczcie je, bo parwo jest okropne :placz: pzdr GreenEvil Quote
AgaiTheta Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Będzie dobrze, bo musi! Trzymam kciuki! Quote
bonika Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 GreenEvil napisał(a):200 idzie dla sceniorow z AFN + 100 dla sceniorow z Bokserow w potrzebie leczcie je, bo parwo jest okropne :placz: pzdr GreenEvil Miśki i "Pręguski" dziękują :Rose: :Rose: :Rose: I Wszystkim za kciuki :Rose: Oby się udało :oops: - bardzo mocno za maluchy trzymam :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 GreenEvil napisał(a):200 idzie dla sceniorow z AFN + 100 dla sceniorow z Bokserow w potrzebie leczcie je, bo parwo jest okropne :placz: pzdr GreenEvil serdecznie dziekujemy w imieniu kurdupelków :Rose: Quote
bonika Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No mój przelewek zaraz pocztą idzie to będzie trochę dłużej szedł :oops: , ale dojdzie. A to misie to chyba takie Huskowate czy Malamucik ? Bardzo oryginalny szczeniorek :- ) [SIZE=4]Ale się martwię :oops: Niuniasy nie dajcie się chorobie :kciuki: :kciuki: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 GreenEvil, dziekujemy :Rose: mam nadzieje, ze uda sie uratowac maluszki... Wszystkim serdecznie dziekujemy za pamiec :calus: :calus: Quote
bonika Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Maluszki do góry ! Trzymajcie się !!! Jakby były jakieś informacje o nich to bardzo prosimy :oops: Quote
erka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Maluszki proszą o pomoc! My też ostatnio przeżywałyśmy dramat, kiedy niestety trzy nasze szczeniorki przegrały walkę z nosówką, ale reszta psiaków wyszła z tego i mam nadzieję,że tym maleństwom się uda. Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nasz Kierownik strasznie to przezywa, wrecz wstydzi sie, ze musi sie przyznac do tego, ze maluchy choruja. Musze takie smutne wiesci z niego wrecz wyciagac. A to przeciez zaden wstyd prosic o pomoc. Dobrze, ze napisal ta ostatnia wiadomosc, bo moze dzieki temu, AFN mogl przelac pieniadze na surowice. Musi sie udac :modla: Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czekamy na wieści.....chociaż boję się pytać.... Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: wplata na surowice na chore szczeniaczki - 300 zl Data: 25 lutego 2007 11:37 Na razie sytuacja zdaje się opanowana. Nie ma dalszych zachorowań. Te co były chore dochodzą do siebie. Niestety odeszły te dwa czarne 3 miesieczne kudłate, oraz dwa za kuchnią. Zostały trzy. 5 szczeniaczkow odeszlo za TM Przykre to bardzo jak maluchy odchodza :placz: :placz: :placz: Dziekujemy AFN i Forum Bokserow za poratowanie sytuacji :Rose: :Rose: Dobrze wiedziec, ze mieleckie schronisko ma przyjaciol, na ktorych może liczyc. Quote
ewatr Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ulka18 napisał(a):5 szczeniaczkow odeszlo za TM Przykre to bardzo jak maluchy odchodza :placz: :placz: :placz: bardzo przykre :-( Quote
kiwi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 maluszki maja male szanse w starciu z wirusem, a juz w warunkach schroniska to wogole... Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czyli te maluszki z przodu schroniska, na zdjeciu Bonika wkleila, chyba przezyly. Odeszly te czarne wieksze, kudlate, oraz maluchy za kuchnia. Te to nie wiem czy mialy zdjecia. Quote
ania14p Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To już niech te pozostałe przeżyją i znajdą dobre domy, bo za smutno się robi, to takie niesprawiedliwe! (piszę jak dziecko, ale tak czuję) Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przykre to wiadomosci .... zal, gdy takie kruszynki odchodza... :placz: teraz wazne, zeby udalo sie uratowac pozostale maluchy...dzieki Wam jest to mozliwe. Quote
Cez Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dopiero dzisiaj mam dostep do komputera. Majka umarla w zeszla sobote :( strasznie mi przykro, ze nie mam lepszych wiesci i zal mi pozostalych szczeniaczkow. Quote
Recommended Posts