Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Do góry maluszki !!!

[SIZE=2]5 szczeniaczków bez matki - nie mają nawet rodzeństwa :-( - każde od innej i nieznanej matki :-( - malutkie misie i "ratlerki".

3 szczeniaczki od małej czarnej suni - puchate kuleczki.

2 szczeniaczki od owczarkowatej suni -małe bokserkowate pręguski.

1szczeniaczek od suni Onkowatej zabranej z działek-mała wilczunia.

2 szczeniaczki od suni uratowanej z sideł - jasne, kremowe misie.

Posted

3 dni - dzięki Kiwi :-) To tak patrząc na wielkość psiurków i to, że 1ml/1kg to potrzeba jakieś 20 ml na dzień czyli 4 ampułki dziennie - 120 zł. - przez trzy dni - 360 zł. To brakuje 300 zł. :oops: Kierownik tam pewnie jakoś stara się zapewnić niuniom zastrzyki, ale pomoc na pewno potrzebna..

Misie proszą :-(

Posted

GreenEvil napisał(a):
200 idzie dla sceniorow z AFN + 100 dla sceniorow z Bokserow w potrzebie leczcie je, bo parwo jest okropne :placz:

pzdr
GreenEvil

Miśki i "Pręguski" dziękują :Rose: :Rose: :Rose:
I Wszystkim za kciuki :Rose:

Oby się udało :oops: - bardzo mocno za maluchy trzymam :kciuki: :kciuki:

Posted

GreenEvil napisał(a):
200 idzie dla sceniorow z AFN + 100 dla sceniorow z Bokserow w potrzebie leczcie je, bo parwo jest okropne :placz:

pzdr
GreenEvil

serdecznie dziekujemy w imieniu kurdupelków :Rose:

Posted

No mój przelewek zaraz pocztą idzie to będzie trochę dłużej szedł :oops: , ale dojdzie.

A to misie to chyba takie Huskowate czy Malamucik ? Bardzo oryginalny szczeniorek :- )

[SIZE=4]Ale się martwię :oops: Niuniasy nie dajcie się chorobie :kciuki: :kciuki:

Posted

Maluszki proszą o pomoc!
My też ostatnio przeżywałyśmy dramat, kiedy niestety trzy nasze szczeniorki przegrały walkę z nosówką, ale reszta psiaków wyszła z tego i mam nadzieję,że tym maleństwom się uda.

Posted

Nasz Kierownik strasznie to przezywa, wrecz wstydzi sie, ze musi sie przyznac do tego, ze maluchy choruja. Musze takie smutne wiesci z niego wrecz wyciagac. A to przeciez zaden wstyd prosic o pomoc.
Dobrze, ze napisal ta ostatnia wiadomosc, bo moze dzieki temu, AFN mogl przelac pieniadze na surowice. Musi sie udac :modla:

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: wplata na surowice na chore szczeniaczki - 300 zl
Data: 25 lutego 2007 11:37

Na razie sytuacja zdaje się opanowana. Nie ma dalszych zachorowań.
Te co były chore dochodzą do siebie.
Niestety odeszły te dwa czarne 3 miesieczne kudłate, oraz dwa za kuchnią. Zostały trzy.

5 szczeniaczkow odeszlo za TM Przykre to bardzo jak maluchy odchodza :placz: :placz: :placz:

Dziekujemy AFN i Forum Bokserow za poratowanie sytuacji :Rose: :Rose:
Dobrze wiedziec, ze mieleckie schronisko ma przyjaciol, na ktorych może liczyc.

Posted

Czyli te maluszki z przodu schroniska, na zdjeciu Bonika wkleila, chyba przezyly. Odeszly te czarne wieksze, kudlate, oraz maluchy za kuchnia.
Te to nie wiem czy mialy zdjecia.

Posted

Dopiero dzisiaj mam dostep do komputera. Majka umarla w zeszla sobote :( strasznie mi przykro, ze nie mam lepszych wiesci i zal mi pozostalych szczeniaczkow.