Ulka18 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 3 szczeniaczki pojada do Krakowa, czy Cez wezmiesz jednego malucha? Czy Ty Camara wezmiesz ta mala gromadke? Jeden odszedl za TM przed chwilka u Pana Marka w domu :shake: te caly bialy jak snieg...zeby sie tylko udalo te pozostale uratowac...Beatka dzwonila do mnie z ta smutna wiadomoscia...eh, te maluszki, chodza, biegaja, a na drugi dzien.... Quote
Kara. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak mi przykro:-( A już był na dobrej drodze:-( A jak te dwa co zostały? Wlazły mi te kurduple w serducho i wyleźć nie chcą:roll: Czemu ja nie mogę im pomóc:placz: Quote
AśkaK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To okropnie smutne, gdy jest już ratunek i za chwilę okazuje się, że było za późno..:-( Oby trzy pozostałe maluchy miały się dobrze. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jesli Cez sie nie odezwie, to Malgosia czyli Camara wezmie 3 maluszki, ale prosi nas o wsparcie w wychowaniu. Pewnie kruszynki juz w drodze. Bede pisac w miare mozliwosci. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cez, p.Beatka bedzie do Ciebie dzwonic jak maluszki przyjada. Ma je odebrac TZ Camary. Bierzesz jednego? Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ja trochę z innej beczki :eviltong: ale ruszyła akcja na Molosach "ADVANTAGE z Molosami walczy z pchłami". Mielec jest zgłoszony do głosowania - prosimy o głosowanie link poniżej 100 psiaków ma szanse juz niedługo pożegnać sie z pchłami oby to były Mieleckie pieski :lol: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5627&page=9 Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 terra napisał(a):Zagłosowalam:lol: Terra :buzi: dziekujemy !!! Quote
Cez Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ta mala, ktora jest i mnie to bardzo dzielny piesek. troche pobroila i spi :) Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale buziaczek :iloveyou: Czy mozemy prosic o jeszcze jakies zdjatka :modla: Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Cez'] jaka kruszynka :loveu: dobrze , że już na tymczasie :multi: :lol: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cez, Twoj psiaczek jest wyraznie zainteresowany malutka :loveu: Quote
Cez Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 on ja uwielbia, mimo, ze juz mu zabawki podkrada :) dobrze, ze przyjechala, bo byl niepocieszony po wyjezdzie Malej Mi. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cez, jaka ona jest teraz duza? Pamietam ja przed 2 tygodniami byla malutka jak kociak :p Quote
Cez Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To juz ostatnie zdjecie na dzisiaj. W pierwszej chwili wydawala mi sie minimalna. Postaram sie zrobic zdjecia przy jakis przedmotach. Wazy 1 kg. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cez, dziekujemy za zdjecia ... niech sie chowa dobrze malizna :kciuki: a domek jakis niech sie juz szykuje sie do przyjecia kruszynki :cool3: Fajna jest jak taki minimini rottek :loveu: Quote
Camara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Ulka18']Cez, jaka ona jest teraz duza? Pamietam ja przed 2 tygodniami byla malutka jak kociak :p jeżeli mi próbujesz powiedzieć, że od tego czasu urosły... to NIE wierzę :lol: to są takie.... kurdupelki, że ja takich jeszcze nie widziałam :loveu: Jak sie obudzą, to zrobię im zdjęcie z Belką... bidula strasznie uważa, żeby tego czegoś nie zadeptać. No i tragedia... nie ma mleka w cycuchach :placz::evil_lol: Moje biedne suczydło jest całkiem zdezorientowane :cool1::cool3: Jeszcze nie mają imion... kosmata bombka - żarłok i rozrabiaka gładkowłosa mordeczka - trochę minie martwi. Nic nie chce jeść i jest bardzo spokojna :shake: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Camara, moze profilaktycznie surowice tej gladkowlosej maliznie podac? Surowica Caniserin po 29,- zl ampulka jest juz dostepna na rynku od kilku dni, 1 ml chyba na kg masy ciala, ampulka to 5 ml. Matko, zeby tylko byly zdrowe :kciuki: Pieknie wygladaja z Bella, ale rzeczywiscie kurdupelki z nich :crazyeye: Quote
Camara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mam nadzieję, że to tylko stres. Teraz śpią, jak sie obudzą dostaną papu - zobaczymy, może teraz coś zje. myślałam o surowicy... ale w tej chwili jest już za późno. Jeżeli nadal nie będzie jadła - to rano postaram się o surowicę. Quote
Camara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 sprawa się wyjaśniła (chyba) - mała zrobiła paskudne qupsko z niezłym makaronem (błeeeeee...) po czym zabrała się za jedzenie. w takim razie podam im od razu Flubenol Quote
Recommended Posts