Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na forum dobkowym znalazłam ogłoszenie kogoś z Rzeszowa kto przygarnie psa - co prawda czekoladka jest sunią i do końca dobkiem nie jest, ale napisałam do tej osoby maila i wysłałam zdjęcia-może się spodoba.

Posted

fattyciak napisał(a):
Na forum dobkowym znalazłam ogłoszenie kogoś z Rzeszowa kto przygarnie psa - co prawda czekoladka jest sunią i do końca dobkiem nie jest, ale napisałam do tej osoby maila i wysłałam zdjęcia-może się spodoba.

mam już odpowiedż-podobać sie podoba, ale jej płeć ją dyskwalifikuje-ta Pani szuka psa :(

Posted

fattyciak napisał(a):
mam już odpowiedż-podobać sie podoba, ale jej płeć ją dyskwalifikuje-ta Pani szuka psa :(

i skąd my to znamy ?!:-(

dziekujemy bardzo Fattyciak za pomoc i polecamy sie na przyszłość !!!!

Posted

[quote name='fattyciak']mam już odpowiedż-podobać sie podoba, ale jej płeć ją dyskwalifikuje-ta Pani szuka psa :(
Fattyciak, dziekujemy za wrzucenie suni na dobermanowe forum :calus: Ta Pani, jesli to Pani Urszula, pisala w sprawie czekoladowej sunieczki do schroniska. Szuka psa po odejsciu poprzednika.

Czy moglabys sprawdzic czy sa na tym forum 2 pozostale mieleckie dobki, a jesli nie ma to dorzucic :modla: ja nie jestem tam zarejestrowana :shake:
Bardzo prosze :modla: Nasze dobcie znajdziesz tutaj : www.mielec.bezdomne.com/galeria

Posted

Z dobrych wiesci...domki znalazly te maluchy
piesek czarny bez ogonka, podrostek ok. 9-10 miesieczny

oraz ta slodziutka sunieczka - cukiereczek :loveu: :multi: :laola: :multi:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Niestety sa tez smutne wiesci... szczeniaczki odchodza po teczowym moscie... duzo ich ostatnio odeszlo....:placz:

dobciowa czekoladka :( na dobkowym się dowiedziałam :(

Posted

[quote name='fattyciak']dobciowa czekoladka :( na dobkowym się dowiedziałam :(

o nią chodzi ? :-(

bo ona jest wystawiona na adopcjach sciagnać ?

Posted

Tak Ewuniu :placz:

P.kierownik ostatnio mowil, ze nie wiadomo co robic z maluchami, czy robic zdjecia i dawac na strone i allegro czy nie, czy beda zdrowe czy nie, ale z kolei bez tego nie mialyby zadnych szans na domki. Serce sie kroi :bigcry:

Posted

ogromna przykrość :-( ale wystawiać trzeba żeby nawet co 3 sie udało wyrwać ze schroniska to ma przynajmniej jakąś szanse
a tak to tylko siedzi i czeka kiedy zachoruje
to jest bardzo trudno opanować a jeszcze w takiej sytuacji jak obecnie ze p.Kierownikowi brakuje ludzi no nawet nie wiem co powiedziec ..........dla takich szczeniaków to tylko tymczasowe domy by pomogły żeby nie były w tej kupie ........ale jak to zrealizować jak Mielec nawet dorosłych wolontariuszy nie ma a co dopiero zeby ktoś do domu wział :-(

Posted

.ale jak to zrealizować jak Mielec nawet dorosłych wolontariuszy nie ma a co dopiero zeby ktoś do domu wział

Tak, tylko dobre tymczasowe domki bylyby w stanie uratowac maluchy...najczesciej przeciez trafiaja do schroniska bardzo oslabione, niedozywione, niezaszczepione, nieodrobaczone...:shake:

Posted

Mimo, ze dopiero jest 3.1.2007 ja juz pomalutku bede przypominac o 1% podatku :modla: dzieki wplatom z tego 1% kilkanascie boksow ma zadaszenie...schronisko wyglada teraz inaczej niz 2 lata temu :p

Posted

Aguś, nie sprawdzałam jeszcze, ale w zeszłym roku, był jakiś problem z adresem, teraz mam nadzieję, że dopilnujesz żeby wszystko było OK, bo ja to zawsze załatwiam w ostatniej chwili, ale tym razem to już napewno wyślę do Mielca.
Maluszki, hopamy do góry!

Posted

Aniu, nie pamietam jaki byl problem z adresem? Chyba wyjasnial p.kierownik na innych w naszym mieleckim watku. Trzeba wplacac na MTOZ, ul. Targowa 11, 39-300 Mielec, ktore jest zalozycielem schroniska.