Ulka18 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jogi, to podam Twoja komorke. Ja ją troche postraszylam, bo boję sie jednak, zebys nie zostala z maluchem na lotnisku ;) Ta druga Pani jest zdecydowana na Kremowego, ale nie mam informacji czy przyjedzie na lotnisko czy do Krakowa. Quote
Ulka18 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dzisiaj Borysek odwiedził weterynarza. Pan go obejrzał, stwierdził, że psisko jest zdrowe. Udzielił kilku rad. umówiliśmuy sie na następną wizytę. Już jest coraz pewniejszy, śmielszy, zaczął machać ogonkiem i troszke szczekał. Jak narazie jest bardzo grzeczny, w nocy śpi spokojnie w swojej budce. Pracujemy nad czystością. Wyniki chyba ok, bo tylko raz nasiusiał w mieszkaniu ;o). Mamy tylko problem z jedzeniem, je malutko, ale weterynarz powiedział, żeby sie nie martwić, że to minie i zacznie jeść normalnie. Większość czasu zajmuje mu sen. Faktycznie jest ogromnym pieszczochem, stale musi mieć koło siebie kogoś. Wciska sie na kanapę, układa się i śpi zwinięty w kłębuszek. Cała rodzina zakochała się w tym maluchu. W najbliższym czasie podeślemy jakąś fotkę. :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 brawo Borysek :loveu: dobrze ze jestes grzeczny i zdrowy reszta sie sama ułozy :multi: Quote
ania14p Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czekam na cudowną wiadomość, że wszystkie maluszki w domkach grzeją brzuszki i zimy nie muszą się obawiać! Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bedziemy 17.12.2006 tj. niedziela rano pod lotniskiem postaram sie byc troszke wczesniej To na małego wyzlo-seterka :p Pancia bedzie czekac :p Quote
ewatr Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ulka18 napisał(a):To na małego wyzlo-seterka :p Pancia bedzie czekac :p :kciuki: za malca !!! Quote
olaitomek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dzień dobry maluchy !!! do domków idziemy :painting: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No własnie...maluchow jest sporo, tylko nie mam najnowszysch zdjec :shake: Quote
ewatr Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ulka18 napisał(a):No własnie...maluchow jest sporo, tylko nie mam najnowszysch zdjec :shake: i błąd Ciociu Ulu :loveu: - trzeba to jak najszybciej nadrobić ;) Malcy nie mogą czekać bo schron nie dla nich - oj nie :shake: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wiem, wiem, ale u mnie ostatnio kompletny brak czasu...:crazyeye: p.kierownik ma moj aparat, ale pewnie tez zalatany :shake: Quote
ania14p Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A sceniacki czekają :shake: , powinaś Ago dostać urlop adopcyjny, albo co :cool3: ! Quote
Ulka18 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Od: <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: adopcje Data: 16 grudnia 2006 19:07 [SIZE="4"]Chciałem zameldować, że dzisiaj pojechały dwa pieski kremowy i mix wyżeł. W listopadzie poszło do adopcji 15 piesków i 3 koty. A w grudniu już do dzisiaj 16 piesków i 2 koty.Pozdrawiam serdecznie. Jogi bidulka pewnie ma juz 2 ciezarki dodatkowe na glowie. Kochana jest :calus: ta nasza Jogi. Quote
Ulka18 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Rozmawialam z Jogi, dojechala szczesliwie do Krakowa, gdzie przenocuje z pieskami. Piesy byly grzeczne, droga przebigla bezproblemowo. Jutro raniutko o 3.30 - 4.00 startuje do Katowic. Da znac jak wygladalo przekazanie piesow. Quote
ewatr Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 szczesliwej drogi młodziaki .... oby to były dobre domy !!! Quote
Ulka18 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wiadomosc z nowego domu ostatniego wyżlika, ktory ma blizej do labradora ;) Pieski dotarły do Bytomia szczęsliwie ,kremika przekazałam w umówionym miejscu p .Agnieszce .Nasz maluch to bardziej przyp .labradora ,ale pewnie gdzies plynie wnim krew wyzla .Jest bardzo grzeczny trochę przestraszony ,no i bylo mu smutno bez kumpla . Jak się troche z nami zapoznal bawil sie b.chętnie, aportuje za piłką. Lubi spać w miekkim lóżeczku .Jutro postam sie wysłać zdiecia. Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 to mozemy swiętować z czystym sumieniem /one mi bardzo leżały na sercu i labko -wyzie i śnieżynek :lol: / Quote
Ulka18 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Takie kochane szkrabiki labkowo-wyżelkowe. Dwa maja domki. Dwa za Teczowym Mostem. Kolejne maluchy czekaja...ale nie wiem jakie....:roll: ...moze p.kierownik zdjecia porobi przed swietami. Quote
olaitomek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dobre wiadomości od rana :lol: może cały tydzień taki będzie? :thumbs: szkoda tylko, że nie udało się pomóc wszystkim maluchom... :-( Quote
ania14p Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A ja mogę nawet zdjęć nie oglądać, tylko czytać te optymistyczne maile od Pana Kierownika - serce rośnie! Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 W czwartek, jesli nic sie odpukac nie zmieni, jade po nowe zdjecia maluchow. Zeby tylko nie lało :cool3: Quote
ewatr Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 aż jestem ciekawa tych maluszków nowych :p Quote
ania14p Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja nie chcę nowych :placz: , ja chcę wiedzieć, że te stare maluszki już mają swoje domki :placz: ! Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 ania14p napisał(a):Ja nie chcę nowych :placz: , ja chcę wiedzieć, że te stare maluszki już mają swoje domki :placz: ! masz racje Aniu :loveu: powinnam dokonać samobiczowania za ta babska ciekawość :mad: ale co zrobić - jak juz malcy trafili do schroniska to niech chociaż dogo odwiedzą zawsze to jakaś szansa :oops: Quote
Ulka18 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aniu, ja tez mam nadzieje, ze wszystkie maluchy juz domki znalazly. Ale gdyby byly nowe, to musze je obfocic i dac na allegro. A Ciocie Ewe prosic o wlozenie na adopcje.org :calus: Quote
Recommended Posts