Ulka18 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Halcia, jakbys mogla jutro pstryknac kilka zdjec malcow. Prosilam tez Pani Ize, ale nie wiem, ktora ma zmiane. poszukuje małego uroczego i zabawnego szczeniaczka, najlepiej jego. Piesek dla 5 letniej dziewczynki do zabaw z nią i chodzenia na spacery rodzinne. Niedługo będę w mielcu także zaglądne do schroniska i mam wielka nadzieje że znajdę przyjaciela do codziennych spacerów. Proszę tylko podesłac na maila zdjęcia szczeniaczków. Quote
kaskadaffik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja też będę koło 12 mam nadzieję że Halcia jeszcze będzie :) Quote
halcia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bede,bede,bo jak z doktorem sie rozgadam..to moge byc na 12.Kasia wez aparat,bo swojego nie jestem pewna.I akumulatorki!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dziewczyny przepraszam, że tutaj ale nie mam żadnego innego wątku mieleckiego. Chciałam zapytać czy nie dało by się coś więcej dowiedzieć o bernardynie Prezesie? Wrzuciły byśmy Go na naszą stronę, porobiły ogłoszenia itd. Quote
halcia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tos se wybrała maluszka...Co chcesz wiedziec,bo my wszystkie zamiejscowe...nie znamy za dobrze psiaków.Jutro wpadne na chwileczke do sch.moge popytac Quote
kaskadaffik Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja narazie wiem tylko tyle, że jak podeszłam pod kraty to chciał mnie zjeść ;) ;) ale się dowiemy więcej :) a jest ogromny jak się koło Niego stoi !!! Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Paulina...odpisze Ci tu...Prezes-fajny pies,łagodny przytulak,choc nie wszystkich lubi.Podaje łape.Prawdopodobnie był chowany w domu/nie radził sobie z buda,długo do niej nie wchodził.Na łańcuchu ani tyle.Podejrzewaja,ze spał w domu.P.Iza bardzo go lubi i on ja,p.Beaty nie lubi.Ale same dobre rzeczy o nim usłyszałam. Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A sa maluszki do wyboru i koloru.Cudone,przyjazne,wisiało mi to-to na rekawach swetra przez cały czs pobytu w boksie.Cudne,przymilaste,jednego z pysiem jamnika miała ochote wsadzic do torebki by nie był tam minuty dłuzej.Cholernie mnie wzruszał.Rudawy,klapniete uszy ....niesamowity! Quote
Ulka18 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Rudy jamniczkowaty juz jest na stronie, teraz robie dla niego allegro. Pozostale pieski dodam za chwile. Prosba o ogloszenia malcow :modla: Halcia, one wszystkie te nowe to sa te szczeniaki z pudelka przywiezione przez straz miejska? Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Trzy pamietam na pewno z izolatki,nawet wtedy tez robiłam zdjecia,ale chyba wykasowałam...bo uznałam ze były za małe...Tego jamnikowatego nie kojarze,ale wiesz wtedy lezały jeden na drugim...nie ruszałam,zeby jakiejs choroby nie przeniesc,to takie maleństwa wtedy były... Quote
LadyS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cześć cioteczki, gdzie macie malce spisane aktualnie? Porobię im chociaż ogłoszenia na adopcjapsa.pl Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pierwszy juz jest na stronie galerii,taki troszke płaczus,aktorskie minki jamnika/tak kojarzył mi sie jego pysio/Reszte Ulka uzupełni dzis-jutro,bo wysłałam duzo zdjec,ale maluchy były w ruchu,a ja do zdjęc byłam sama,nie mogłam "owsików" opanowac:eviltong::evil_lol:Aga,wszystkie w boksie nr 90 Quote
Ulka18 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='ladySwallow']Cześć cioteczki, gdzie macie malce spisane aktualnie? Porobię im chociaż ogłoszenia na adopcjapsa.pl Prawie wszystkie szczeniaki sa na stronie www.mielec.bezdomne.com w dziale galeria. Boks 90 - tam mieszkaja maluchy. Zostaly mi jeszcze 3 szczeniaki do dodania. Quote
Ulka18 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zbiorowe, wyroznione allegro. Niektore pieski maja tez pojedyncze aukcje. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=973977492 Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cudne są.Tu mozesz na pocieszenie oka dac ze 3 zdjecia tzw galimatias-jak łazą po sobie,z niektórych sie smieje do teraz,przełaziły po sobie bez skrupułów:evil_lol:Strasznie zabawne.Rozrywkowe.:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Suczka "mało przedsiębiorcza";) gumtree, morusek, przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, cafeanimal, kupię psa, rzeszowiak, e-oferty Quote
halcia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzieki,na głównej był filmik z maluchami,"mało przedsiebiorcza" nam nawiała,tylko tyłeczek mignął miedzy budami....Słodziaki niesamowite! Quote
aganela Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cudne nowe malce -mixy Onka i Donka są w schronisku. Hop szczeniaki mieleckie do Góry !!!! Quote
Ulka18 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dodalam nowe szczeniaki na strone. Prosze o pilne ogloszenia :modla: Quote
Ulka18 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nie zagladamy, bo juz mamy dosc, szczerze mowiac, tych szczeniakow rodzacych sie w schronisku po suczkach, ktore dlugo juz siedza w schronisku. I zeby nie bylo, ze to nasza wina, bo my wplacamy pieniadze na sterylizacje, z pieniedzy z 1% czy wplat nie wiemy czy sa robione sterylizacje. Fajnie prawda? Quote
Recommended Posts