anetek100 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 haaa Puszek Okruszek ma juz trzech obserwatorów na allegro:):):)może to jakiś znak:)ludziska dzwonić i adoptować:) Quote
Andzike Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A tak sobie zapiszę, bo może się przyda... ;) Quote
magenka1 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='leni356']Tutaj link: http://www.dogomania.pl/threads/27968-PON-y-i-PON-owate-w-potrzebie!!!!!/page8 Banerek śliczny, też się poczęstuję :) już wstawiam , dzięki Quote
MARCHEWA Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dziękuję za piękny bannerek dla Puszka i za ogłoszenia;) Do fryzjera nie mam kiedy z nim pójść,mam gości i ogromny problem z Luckiem,czy ktoś zna dobrego behawiorystę z Olsztyna lub okolic?widzę,że sama nie ogarnę problemu,a przez to wszystko mam mniej czasu na wyjścia do schroniska. Quote
Onaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No i ja wreszcie tu dotarłam, bo wysłałam Puszka do kilka osób a sama na wątku się nie zapisałam ;). Puszek jest taki z wyglądu PONowaty. Dam go na fb na kudłacze do adopcji. Quote
magenka1 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Asia ja znam tylko jedną behawiorystkę ale chyba dziewczyny ją odradzają mi pomogła jakiś szkoleniowiec chyba współpracuje ze schroniskiem, jest aż tak źle? Jutro wyjeżdżam nie będzie mnie 16 dni , jeśli coś by było jakieś zapytanie proszę pytać Marchew albo Anetkę Quote
anetek100 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 tak Asi już wysłałam tego dobrego behawiorystę:)te druga osobe odradzam....moze i psa wyszkoli, ale metodami dośc niefajnymi:) Quote
MARCHEWA Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzięki dziewczyny za pomoc;) Najnowsze info jest takie,że Puszek ma dzisiaj jechać do ds. Rodzina mieszka za Mrągowem pod Rynem w turystycznej wsi nad jeziorem,2 dni temu ich pies,którego mieli ze schroniska w Mrągowie wpadł pod samochód zięcia tej pani,nic się nie dało zrobić i musieli go uśpić. Pani ma domek i Puszek ma być w domu,jest tam jeszcze kotek. W domu nie ma małych dzieci,pani obiecała dla niego jak najlepsze warunki i długie spacery. Zgadza się oczywiście na wizytę po-adopcyjną na którą sama pojadę. Rano przed pracą pojechałam do schroniska i uprzedziłam kierowniczkę,że domek nie jest sprawdzony i jak jej się coś nie spodoba u tych ludzi to niech go nie wydaje,obiecała ich wypytać jeszcze o kilka rzeczy. Quote
anetek100 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 o kurcze to pięknie, boy dome jednak był ok:):)hehe Kapsel miał jechac do malborka, czy Morogą, a teraz Puszek za Mrągowo:)jej to trzymamy kciuki:) Quote
leni356 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wieści super :) Tylko niech zięć uważa tym samochodem tym razem, a pani niech pilnuje psiaka.. Trzymamy kciuki :) Quote
magenka1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 ale wiadomości , takie puszki to szybko idą a szkoda tych zwykłych kundelków, ale się cieszę Quote
leni356 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='magenka1']ale wiadomości , takie puszki to szybko idą a szkoda tych zwykłych kundelków, ale się cieszę[/QUOTE] Ale on 2,5 roku siedział w schronisku, to nie jest tak szybko..... Quote
MARCHEWA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Puszek jest już w ds,dostałam fotkę i sms-a że psiak jest kochany,że dobrze zniósł podróż i wczoraj cały dzień zwiedzał okolice;) Quote
horacy dwa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Fotka śliczna aż się zastanawiałam czy to Puszek. Quote
Olga7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='leni356']Ale on 2,5 roku siedział w schronisku, to nie jest tak szybko..... To ten śliczny kudlaczek PONek aż 2,5 roku siedzial nieoglaszany wcześniej w tym schronie ?Cioteczki - ile tam jeszcze macie takich pięknych ,fajnych psów w zanadrzu a szczegolnie tych ktore siedzą tam już dlugo ?? Marchewo,zobaczymy też tę fot. Puszka w nowym domku ? Może jest już ładnie ostrzyżony ? Oby tylko wlaściciele lepiej pilnowali Puszka ,niż tego poprzedniego i by nie przytrafilo się mu żadne nieszczęscie . Quote
MARCHEWA Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Pięknych psiaków w schronisku mamy wiele,tylko rąk do pomocy w ogłaszaniu brak. Mam kontakt z domkiem Puszka i dostałam fotkę na komórkę po wizycie u fryzjera,Puszek wygląda jak kopia Sawyera;) ale nie mam jak wstawić zdjęcia. Quote
Recommended Posts