Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczerze, widziałam już przypadki gorszego poplątania w realu; stąd przypuszczam, że przynajmniej część zamieszczonej historii jest prawdą.
Btw dobry przykład czemu bardzo często lepiej pomagać zwierzętom, a nie ludziom (w sensie ich właścicielom). Zwierzak przynajmniej nie wybrzydza na formy pomocy i nie powie nam, że mamy za mało doświadczenia, żeby się nim zajmować :evil_lol:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Martens, co Ty tam wiesz, jesteś przecież skandaliczna :) (brzmi dumnie, nie?)
Generalnie ręce opadają. Nie bo nie albowiem nie tudzież nie. Ugh...

Posted

Arwilla napisał(a):
Dziwi mnie, że tyle osób dało się nabrać na zwyczajny trolling...:lol:
Pewnie dlatego, że tutaj los zapchlonego, nieodrobaczonego szczeniaka każdego łapie za serce...

Jeszcze tylko trzy tygodnie i wszyscy ci "studenci" wrócą do szkół...;)

Śmierdziało z daleka, ale ja czasami lubię sobie porozmawiać z wybitnie inteligentną jednostką, która lepiej wie i do tego jest najbardziej doświadczona przez los. Tylko, że hmmm.... może czegoś nie zrozumiałam, bo jestem nieodpowiedzialna i nie rozumiem tekstu pisanego

Posted

Oh, biedna żabeczka, a wszyscy tacy źli.
Daruj sobie. Nakręciłaś, napsułas krwi i zadowolona.

Napisz jasno, wyraźnie, najlepiej po polsku, czego oczekujesz od nas? Dostałaś odpowiedź na każde pytanie. Co więcej, na te najtrudniejsze, jak kwestia odpchlania, dostałaś po kilka róznych opcji do wyboru - tych chemicznych i home made. To, ze nie jesteś w stanie dogadać się z własną rodziną - cóż, bywa.

Czego chcesz? Konkretnie? Czego oczekujesz?

Posted

Przecież miałaś już podobno nie pisać? Jesteśmy tacy źli, chamscy, skandaliczni, nie mamy doświadczenia i "możemy sobie wsadzić swoje wywody" - to po co tu wchodzisz? Nudzi Ci się i chcesz się dalej przekomarzać...? :roll:

Posted

No tak. Się pokasowało posty, to się teraz unika jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za gmatwanie, kombinowanie i obrażanie ludzi :)
Bardzo po bożemu :)