Martens Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Szczerze, widziałam już przypadki gorszego poplątania w realu; stąd przypuszczam, że przynajmniej część zamieszczonej historii jest prawdą. Btw dobry przykład czemu bardzo często lepiej pomagać zwierzętom, a nie ludziom (w sensie ich właścicielom). Zwierzak przynajmniej nie wybrzydza na formy pomocy i nie powie nam, że mamy za mało doświadczenia, żeby się nim zajmować :evil_lol: Quote
Sybel Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Martens, co Ty tam wiesz, jesteś przecież skandaliczna :) (brzmi dumnie, nie?) Generalnie ręce opadają. Nie bo nie albowiem nie tudzież nie. Ugh... Quote
ojasia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Arwilla napisał(a):Dziwi mnie, że tyle osób dało się nabrać na zwyczajny trolling...:lol: Pewnie dlatego, że tutaj los zapchlonego, nieodrobaczonego szczeniaka każdego łapie za serce... Jeszcze tylko trzy tygodnie i wszyscy ci "studenci" wrócą do szkół...;) Śmierdziało z daleka, ale ja czasami lubię sobie porozmawiać z wybitnie inteligentną jednostką, która lepiej wie i do tego jest najbardziej doświadczona przez los. Tylko, że hmmm.... może czegoś nie zrozumiałam, bo jestem nieodpowiedzialna i nie rozumiem tekstu pisanego Quote
Sybel Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Oh, biedna żabeczka, a wszyscy tacy źli. Daruj sobie. Nakręciłaś, napsułas krwi i zadowolona. Napisz jasno, wyraźnie, najlepiej po polsku, czego oczekujesz od nas? Dostałaś odpowiedź na każde pytanie. Co więcej, na te najtrudniejsze, jak kwestia odpchlania, dostałaś po kilka róznych opcji do wyboru - tych chemicznych i home made. To, ze nie jesteś w stanie dogadać się z własną rodziną - cóż, bywa. Czego chcesz? Konkretnie? Czego oczekujesz? Quote
Martens Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Przecież miałaś już podobno nie pisać? Jesteśmy tacy źli, chamscy, skandaliczni, nie mamy doświadczenia i "możemy sobie wsadzić swoje wywody" - to po co tu wchodzisz? Nudzi Ci się i chcesz się dalej przekomarzać...? :roll: Quote
motyleqq Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 dziewczyny, dajcie już spokój, dobrze wiecie, że właśnie tego od Was oczekuje- bezsensownych dyskusji, żeby mogła się wyżyć Quote
Sybel Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wiem, ale nadal nie wiem, czego oczekuje, a to mnie strasznie wkurza. Poza tym siedzę do 18.30 w pracy Quote
bobroska. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dobra jesteś. :O Pisząc napisałaś "Piszecie jedynie wy". :cool3: Quote
Sybel Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No tak. Się pokasowało posty, to się teraz unika jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za gmatwanie, kombinowanie i obrażanie ludzi :) Bardzo po bożemu :) Quote
ojasia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A usuwanie postów jest zgodne z regulaminem? Quote
Sybel Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie, nie jest. Posty opublikowane są własnością forum. Quote
Recommended Posts