Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kremik jak miniaturowy labrador,

wiek: roczny piesek , mieszaniec przypominający min.labradora

W boksie nr 3 Mieleckiego schroniska od początku listopada '2006 mieszka miły, grzeczny pies przypominający miniaturowego labradora. Sierść ma kremową jak typowy labrador, oraz mordkę w typie tej rasy. Jest jednak nieco mniejszy, trochę niższy. Ma około roku. Bardzo lubi się bawić z ludźmi i innymi psami.

pomóżmy mu znależć dom jeszcze przed zimą :multi:

a oto zdjecia " Śnieżnego Cudu " :

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko dla bezdomnych zwierząt im.Św.Franciszka z Asyżu
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec

( 017) 583 15 32

E-mail: mielec@bezdomne.com

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie psiaki z mielca nie dosć, że są piękne to jeszcze zaokrąglone tu i uwdzie:lol:
Dobrze że w swoim smutnym życiu mają chociaż pełne brzuszki

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kremowy juz na allegro. Juz nie zdaze wstawic linku do aukcji.

Ewuniu, dzieki za zalozenie watku :calus:

nie ma sprawy ja tam już wyszukałam parę rarytasów ze strony schroniska tylko pamietam ,że mówiłaś zeby za dużo wątków na raz nie zakładać dlatego sie siła ;) powstrzymuje

a co do allegro to dobrze , że piszesz bo juz podesłałam go Beatce i miała go wieczorem wystawić a tak to wystawimy innego szczęściarza :loveu:

Posted

Toż to prawie negatyw Koksa, tylko ogon ma prawdziwy, a nie jakieś nieuczesane szczątki - świetny psiak!
A niby od czego Pan Kierownik ma się zaokrąglić, jak On ciągle przy swoich pupilach biega i pewnie śniadaniem też się dzieli :lol: !

Posted

Kochane ciocie, od dziś mamy w lecznicy znaleziona przez szefa(znajdywanie przechodzi na ludzi majacych ze mną kontakt;) ) sunie, klona tego białaska. Gdybyscie miały jakies sensowne kontakty w sprawie mieleckiego psiaka. Założe jej osobny watek, oczywiście, ale gdyby przez przypadek białasek poszedł, a byli jeszcze chetni to pametajcie, plisss.
Pomarzyć zawsze można;)
Sunia oczywiście będzie wysterylizowana jutro. Nawet to biedactwo roku nie ma, patrzac na zabki:roll:

Posted

[quote name='Ulka18']

Ale na razie 0 telefonow lub maili w sprawie Białaska :shake:

a szkoda :-( bo na razie piesek ma wzrok jak mój prywatny pies:

żywy , poddańczy ale z tym szelmowskim błyskiem w oku ..................;)

oby mu ta iskra nie zgasła jak mu przyjdzie dłużej w schronie posiedzieć :oops:

Posted

Uleczko ode mnie nic nie ma prawa wyjść niewyciachane:cool3:
A tak poważnie to ja zamieszcze o niej ogłoszenia i jakby ktoś chciał psiaka to będe mówić o białasku:)

Posted

Wiem Jogi, ja ma tez na tym punkcie uczulenie ;)

Najbardziej, to chcialabym zebrac kase na sterylizacje wszystkich psow w Mielcu, a potem we wszystkich schroniskach.
Suczki bym dala na pierwszy ogien, zeby juz nigdy nie rodzily niechcianych szczeniat.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie powinna zgasnac...Marylka tak dlugo byla w schronisku, a dalej żywiołek z niej niezły.

oj niezły Ciociu niezły ..........:diabloti:

zycze i Kremowemu takiej krzepy na stare lata jak ma Marylas :loveu: