Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje modły zostały wysłuchane, hycel nie przyjechał (telepatycznie mu auto zepsułam).
Nie wiem czy będzie jutro, czy w przyszłym tygodniu.
Dobek wymaga szybkiej diagnostyki :( Bardzo się o niego boję...
Jest w kiepskim stanie :( Nie mam dokąd go wziąć :(

Posted

Paskudny dzisiaj dzień, dobrze że się kończy.
Przez kilka dni miałam kicię z kocim katarem znalezioną w środku lasu... No wlaśnie - miałam.
Rano kicia jadła, wspinała mi sie po nodze na rączki. Przemyłam i zakropiłam oczka (wygladały dużo lepiej). Trawiła normalnie, bawiła się jak każdy mały kociak...
Wróciłam z pracy, leżała na swojej ulubionej futrzastej bluzie na półce komody.
Byłam pewna, że śpi :( Spała... Zasnęła na zawsze :(
Zostały mi tylko fotki.

Posted

Żeby nie było... Panna Husky to nie Nala :(
Czarna i pingwinkowa kicia mieszkają u mnie, niestety nie w domu :( Ale są fajniutkie...
To maleństwo na fotce z Lunką wczoraj umarło :(

Posted

tayga napisał(a):
Mam tylko taką cichutką nadzieję, ze to będzie Górzyca

Stało się :( Dobek i Szaman w schronie :(
Szczęście w nieszczęściu, że właśnie w Górzycy.
Już dzwoniłam do szefa - Pana Łukasza. Dobek jest diagnozowany, w poniedziałek będzie wiadomo co mu dolega. Jeśli ma przerzuty do płuc to niestety... Ale jeśli coś innego to już szukam osób które mu pomogą.

Posted

tayga napisał(a):
Dobek ma przerzuty do płuc... tak jak myślałam :(
Będzie jeszcze konsultowany w Gorzowie.

Znowu mam psią tragedię...

Widziałam :-(.
Dobrze, że chociaż Dobek, w przypadku pomyślniejszej diagnozy :kciuki:, ma się gdzie podziać.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Taygo, wyslalam Ci juz trzy wiadomosci na priv, jak i na profil. Pozostaje nadal bez odpowiedzi, co z wysylka moich pokrowcow na termofory ? Jeden z nich byl dla mojej kolezanki z pracy i to ja "swiece oczami".

Wypadaloby odpisac, obojetnie jaka jest sytuacja. Nie spodziewalam sie takiego lekcewazenia z Twojej strony.

Posted

Freya73 napisał(a):
Taygo, wyslalam Ci juz trzy wiadomosci na priv, jak i na profil. Pozostaje nadal bez odpowiedzi, co z wysylka moich pokrowcow na termofory ? Jeden z nich byl dla mojej kolezanki z pracy i to ja "swiece oczami".

Wypadaloby odpisac, obojetnie jaka jest sytuacja. Nie spodziewalam sie takiego lekcewazenia z Twojej strony.

Na pewno odpisze ! Ostatnio ma urwanie głowy http://www.dogomania.pl/threads/217732-Gubin-12-ps%C3%B3w-koty-kozy-i-indor-u-82-letniego-dziadka.-POMOCY!!!

Posted

Rudusia napisał(a):

Dziekuje za informacje, choc wolalabym, by to Tayga odpisala. Napisalam przeciez do niej.

Zreszta temat ciagnie sie od miesiecy, a nie od "ostatnio", a zwykla odpowiedz zajmuje pare sekund.

Wystarczy napisac "Freya, nie mam teraz czasu, poczekaj." Nie oczekuje elaboratow, najgorzej jak sie kogos ignoruje, siedzi na Dogo i po prostu lekcewazy.

Posted

tayga napisał(a):
Madziu... ale ja odpowiadałam na priv... Tutaj dopiero zauważyłam wpis.
Przepraszam Cię najmocniej.
Paczuszka wysłana.

Agnieszko ale ja nie mam od Ciebie absolutnie zadnej wiadomosci. W glebi duszy czulam, ze chyba nie pozostawilabys mnie bez od odpowiedzi ...

Dziekuje i w takim razie czekam.

Posted

tayga napisał(a):
Raz jeszcze wysłalam jeden z privów, zobacz proszę czy dotarł, bo ostatnio mam z tym problemy (nie tylko do Ciebie) :(

Dotarl, dzieki. Reszta na priv.