wykrywka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Taygo przykro to czytać i nie móc pomóc :shake:. Co z dobermanem, nie ma dla niego ratunku? Quote
tayga Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Moje modły zostały wysłuchane, hycel nie przyjechał (telepatycznie mu auto zepsułam). Nie wiem czy będzie jutro, czy w przyszłym tygodniu. Dobek wymaga szybkiej diagnostyki :( Bardzo się o niego boję... Jest w kiepskim stanie :( Nie mam dokąd go wziąć :( Quote
Lucyna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Bidulka ... i pomóc nie można :shake: Quote
tayga Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Paskudny dzisiaj dzień, dobrze że się kończy. Przez kilka dni miałam kicię z kocim katarem znalezioną w środku lasu... No wlaśnie - miałam. Rano kicia jadła, wspinała mi sie po nodze na rączki. Przemyłam i zakropiłam oczka (wygladały dużo lepiej). Trawiła normalnie, bawiła się jak każdy mały kociak... Wróciłam z pracy, leżała na swojej ulubionej futrzastej bluzie na półce komody. Byłam pewna, że śpi :( Spała... Zasnęła na zawsze :( Zostały mi tylko fotki. Quote
Lucyna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Smutne Tayguś, dobrze, że choć troszkę ciepełka doznała ... :roll: Quote
tayga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Kicia wyglądała tak... Mam u siebie jeszcze dwie: Quote
Lucyna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jaki śliczny maluszek, wielka szkoda ... a ten łaciaty to kto? Panna husky mi znana i na koteczki nie poluje? Quote
tayga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Żeby nie było... Panna Husky to nie Nala :( Czarna i pingwinkowa kicia mieszkają u mnie, niestety nie w domu :( Ale są fajniutkie... To maleństwo na fotce z Lunką wczoraj umarło :( Quote
tayga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 tayga napisał(a):Mam tylko taką cichutką nadzieję, ze to będzie Górzyca Stało się :( Dobek i Szaman w schronie :( Szczęście w nieszczęściu, że właśnie w Górzycy. Już dzwoniłam do szefa - Pana Łukasza. Dobek jest diagnozowany, w poniedziałek będzie wiadomo co mu dolega. Jeśli ma przerzuty do płuc to niestety... Ale jeśli coś innego to już szukam osób które mu pomogą. Quote
tayga Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Dobek ma przerzuty do płuc... tak jak myślałam :( Będzie jeszcze konsultowany w Gorzowie. Znowu mam psią tragedię... http://www.dogomania.pl/threads/215053-RATUNKU!!!-2-spanielkowate-sunie-6-maluchów-PILNIE-potrzebują...-wszystkiego Quote
wykrywka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 tayga napisał(a):Dobek ma przerzuty do płuc... tak jak myślałam :( Będzie jeszcze konsultowany w Gorzowie. Znowu mam psią tragedię... Widziałam :-(. Dobrze, że chociaż Dobek, w przypadku pomyślniejszej diagnozy :kciuki:, ma się gdzie podziać. Quote
wellington Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='wykrywka']Widziałam :-(. Dobrze, że chociaż Dobek, w przypadku pomyślniejszej diagnozy :kciuki:, ma się gdzie podziać.[/QUOTE] W Gorzycy maja chyba dobra opieke ? Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6 Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako, gubińskiego bezdomniaka :smile: Tak może wyglądać jego strona w kalendarzu: Quote
tayga Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 A gdzie reszta fanek Pakusia? Tylko ja głosowałam? Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie tylko Ty ale i tak biegam po wątkach reklamując przystojniaka ;) Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Cioteczki potrzebna pilnie pomoc :( pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY! Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3 Quote
Freya73 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Taygo, wyslalam Ci juz trzy wiadomosci na priv, jak i na profil. Pozostaje nadal bez odpowiedzi, co z wysylka moich pokrowcow na termofory ? Jeden z nich byl dla mojej kolezanki z pracy i to ja "swiece oczami". Wypadaloby odpisac, obojetnie jaka jest sytuacja. Nie spodziewalam sie takiego lekcewazenia z Twojej strony. Quote
Rudusia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Freya73 napisał(a):Taygo, wyslalam Ci juz trzy wiadomosci na priv, jak i na profil. Pozostaje nadal bez odpowiedzi, co z wysylka moich pokrowcow na termofory ? Jeden z nich byl dla mojej kolezanki z pracy i to ja "swiece oczami". Wypadaloby odpisac, obojetnie jaka jest sytuacja. Nie spodziewalam sie takiego lekcewazenia z Twojej strony. Na pewno odpisze ! Ostatnio ma urwanie głowy http://www.dogomania.pl/threads/217732-Gubin-12-ps%C3%B3w-koty-kozy-i-indor-u-82-letniego-dziadka.-POMOCY!!! Quote
Freya73 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Rudusia napisał(a):Na pewno odpisze ! Ostatnio ma urwanie głowy http://www.dogomania.pl/threads/217732-Gubin-12-ps%C3%B3w-koty-kozy-i-indor-u-82-letniego-dziadka.-POMOCY!!! Dziekuje za informacje, choc wolalabym, by to Tayga odpisala. Napisalam przeciez do niej. Zreszta temat ciagnie sie od miesiecy, a nie od "ostatnio", a zwykla odpowiedz zajmuje pare sekund. Wystarczy napisac "Freya, nie mam teraz czasu, poczekaj." Nie oczekuje elaboratow, najgorzej jak sie kogos ignoruje, siedzi na Dogo i po prostu lekcewazy. Quote
tayga Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Madziu... ale ja odpowiadałam na priv... Tutaj dopiero zauważyłam wpis. Przepraszam Cię najmocniej. Paczuszka wysłana. Quote
Freya73 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 tayga napisał(a):Madziu... ale ja odpowiadałam na priv... Tutaj dopiero zauważyłam wpis. Przepraszam Cię najmocniej. Paczuszka wysłana. Agnieszko ale ja nie mam od Ciebie absolutnie zadnej wiadomosci. W glebi duszy czulam, ze chyba nie pozostawilabys mnie bez od odpowiedzi ... Dziekuje i w takim razie czekam. Quote
tayga Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Raz jeszcze wysłalam jeden z privów, zobacz proszę czy dotarł, bo ostatnio mam z tym problemy (nie tylko do Ciebie) :( Quote
Freya73 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 tayga napisał(a):Raz jeszcze wysłalam jeden z privów, zobacz proszę czy dotarł, bo ostatnio mam z tym problemy (nie tylko do Ciebie) :( Dotarl, dzieki. Reszta na priv. Quote
Recommended Posts