Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Aguś, dziś bym pojechała, jakoś pomogła ale... sama wiesz, moje moce przerobowe są na wykończeniu. Ma bidulek wątek? Quote
Incia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Chryste, jaka bida... Moja Inka na kołderce, a on... I tak mnie strasznie boli że nie mogę takiej sieroty zabrać natychmiast... Quote
tayga Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Kapselek jeszcze wątku nie ma... zrobię mu lepsze foty. Z kąpielą mogłabym sobie poradzic, bo ten "egzemplarz" daje przy sobie wszystko zrobić. Problem w tym, że przy punkcie przetrzymań (kilka km ode mnie) nie ma ciepłej wody. Podgrzać też nie ma gdzie. Chyba z domu będę brała gorącą, tam wymieszam i wypiorę... Bo wożenie psiaka zajmie za dużo czasu i będzie stresujące dla obu stron. Muszę dac radę. Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dzielna jesteś bardzo :loveu:! Szkoda, że na cały Gubin sama jedna :shake: A co powiedział weterynarz? Znalazł przyczynę takiego stanu skóry? Coś konkretnie psiakowi dolega? Quote
MALWA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 To koszmar jakiś ! Mały Kapselek ma zaognione plecki od połowy i chyba całą dupinkę oraz tylne łapki. Bardzo mi żal tego pieska. Taki mały, ale widać, ze już sporo przeszedł! Quote
MALWA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Znalazłam taki wątek: http://www.dogomania.pl/threads/213179-skrajnie-wychudzona-suczka-na-ulicy-każada-złotówka-się-przyda-POMOCY!!!!! Już nie mam siły nawet pisać. Po prostu szkoda słów.... Zajrzę jutro z nadzieją, że pies przeżył. Quote
tayga Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Czy to się kiedyś skończy? W takim stanie miałam Fuksa... z głodu, odwodnienia i wycieńczenia był nieprzytomny w momencie znalezienia. Żył u mnie tylko 9 miesięcy, przytył ponad 20 kg, dostał nagłego, silnego ataku neurologicznego :( Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kiedyś mam nadzieję się skończy.. Ale jeszcze nie teraz, jeszcze nie:-( Jak prezydent nowej ustawy nie podpisze, podrzucę mu na BDT wszystkie gubińskie psiaki i ze 200 innych w potrzebie... Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ponoć już nie :evil_lol::evil_lol: Zresztą, same myśliwskie podrzucę, trochę yorków też :cool3: Quote
MALWA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 To yorki też na ulicę trafiają? Po prostu ręce opadają!!! Dobranoc Dziewczyny ! Quote
tayga Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 MALWA napisał(a):To yorki też na ulicę trafiają? Niestety... ja już u siebie miałam dwa :( Zaraz się pojawi masa bezdomnych szitów (shih tzu jakby ktoś nie wiedział). Na fb juz kilka razy widziałam szukające domu, odbite z pseudo i ogłoszenia "oddam" na Allegro. U Was też gdzie się nie spojrzy to mop na smyczy? Potrafię zrozumieć modę na rasę, ale to przechodzi ludzkie pojęcie. Aaaa... dzień dobry :) Quote
tayga Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Bazarek dla Kapselka... http://www.dogomania.pl/threads/213222-Duuuuży-drapak-dla-kota-na-chorego-Kapselka-04.09.-godz.-22.00 Quote
MALWA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Witam Dziewczyny! Polecam bazarek Kasumi! W szczególności polecam rzeczy - nówki, które jej podesłałam! http://www.dogomania.pl/threads/212619-Seksowna-bielizna-ciuchy-kubki-dla-zakochanych-włoskie-buty-i-inne!-do-26.08. Quote
faith35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 wykrywka napisał(a):Brzmi podejrzanie .... subiektywnie :razz: a o Lapisie jak pisano "naszym", hmmm? ;) skoro już mowa o yorkach, to proszę... http://schronisko.avx.pl/psy-do-adopcji/item/207-rotka "znaleziony" york, chodź dla mnie to hmm.. na szczególnie zadbanego nie wygląda, sierść podcinanana "na ślepo" nożyczkami ... no nie wiem... na razie szukają właściciela.. Quote
tayga Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Ząbki Kapselka... W poniedziałek o 11 zabieg!! A jak kroś nie widział pewnej odmiany tasiemca (uwaga!! w koopie!! wrażliwcy - nie otwierać!!!) to proszę http://images8.fotosik.pl/2601/2987f63f992249ef.jpg To ma Arni (dzisiaj odrobaczony) Quote
Roszpunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 :eek2:Tasiemiec:eek2: Po odrobaczeniu szybko przybierze na wadze... Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Roszpunka napisał(a)::eek2:Tasiemiec:eek2: Po odrobaczeniu szybko przybierze na wadze... niezła fota ;) moze nie wiecie, ale czlowiek ma w sobie 5 roznych robali...wole nie wiedziec jak wygladaja ;) Quote
tayga Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 BUDRYSEK napisał(a):moze nie wiecie, ale czlowiek ma w sobie 5 roznych robali...wole nie wiedziec jak wygladaja ;) Pratel czy Cestal?? Oto jest pytanie... Ciekawe czym sie mam odrobaczyć :) Quote
unixena Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Loo..matko ciotki :-o..te robale mnie przerazaja ..brrrr:crazyeye: Quote
wykrywka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dobrze, że porządek z ząbkami będzie zrobiony. Taka kruszynka, chudziutka i do tego problemy z jedzeniem z powodu zębów :-(. Quote
BUDRYSEK Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 tayga napisał(a):Pratel czy Cestal?? Oto jest pytanie... Ciekawe czym sie mam odrobaczyć :) przywioze kiedys eliksir to sie razem odrobaczymy ;) Quote
MALWA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='tayga']Ząbki Kapselka... Chyba to jakieś resztki z ząbków! Biedny piesek, byleby po operacji go za bardzo nie bolało, bo i tak się sporo nacierpiał! Quote
Recommended Posts