Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wykrywko :loveu: wpisałam

Pako mnie przed chwila zaskoczył...
Wzięłam go na ręce, przypięłam smycz, pogłaskalam i... wylizał mi dłonie.
O 1.20 wyjechał do Roszpunki.
Szerokiej drogi!!!

Rozśmieszyłam kierowcę do łez...
Pyta jak ma do niego mówić
- Pako
aaa... od Paco Rabanne?
- nie... bo jego sierść wyglada jak pakuły :evil_lol:

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden wyjechal,a ty jak widze masz juz nastepne dwa? Az sie qwa wierzyc nie chce ze w takiej duzej wiosce musisz sama sie z tym wszystkim meczyc.... a reszta sie wypina i udaje ze nie widzi!

Posted

Kochana Tayga jest sama w Gubinie ale wiele osób ją wspiera jak może. Tyle robi dla psiaków, że naprawdę warto jej pomagać.
Na dobry początek weekendu Pako uratowany od schronu:

Tayga, tak trzymaj!

Posted

No właśnie... Gubin nie jest wcale taki mały,a jednak ona w nim z tymi wszystkimi bidulkami sama! Ja wiem ,że dużo osób ja wspiera ,ale na miejscu w Gubinie chyba za dużo pomocników niema...

Posted

Ciotki jestescie obie aniolami .:angel:..uratowalyscie tego kudlacza .Jak sie widzi jego usmiechniety pychol to wiadomo juz ,ze Wasza robota i zaangazowanie przynosza rezultaty .Ta druga fota- jak Pakus biegnie jest boska .:loveu:

Posted

Przywiązany głęgoko w krzakach za jednym z marketów. Gdyby nie wołał głośno o pomoc to nie prędko by go ktoś znalazł.
Podobno tak płakał, że wezwano policję, bo ludzie bali sie podejść (psa nie było widać).
Młody - nie ma roku. Niesamowicie energiczny, łagodny.

Przed wyczesaniem...

...i po

Posted

DIANA i AZOREK

Trzyletnia sunia i jej 1,5 roczny syn. Dianę wysterylizowałam po pierwszym miocie.
Psiaki należą do kobiety z chorobą psychiczną. Nie jest groźna, ale zachowuje się jak duże dziecko.
Kocha te swoje zwierzaki nad życie, niestety nie może ich zatrzymać.
Dzieciaki tej Pani postanowiły oddać ją do ośrodka. A psy do schronu, na ulicę, gdziekolwiek...
Kobieta zaczepiała ludzi na ulicy błagając by ktoś się zajął jej pupilami. Trafiło na kogoś kto znał mnie...
Nie pozwólmy skrzywdzić psiaków.

Dianka:

Azorek:

Posted

Taygo przeraża bezwzględność i okrucieństwo ludzi. W tym drugim przypadku to nie wiem kogo bardziej żałować pani czy jej piesków. Pieski mają jeszcze szansę na pomoc i ratunek by nie trafić do schroniska , kobiety już chyba nic nie uchroni przed ośrodkiem :shake:. BARDZO PRZYKRE .... .
Agnieszko, nie wiem, czy nie umknęła Ci prośba w sprawie Kiary na wątku zielonogórskiego schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/174329-Schronisko-w-ZIELONEJ-GÓRZE.-Może-tutaj-znajdziesz-swojego-wiernego-przyjaciela?p=17448690&viewfull=1#post17448690

Posted

wykrywka napisał(a):
Taygo przeraża bezwzględność i okrucieństwo ludzi. W tym drugim przypadku to nie wiem kogo bardziej żałować pani czy jej piesków. Pieski mają jeszcze szansę na pomoc i ratunek by nie trafić do schroniska , kobiety już chyba nic nie uchroni przed ośrodkiem :shake:. BARDZO PRZYKRE ....

Smutny i tragiczny bywa los istot zależnych od takich ludzi...:-(

Wykrywko, banerek Arktica chyba nieaktualny?;)

Posted

Pani jest tak zrezygnowana, że już chce do tego ośrodka :(
Faktycznie prośba mi umkneła, juz piszę (mam dane osoby adoptującej, telefon też).

Posted

wykrywka napisał(a):
Jeszcze nie było wizyty poadopcyjnej

A na wizyty w Gubinie dla psiaków z Zielonogórskiego schroniska będę biegać osobiście :)

Posted

Czy to się kiedyś skończy?

To zjawisko zostało wyrzucone na stacji paliw.
Jest w tak złym stanie, że od razu wyladowalismy u weta.
Chudziutki, bardzo chory, a kamień na zębach taki, ze właściwie zębów nie widać.

Posted

Zamknełam go w prowizorycznym kojcu :(
Obawiam się jednak, ze moze sie uwolnić.
Trzeba go od poniedziałku kapać co drugi dzien. Jak ja mam to zrobić w takich warunkach? :(